sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Nopsa moi

Tämä päivä on kyllä mennyt aivan makoillessa ja herkutellessa, mitään erityistä ei ole tapahtunut eikä tule tapahtumaankaan - ihanan toimetonta! Muistutan kuitenkin kaikkia, jotka havittelevat esim. tähtimekkoa tai nauhallisia peep toe -kenkiä tuolta kirppariblogista, että tarjota voi vielä tänään keskiyöhön (00:00) saakka! Sitten kaupat suljetaan :) Osa suljettu, vielä yksi mekko ja toppi auki huomisiltaan saakka!
Kuvitukseksi muutama detalji mun suosikkinäytöksistä New Yorkista. Olen aivan muotiviikkojen lumoissa taas kerran - odottelen vesi kielellä Pariisin viikkoa, tulisi jo!

Tässä muuten vielä Nicholas Kirkwood for Rodarte -kengät, jotka siis nähtiin Rodarten catwalk-näytöksessä. Onko hurjemman näköisiä korkokenkiä koskaan nähty?

kuvat: stylebubble.typepad.co.uk, style.com

10 kommenttia:

 1. Ei liity asiaa mitenkään, mutta missä te olitte Pariisissä yötä? Ja millainen oli? Koitan googlata jotain ok hintaista ho(s)tellia ja en ole mistään ihan vakuuttunut..

  VastaaPoista
 2. Pee: Oltiin sellaisessa hotellissa nimeltä St. Augustin Elyseés (?) joka sijaitsi Rue Roylla Blvd Haussmannin lähellä. Se oli vissiin joku Best Western -hotelli, joten taso oli ihan hyvä. Se oli suht moderni hotelli, voin suositella! En löytänyt mitään hyvää linkkiä, mutta googlaamalla löytyy. Hyvää reissua! :)

  VastaaPoista
 3. kengät on rajut. mutta aivan ihanat...

  VastaaPoista
 4. Uh, mitkä kengät nuo alimmat! Ei oikein tiedä mihin katseensa kohdistaisi, so much going on. :)

  VastaaPoista
 5. Vou, noi ruuvikorot näyttää todella jännittäviltä! ihanat
  -Rellu-

  VastaaPoista
 6. Aika huisit tosiaan noi alimmat korkkarit! :D

  VastaaPoista
 7. Noi kengät on niiin rumat, että ne on jo kauniit!

  VastaaPoista
 8. hui, kengät jo NÄYTTÄÄ kivuliailta.. miltä lie tuntuu.. hrr

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.