tiistai 8. syyskuuta 2009

Rien de nouveau

Väsyttää, oon taas vaihteeksi väkerrellyt pari työhakemusta huvikseni. Teen niin paljon mieluummin töitä kuin niitä vähäisiä opintojani, jotka mulla on vielä tekemättä yliopistossa. Tai mieluiten oikeastaan mietin take away -kahvi kädessä, et mitenköhän sitä yhdistäisi kivoiten tuollaisen päähuivin kuin Mariannella tuossa kuvassa. Muuten syksyn kivoimmat tamineet niitteineen kaikkineen muistuttavat kyllä hyvin pitkälle viime syksyisiä - eikä siinä mitään. Ylipolvensaappaat, pyöreillä niiteillä varustetut nilkkurit tai tossut ovat super fine edelleen!

Kaipa muuttumattomuus on tällaisessa henkilökohtaisessa taloustilanteessa koettava lähinnä plussana. Creepersit voisin kyllä edelleen poimia kaappiini. Ei tarvitsisi olla Sonia Rykielin strassikoristellut sellaiset.

kuvat: jakandjil.com, caroline.feber.se, net-a-porter.com, style.com

8 kommenttia:

 1. anonyymi: Jisses, mä en näköjään onnistu kirjoittamaan nykyään mitään ykkösellä oikein :D

  VastaaPoista
 2. Kun on jonkin aikaa pennitön, niin osaa myöhemmin ehkä arvostaa enemmän sitä kun ei ole pennitön ja sitä kaikkea mitä rahalla saa, jos meinaan haluat etsiä rahatilanteestasi positiivisia puolia :) Ja tietty se ekologisuus. Itse opiskelijana olen yrittänyt piristää itseäni edellä mainituilla seikoilla ;)

  VastaaPoista
 3. One of your lovely outfits is featured on a collage-post on my blog today :)
  Ciao from Italy!

  VastaaPoista
 4. Olet varmaan jossain jo sanonutkin mutta multa mennyt ohi...mikä sun pääaine onkaan ja millaisia duuneja etsit? Jos saa kysyä. :)

  VastaaPoista
 5. anonyymi: Arvostan sitä joka kesä ;) Jotenkin vaan se kuilu täydellisen rahattomuuden (opiskelijana olon) ja sitten sen vähänkin palkan välillä on niin suuri, etten oikein osaa käyttää sitä palkaksi saamaani rahamäärää järkevästi niin, että oikeastaan nauttisin siitä (paitsi nyt hyvästä ruoasta). Lisäksi olen huomannut, että kun ostaa tarpeeksi kalliita asioita - mulle sellainen taisi olla mun merkkilaukut, ehkä kaikki niistä - niin raha menettää merkitystään. Niiden ostaminen ei tuntunut enää samalta kuin joskus kauan sitten, kun sain omilla rahoillani ensimmäistä kertaa ostettua jonkun Gantin neuleen. Tai sen ekan Miu Miun laukun. En tiedä, mihin hintaluokkaan tässä pitää siirtyä, että tulee sellainen endorfiinirysäys vielä. :/ Sorry vuodatuksesta, tuli vain mieleen...

  blue is in fashion: Really!? Thanks! I go check it out asap! :)

  sissi: Opiskelen oikeustiedettä ja hain pariin alani työpaikkaan, mutta oikeasti mun tekisi mieli tehdä jotain luovempaa. Oik.yo:lla ei vaan taida olla hirveästi asiaa mihinkään luovan alan töihin... :)

  VastaaPoista
 6. Miten teet näitä kollaaseja? Ne ovat niin ihania!

  VastaaPoista
 7. venla: Teen ihan Photoshop Elementsillä :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.