torstai 24. syyskuuta 2009

Olkapäät valokeilassa, part II

Tämän bloggarin DIY-innostus näyttää tällä hetkellä olevan kovin olkapääkeskeistä, sillä löysin tällaisen, oikein inspiroivan kuvan Anywhosta.

Kuvassa on muistaakseni joku ruotsitar, joka on inspiroitunut erään designerherran kevätnäytöksestä ja antanut samalla vanhalle collegepaidalle uuden elämän. Itselläni on vanha American Apparelin collegepaita, josta luopumistakin olen harkinnut, mutta taidankin muuttaa mieleni ja suunnistaa jonnekin nahkapalakauppaan etsimään koristukset myös oman harmaan kolitsini olkapäille. Hot vai totally not?

Loppuun vielä pari kuvaa Yvan Rodicilta, eli Herra Facehunterilta. Jos ette vielä ole ehtineet, niin käykää katsomassa hänen nimellään kulkeva blogi täältä! Mielestäni jopa vielä inspiroivampi kuin Facehunter. Pienet Cobrasnake-vibat, hyvällä tavalla tottakai :)


I found most inspiring photo from Anywho some days back. There's a Swedish girl who has decorated shoulders of her old sweater with leather patches. Looks so good that I'm going to try to make one version of my own! Those three gorgeous pictures there above are stolen from Yvan Rodic's aka Facehunters another blog - if you haven't already, go check it out!

16 kommenttia:

 1. Aika makea kyllä toi college, jossa on noi nahkapalat, muttei ihan mun tyylinen. Sulle varmaan sopis tosi hyvin!

  VastaaPoista
 2. tosi hieno collage, tee ihmeessä semmonen kans !:)

  VastaaPoista
 3. mä en oikein syty, nahkapalat näyttävät helposti halvalta ja juntilta, mutta odottelen sun version onnistumista:)

  VastaaPoista
 4. Totally hot! Ja rakastan tota vikaa kuvaa

  VastaaPoista
 5. nahkaolkapäät ovat kieltämättä hienot, mutta voin kertoa että tuottavat päänvaivaa toteutuksessa. itse yritin tehdä nahkaisia polvipatcheja farkkuihin, mutta kun vanhat saumat pitäisi purkaa, ujuttaa nahka väliin ja ommella taas uudestaan kiinni, jotta lopputulos olisi siisti.

  yritin, mutta en millään jaksanut toteuttaa loppuun saakka. toki jos olet näppärä omeplija :)

  VastaaPoista
 6. nahkaolkapäät on must aika hauskat:) mulle ei sopis mut uskon et sä osaat yhdistää tollasen jutun just sun tyyliin sopivaks:>

  VastaaPoista
 7. Hot, kokeile vaan sopii sulle varmasti :)

  VastaaPoista
 8. Ite en ehkä tollaseen pusakkaan nahkaa pistäs (sulle kyllä varmaa sopisi) jossain trenssitakissa vois olla melko mageat kyl! :)

  VastaaPoista
 9. Tosi jees! Nahkapaloja vois kokeilla ihan kyynärpäihin ja polviinkin, nekin antaa uutta eloa jos kohdat on vähäänkään kuluneet.

  VastaaPoista
 10. Ihan kiva idea, toteutuksenki vois vetää vielä paremmi jollain muulla tapaa. Itte en taida silti kokeilla, luulen et oisin vain liian vaivautunut ja tietoinen olkapäistäni, nahkapalat kun vain korostais ja tekis olistani megaleveet :(

  VastaaPoista
 11. Alan innostua oranssista väristä koko ajan vaan enemmän ja enemmän! Toi college näyttää ihanan rennolta ja persoonalliselta ilman viboja liiasta yrittämisestä. Vitsit kun olisin itsekkin ompelutaitoinen! :D

  VastaaPoista
 12. Mahtavat nuo nahkapaikat. Toinen kiinnostava paikka olisi kyynärpäät, ihan niinkuion pienenä!

  juliet xxx

  VastaaPoista
 13. Mulle tulee noista nahkapaloista serkun vanhat collegepaidat, joita mun oli lapsena pakko käyttää. Tyyli tuo mulle liikaa traumaattisia kokemuksia mieleen. Heh.

  Tuo rimpsuselkäinen mekko on hurmaava. Ei vaan taida sallia alusvaateita alle, mikä tekee käytöstä vaikeaa tietyille vartalotyypeille. Aivan ihana, mutta ah, niin mahdoton tyyli.

  VastaaPoista
 14. Collegepaidasta saa myös tehtyä hameen :) Sitä haluaisin joskus kokeilla!

  VastaaPoista
 15. Itsekin inspiroiduin juuri noista samaisista Yvanin kuvista, jotka olit poiminut. Erityisesti musta mekko, jossa on selässä hapsuja sai minut haluamaan pikkumustaa kyseisenkaltaisilla yksityiskohdilla. Onneksi löytyi!

  VastaaPoista
 16. Johan pomppasi! Otin ja menin Yvan Rodicin kuveja kattelemaan ja kattelinkin siltä istumalta koko sivun alas asti. Sitten blogi pääsi selaimeni pikavalintoihin, jotta pääsee erityishelposti kattelemaan hyvää kuvakombinaatiota kiinnostavan näköisistä tyypeistä, pytingeistä, katunäkymistä jne jne. Suurkiitos johdatuksesta kyseisen blogin jäljille, Aurora!!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.