keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Melkein treeneihin menossa

Kuten eilen vihjaisin, kävin ostamassa Zarasta pitkät collegehousut itselleni. Mulla on mennyt huomattava osa kesää harmaiden collegeshortsien kanssa, joten tämä on vähän kuin luonnollinen jatkumo niille nyt syksyllä :)

Kollarit maksoivat Zarassa 25 euroa, niissä on alaspäin kapenevat lahkeet ja kivasti vähän laskettu haara, niin että ne näyttävät rennoilta, mutta sopivat myös katukäyttöön ilman tulin juuri tanssitunnilta -efektiä.


Housujen tuleva, formaalimpi käyttö tapahtuu yksinkertaisuudessaan niin, että ne yhdistetään muuten skarppiin asuun, kuten Rag & Bonen tyyliin jakkuun ja kauluspaitaan tai vähän rennommin farkkupaitaan ja miesten vyöhön.

Olen jo niin innoissani näiden yhdistelemisestä - kevään 2010 mallistoista Style.com:sta saa todella paljon inspiraatiota eri kombinaatioihin, harmaa college näyttää olevan oikein hot myös ensi keväänä!

PS. Muhunkin sitten iski syysflunssa, joten nyt istun teemukin, lämpimän viltin ja tenttikirjan kanssa parantelemassa kipeää kurkkuani, joka tuntuu nielaisseen piikkipallon. Ja kun niin yritin varoa vilustuttamasta itseäni kerrospukeutumisella ja kaikella :/

Finally I bought a pair of grey sweat pants, I've been thinking of them for a long time. Since I've lived almost a half of my summer in grey shorts of the same fabric, this was somewhat expectable... I'm so looking forward to combine them with everything!

kuvat: style.com, iro.fr via knighttcat.com

10 kommenttia:

 1. Hymm..vitsi, pitää kai mennä zaraan. Noissa kun vois olla eka vaikka päivän töissä ja mennä ne jalassa suoraan salille. :) Tarttis aina raahata Hugea kassia messissä!! :)

  VastaaPoista
 2. Juuri näitten collegehousujen kaltaiset jutut on niitä asioita, joiden takiatykkään sun blogista ihan älyttömästi. Itselleni ei ikinä olisi tullut mieleenkään edes harkita vastaavia, mutta kun luin sun blogimerkinnän esimerkkikuvien kera, on pakko myöntää että ne toimii loistavasti.

  Itse olen sen verran konservatiivinen ja kaavoihin kangistunut, että colleget taitaa jäädä kauppaan. Odotan kuitenkin todella mielenkiinnolla "päivän asu" postausta, jossa esittelet ko. housut osana kokonaisuutta.

  VastaaPoista
 3. Itselläni on Isabel Marantin harmaat lökäpöksyt. Ajatuksena oli liikkua niillä ihmisten ilmoilla mustan jakun kera, mutta ajatukseksi jäi. Nyt ne ovat kotikäytössä yötä päivää - täydelliset. Innolla odotan, mitä keksit noiden kanssa ;)

  VastaaPoista
 4. Hmm, tarvitsen uudet collarit, voisin ostaa noi ihan sellaseen "matkalla treeneihin" käyttöön! :)

  VastaaPoista
 5. Collarit tuolla tavalla arkikäytössä kuulostaa mahtavalta idealta :)

  VastaaPoista
 6. Varmaan kuitenkin noissakin päivän päätteeksi polvet roikkuu? Ainakin pidemmän käytön jälkeen..

  VastaaPoista
 7. Ekan kuvan (IRO.FR) housut on aivan ihanat!! tahtoo ne heti

  VastaaPoista
 8. lukijapuolella otetaan sitten vastaan vinkkejä, kuinka välttää polvipussit!

  VastaaPoista
 9. "Itselleni ei ikinä olisi tullut mieleenkään edes harkita vastaavia, mutta kun luin sun blogimerkinnän esimerkkikuvien kera, on pakko myöntää että ne toimii loistavasti."

  Olin tulossa sanomaan ihan samaa asiaa.. hassua. :D Tekispä mieli hilpasta Zaraan ostamaan kyseiset yksilöt vaikka heti!

  PS. Pidän tästä blogista jättepaljon. :)

  VastaaPoista
 10. sirpak: Kannattaa, noi voi tosiaan ottaa vaiks tuolla tavalla monikäyttöisiksi :D

  linda: Oi, ihana kommentti! Kiitos, niin mieltä ylentävää kuulla, että joku tykkää, ihan perustelujen kanssa <3 Yritän saada sellaisen päivän asu-postauksen aikaan, heti kun vaan pääsen sairasvuoteeltani :)

  hanna: No ne on varmaan jo vähän eri sarjaa kun nää ja passaavat vielä paremmin jakun kanssa - so why don't you just do that? :)

  riikka: Haha, vaikka siihenkin, mut yhdistä välillä myös farkkutakkiin ja korkkareihin? ;)

  sofia: Kiitos! Mä oon aika innoissani noista! :)

  anonyymi: Missäpä ei... Mun musta haalarikin on jo saanut polvipussit :D

  sade: Ne ovat, voiskohan niitä tilata tuolta sivulta?

  nallak: Hahah toivotaan et sellasia kikkoja on yleensä ottaen :D

  anonyymi: Oi ei, kiitos sullekin ihanasta kommentista! :) Toivottavasti kävit ostamassa nuo housut ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.