tiistai 29. syyskuuta 2009

Random silppua

Sen lisäksi, että leopardinilkkurit ovat kummitelleet mielessäni, on ajatuksissani pyörinyt myös pieni ketjuhihnallinen pussukka. Tiedän, että pieniä mustia niittipussukoita sai ainakin jokin aika sitten Zarasta, mutta en jostain syystä tullut ostaneeksi sellaista. Olen päästänyt turhan paljon kaikenlaista lipsumaan käsistäni tässä viime aikoina!

Tuo Natalie Karlssonin laukku on juuri se Zaran versio. Alexa Chungin ja Erin Wassonin laukkujen alkuperää en tiedä, pääasia lienee, että nuo kuvat kuitenkin vielä lisäävät mun tarvetta saada tuollainen ihana pussilaukku! Täytynee varmaan lähteä mahdollisimman pian Zaraan metsästysretkelle, sieltä kun tunnetusti kaikki ihana katoaa alta aikayksikön...

Aiheesta seuraavaan: eilen julkaistiin tiedote, jonka mukaan Sonia Rykiel on seuraava H&M:n yhteistyösuunnittelija. Nelliinan blogista olette tästä jo saattaneetkin lukea :)

Innolla odotan, minkälaisia luomuksia Rykieliltä H&M:lle ilmestyy talvella, kun olen vihdoin syttynyt näille guest designereiden jutuille Jimmy Choon myötä. Siitä mallistosta on pakko saada ainakin yhdet korkokengät.

Lisäsin muuten blogikirppikselle pari juttua, käykää katsomassa! Yritän täytellä kirppistä aina vähitellen, kannattaa siis käydä toisinaan vilkaisemassa, vaikka en oo erikseen maininnutkaan :) Kuvaa klikkaamalla kirppikselle!
kuvat: google, knighttcat.com, kanal5.se/nataliekarlsson

10 kommenttia:

 1. Ihanaa kun Sonialta tulee mallisto H&M:lle. Toivottavasti se on kohtuuhintainen, että tällainen tavallinen pulliainen pääsee siitä nauttimaan :) Nuo pussukkalaukut on muuten ihania!

  Kootut viihdeuutiset: http://kookas.fi/news/94

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tollanen pussukka ois tosi kiva :--)

  VastaaPoista
 4. Heipsan, mulla oli jo lähes kassalla heinäkuussa Lontoon Zarassa juuri tuo pussukka. Niiiin ihana, mutta totesin sitten, että koska olen suht kömpelö, ja pussukka aukenee tosi isoksi, mun tavaroita saa nostella turuilta ja toreilta. Mutta se oli sanalla sanoen ihana! Ärsyttää muuten, kun Zaran hinnat on ihan eri luokkaa muualla kuin täällä, tuokin olisi tullut reippaasti halvemmaksi ostaa sieltä.

  VastaaPoista
 5. Heipsan, mulla oli jo lähes kassalla heinäkuussa Lontoon Zarassa juuri tuo pussukka. Niiiin ihana, mutta totesin sitten, että koska olen suht kömpelö, ja pussukka aukenee tosi isoksi, mun tavaroita saa nostella turuilta ja toreilta. Mutta se oli sanalla sanoen ihana! Ärsyttää muuten, kun Zaran hinnat on ihan eri luokkaa muualla kuin täällä, tuokin olisi tullut reippaasti halvemmaksi ostaa sieltä.

  VastaaPoista
 6. Pussukat todellaki kolahti... Toivon samaa ku Nattuli: Toivottavasti Sonian mallisto on kohtuu hintanen!

  VastaaPoista
 7. Muakin harmittaa kyllä kun jumbon zarassa oli alennuksessa sellasia niittipussukoita ja jostain syystä jätin sen hyllyyn :/ Mutta tuo marc jacobsin laukku on ihana, pitääpä tsekkailla tuon huudon etenemistä.. :)

  VastaaPoista
 8. nattuli: Toivotaan tosiaan :) Varmaan suurin piirtein samaa hintaluokkaa kuin edellisetkin guest designereiden jutut.

  jk: Niin olis! :)

  lilou: Mä taas muistaakseni vähän epäilin sen pienuutta... vähän epäloogista, koska Chaneliin nyt ei ainakaan mahdu sen enempää kaksoisläpän takia :) Mun paras ystävä käy Espanjassa ollessaan ostamassa Zarassa kaikenlaista alle puoleen hintaan mitä täällä pyydetään :P

  mands: Pussukat on kyl todella jees, vitsit kun osus eteen vielä!

  wikke: Täh, alennuksessa! Ah, nyt kyllä riipii vielä enemmän :D Tsekkaile ihmeessä, tuskin sille monta huutajaa ilmestyy :)

  VastaaPoista
 9. Kävin just Ninas liikkeessä ihailemassa miumiun nahkapussukkaa joka oli täydellinen, valitettavasti opiskelija budjetilla siihen ei ollut varaa mutta jos vähän säästäis? ja sehän olis ikuinen?

  VastaaPoista
 10. anonyymi: Niin olis, ja vaikkei ookkaan klassikko, niin tulee varmasti vielä takaisin muotiinkin sit joskus :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.