torstai 20. elokuuta 2009

Saatava on

Syksyn alku (no niin, tässä se on, henkinen luovuttaminen) on tavallaan aivan ihanaa aikaa, kun saa alkaa pohtimaan vaatevaraston täydennystä syksyn neuleilla, bootseilla, takeilla ja huiveilla. Toisaalta se on myös ahdistavaa - siis sen lisäksi, että se on kesän loppu - siksi, että kaupat täyttyvät sillä vauhdilla kaikesta ihanasta, ettei siinä millään voi pysyä perässä eikä pää kylmänä. Siksi tässä on jälleen joitain juttuja, jotka ostaisin mielelläni kaappiini, jos...
...Cocorosan täydellinen pääkallosvetari ei olisi hänen oma DIY:nsä. EDIT!! Sen saakin täältä, suuri kiitos Anna-Marialle vinkistä!

...Samoin kuin Vanillascentedin Marian ihana olkapääkoristeltu takki.

OakNYCin korun saisi kyllä tilattua, mutta... itse asiassa melko kirjaimellisesti metsästin samantyylistä korua joku päivä sitten GinaTricotissa (!). Näin sen jonkun tytön kädessä ja verkkokalvoni rekisteröivät täydellisen kaulankoristeen välittömästi, joten juoksin tytön perään. Hän piteli viimeistä kappaletta. About itkupotkuraivarin paikka, mutta kiitin ja katosin paikalta. Tai no en kadonnut, jäin oikeasti vähäksi aikaa pyörimään siihen, että josko hän jättäisi sen kuitenkin hyllyyn... :D

Nuo housut sen sijaan eivät istuneet mulle, kuten mitkään Ginan housut eivät istu. Nahkapaikat mustissa housuissa ovat kyllä mielenkiintoiset, nuohan ovat kuin tässä postauksessa nähdyt - mutta takataskuttomuus häiritsi ainakin tällä kertaa liikaa.

I've got to get all of these things... This happens like every fall: I want to fill my closet up by all fall goodies and get depressed because I just can't get my hands on every of them. Too little time, too little money. I just loooove Vanillascented Maria's and Cocorosa's (EDIT: Not Cocorosa's DIY, the sweater is available in here!) DIY stuff, those ideas are so worth copying!

11 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoiset nuo paikalliset housut.

  juliet xxx

  VastaaPoista
 2. Tuon pääkallosvetarin saa tilattua With Asian Stereotypesin kauppablogista: http://shopwithasianstereotypes.blogspot.com/

  Melkein ostin tuollaiset nahkapaikalliset fakut Cheap Mondayn alennusmyynnistä, mutta jostain kumman syystä en niitä sitten kotiuttanut. Nyt vähän kaduttaa...

  VastaaPoista
 3. Aivan tajuttoman upea toi pääkallosvetari, pitää heti mennä kyllä tarkastamaan toi Anna-Marian linkki sillä tommonen ois niin pakko saada!

  VastaaPoista
 4. Joku kerkesikin ennen minua :D Mutta nahkapaikkaisia farkkuja on ollut Cheap Mondaylla hirmu kauan jo.

  VastaaPoista
 5. juliet: Ne ovat! :)

  anna-maria: Oi kiitos vinkistä!! Mäkin kattelin joskus niitä Cheapin versioita (netistä tosin), mut jotenkin oon nyt vähän hidas syttymään jutuille. Fiilasin ihan hulluna Elin Klingin taiteilemia nahkapaikkashortseja tuossa keväällä... :)

  intiaanidisko: Niin on, mäkin menin heti! :D

  ms.fist: Tiedän, mut jotenkin en oo ennen oikein syttynyt niistä. Nyt vasta, ehkä Kling-shortsi-jutun jälkeen ne ovat alkaneet miellyttää :)

  VastaaPoista
 6. Pitänee lisätä vielä, etten oikein edelleenkään syty ns. pienille nahkapaikoille, kuten vaikka Cheapin kevät- vai syksyvalikoimassa oli, vaan isot ne olla pitää :D

  VastaaPoista
 7. Itse omaan mitä omituisimman alavartalon kun kaikki pöksyt istuvat vähintään pienen fiksailun jälkeen. Minäkin ihastuin noihin nahkapalahousuihin ja tilaukseenhan ne lähtivät. On siinä mahtavat syyspökät pienemmällekin budjetille :)!

  VastaaPoista
 8. oonkohan jo mahtanu kysyä, että millä ohjelmalla teet nuo valokuvareunukset kuviin. oon vähän jälkijunassa niiden kanssa kun en oo onnistunut löytämään vempelettä millä sellaset sais :)

  VastaaPoista
 9. Piikkiriipuksia kannattaa katsella myös sepän pajoista tai käsityömarkkinoilta, mitä niitä ikinä järjestetäänkään. Ostin miehelle joulumarkkinoilta kuvan kaltaisen piikkihärpäkkeen, materiaali oli kylläkin raskaampaa metallia. Idea kuitenkin sama. :)

  VastaaPoista
 10. voi hitsi vie, tuo pääkallosvetari on ihan mielettömän upea ! ♥

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.