tiistai 15. syyskuuta 2009

Slängde på mig bara något

Ulos on jotenkin todella vaikea pukeutua nyt, kun ei ole vieläkään ihan sisäistänyt sitä, että shortsikelit alkavat olla hyvin pitkälle ohitse. Alkusyksyn kelit ovat muutenkin osoittautuneet jälleen haasteeksi: sisällä ja auringossa on hyvin lämmin, jollei kuuma - varjossa ja ulkona Helsingin aina tuulisessa säässä on taas erittäin kylmä. Ainoa järkevä ratkaisu asiaan taitaa olla kerrospukeutuminen ohuisiin vaatekappaleisiin, sillä mentiin tänään ja ainakin yhden testauskerran perusteella jippo tuntuu toimivan. Tänään kävin lounaalla kaupungissa siis tämän näköisenä.


farkkutakki/denim jacket 2nd hand, villatakki/cardigan Tiger of Sweden, toppi/top H&M Herr, samettihame/velvet skirt 2nd hand, laukku/bag Mulberry, huivi/knitted scarf Zara, bootsit/boots DinSko + boot straps eBay

Ilmeisesti tarvitsisi värjätä hiukset, sillä maantienväri ikävästi harmaannuttaa syksyä lisää. Ehkä itsekin piristyisi siinä samalla, kun pään väriä päivitettäisiin?

12 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että tämä on mielestäni harvoja suomalaisia blogeja jotka eivät jää kakkoseksi ulkomaisiinkaan verrattuna. Sun asukuvat on ihania ja todella inspiroivia, vaikka itselleni tyyli ei välttämättä sopisikaan. Kiitos siis ihan mahtavista lukuhetkistä!!

  VastaaPoista
 2. syötkö koskaan mitään?

  VastaaPoista
 3. munki mielestä nää kelit aiheuttaa päänvaivaa :--( Aamulla on aina kylmä ja sitten päivällä onkin lämmin...

  VastaaPoista
 4. hahah..toi anonyymi.. ;|

  ..joo aamuppa oli pirun kylmä, mutta nyt kun hengailee nahkaleggareissa niin hikeä pukkaa. :/

  VastaaPoista
 5. inspiroiva asu, sytty heti päässä ideoita huomista päivää varten. kummasti tuo noi boot strapsit kenkiin 'sitä jotakin'. kiitos blogistasi, se on aivan ihana (:

  VastaaPoista
 6. sanot et on vaikeeta pukeutuu nyt kun on kylmempi, mut silti asus on onnistunu täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 7. Mä en jotenkaan osaa kerrospukeutua, näytän aina ihan kauheen isolta :D Mut sä näyttävästi haltsaat sen paremmin ku hyvin ;)

  VastaaPoista
 8. urheiletko ollenkaan? jos, niin millaista urheilua harrastat?:)

  VastaaPoista
 9. Aivan täydellinen tuo Zaran huivi.

  Ja mun mielipide on: älä värjää, ainakaan radikaalisti. Oma, luonnollinen väri on aina kaunein ja sulle toi sopii hyvin.

  VastaaPoista
 10. ihana asu, kerropukeutuminen toimii todellakin :)

  VastaaPoista
 11. ida: Oi kiitos! Ihanasti sanottu! :) Kivaa, että tykkäät, vaikka asut ja jutut ei aina iskisikään :)

  anonyymi: Ihan joka päivä, kiitos kysymästä :D

  jk: No todellakin, eilen meinasin sit kuitenkin läkähtyä tohon huiviin ja taas parin minuutin jälkeen palelin ilman sitä...

  sirpak: No aijaa, just kun kirjotin et "kävin lounaalla" :D Nahkaleggarit (etenkin mun tekonahkaiset!) on varmaan kyllä erittäin lämpimät! ;)

  sade: Kiitos, ihana kuulla! :) Ehdottomasti suosittelen boot strapseja, ne saa kengistä ihan uuden puolen esiin :)

  katsku: Haha, kiitos! Kerrospukeutumisessa on myös se hyvä puoli, et sillä saa asusta aika helposti mielenkiintoisen :)

  roosa: Ää, no osaaminen johtunee siitä, et mä en välittänyt, näytinkö isolta, kunhan mulla on lämmin ;D

  anonyymi: Juoksen lenkkiä aina joskus, mut max. kerran viikossa sitäkin. Muuten en oikeen oo kunnostautunut urheilun saralla... :)

  anonyymi: Se oli kyllä loisto-ostos viime vuonna toi huivi, se on kivan epäsymmetrisen näköinen! Ajattelin vähän vaalentaa, niin kuin aina :)

  sofia: Kiitos! Se toimii, onneks myös kylmää säätä vastaan ;)

  VastaaPoista
 12. mä en sinuna värjäis sun tukkaa, luonnollisuus on parasta ja sulla on aika kiva toi sun oma väris. laita maksimissaan vaaleita ohuen ohuita raitoja.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.