maanantai 14. syyskuuta 2009

Ou!

Hehkutin vähän aikaa sitten ranskalaisen merkin The Kooplesin ylikallista takkia, joka toi kovasti mieleeni Alexander Wangin viimesyksyisen tweedtakin. Tänään (no oikeastaan jo perjantaina) silmiini osui Zarassa edellä mainittua varsin läheltä liippaava pitkänmallinen tweedtakki tuplanappirivistöillä! U-P-E-A! Ikävä kyllä vaan ainakaan Aleksin Zarassa ei - taaskaan - ollut enää mun kokoa jäljellä.

Kokeilen tuossa kuvassa vähän isompaa, mutta se oli jo liian iso (ks. esim. hartiat). Rahojen säästyminen on laiha lohtu tässä tilanteessa, kun kaapissani on boyfriend-tweedtakin -menevä aukko :(

Kävelin siitä Lindexiin pitkästä aikaa ja bongasin tämän makean vyön - hinta vain 9,95€! Lindexissä oli yllättäen vaikka mitä kivaa, sinne kannattaa esimerkiksi suunnistaa jakkujen ja bikertakkien perässä. Alan vihdoin uskoa siihen, että Lindex on tosiaan kohottanut kasvojaan trendivaatemarkkinoilla :)

Like it? Huomenna yritän vihdoin saada jonkun asunkin tänne taas, ettei nyt ihan tylsäksi mene ;)

13 kommenttia:

 1. ihana takki! Ja miten se on aina mahdollista, että Zarassa ei ole pienempiä kokoja jäljellä. Tuntuu, että tilaavat väärässä suhteessa vaatteita..

  VastaaPoista
 2. Katselin tota juuri täällä Turussa ja ajattelin että sä varmaan tykkäisit siitä.
  Mäkin tahtoisin jonkun tuon tyylisen talvitakin, mulla on liian monta mustaa. :)

  VastaaPoista
 3. Jos keskustasta ei löytynyt omaa kokoa niin kannattaa käydä tsekkaa itiksen Zara ja Jumbokin jos sinne asti jaksaa lähteä. Idässä ja Vantaalla tuntuu menevän kaupaksi kuitenkin hieman eri tuotteet ja koot kuin keskustassa. Itse viimeksi eilen kävin hakee itiksestä laukun joka oli keskustan Zarasta myyty loppuun.

  VastaaPoista
 4. Joo, olen samaa mieltä tuon Lindexin muuttumisen kanssa! Siellä on nykyisin melko hienoja vaatteita ja asusteita!

  VastaaPoista
 5. Takki näyttää juuri täydelliseltä !

  olen myös huomannut Lindexin päivittyneen tähän päivään varsin mallikkaasti. myös tuota vyötä hipelöin, mutta keinonahkaperiaate ei antanut periksi :) upea on kyllä sekin.

  VastaaPoista
 6. anonyymi: Niin on! En mä tiedä, tuntuu et niillä on kaikki järkevät koot aina loppu. Luulis, et jossain vaiheessa korjaavat tilausmääriä...?

  malia: Mäkin huomasin sen ekana Turussa just :D Mullakin on vain oikeastaan pari talvitakkia, eikä mikään niistä ole harmaa :)

  tintti: Pitäis mennä, oon vaan niin laiska lähtemään metromatkalle! Voishan sitä jopa pyytää myyjää keskustasta soittamaan Itikseen, jos ajattelisin joskus järkevästi kun olen kaupoilla :)

  sirpak: Siellä tosiaan on! Pitää ottaa se peruskauppakierroksen osaksi tästä lähtien :)

  piret: Se on todella ihana takki kyllä! Mulla ei oikein ole mitään keinonahkaa vastaan, joskin nyt se on usein aika hiostavaa - ja tietty valitsen nahkaisen, jos on suht samaan hintaan ja helposti saatavilla :)

  rezzi: Se on! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana takki. Olisipa varaa uuteen talvitakkiin niin voisin mennä metsästämään tuota.

  VastaaPoista
 8. Jos mä löydän jotain joka on sillai etä pakko saada ja mun koko on loppu niin melkein hysteerisesti pakotan myyjän sottamaan toiseen zara myymälään!;)

  VastaaPoista
 9. Ihana takki! Muistatko mitä materiaalia se oli? :)

  VastaaPoista
 10. Itsekin kävin tänään lindexillä, oli paljon kaikkea kivannäköistä:) Toinen mikä minun mielestä on kanssa petrannut mukavasti on kappahl, paljon kivoja neuleita ja tunikoita.
  Oikeastaan pelkästään farkut on jääneet edellämainituissa liikkeissä huomiotta.

  VastaaPoista
 11. nylon: No niinpä, mullakin alkaa olla pyöreä nolla tilillä, joten taitaa jäädä mullakin ostamatta...

  äppelblom: Mäkin yleensä, nyt en taas ajatellut ihan selkeästi tuon asian kanssa!! :P

  teresa: Äh, en kyllä muista :/

  hqnna: KappAhlia en ole vielä uudelleentsekannut, vaikka sillä on mun silmissä aika sama maine kuin Lindexillä. On kyllä kiva, jos sekin on nostanut ilmettään! :)

  VastaaPoista
 12. Multa löytyy itseltä tismalleen samanlainen vyö mutta valkoisena ja erittäin kuluneena sillä se on äidin vanha (: Ehdottomasti lempivöitäni!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.