keskiviikko 12. elokuuta 2009

Just nyt

Tässä kolme juttua, jotka ovat juuri nyt in. Ja kyllä, näistä olen ainakin rivien välissä jauhanut aiemminkin, mutta tässä yhteenvetoa...

Leopardiprintti ei ole mitään uutta sinänsä, mutta H&M:n leopardileggingsit ovat ne leggingsit, jotka vilkkuvat yhä useamman muotibloggarin jalassa ja katumuotisivuilla. Viime talvena seepra, nyt taas leopardi.

Hinta ei päätä huimaa, about 15 euroa. Huom huom, leopardiprinttiset pyöräilyshortsit ovat ehdottoman makeat myös!

Toisena ovat sukat sandaaleissa(!) tai ainakin kenkien varsista näkyvillä. Klassinen muoti-/tyylimoka, mutta juuri siksi se voikin kai olla niin makea juttu. Omituista kyllä...

Itse pidän eniten sukkahousuista leikatuista sukista, ihan tavalliset nilkkasukat sandaaleissa Amlulin tyyliin vielä tökkivät.

Sukkahousujen hyötykäyttö jatkuu: ensimmäisenä Elin Klingillä bongattu sukkahousujen pyöräilyshortsiversio on päätynyt monen bloggaajan päälle. Itse olen kokenut trendin hyödylliseksi - vähän arveluttavan lyhyitä farkkushortseja voi näennäisesti säädyllistää vetäisemällä sinne sukkahousunpätkät alle.

Trendin elinaika on arvatenkin kesäsäiden loppuun asti, sen jälkeen voi jatkaa sukkahousut + "oikeat" pyöräilyshortsit -yhdistelmällä.

Loppukevennyksenä: olin tosiaan Tervemenoa Lukioon 2009 -lehdessä yhdessä Silverin, Nadjan ja Alter Egon Jennan kanssa. Kuvat otettiin keväällä, nykyään ehkä kääräisisin noita mervishortsien lahkeita vähän ylöspäin :)

Late summer's best trends are right now:
1. leopard-printed leggings (think leopard printed bike shorts too)
2. ankle socks with sandals (yes, foremost it's horror stuff, but that's exactly why it can be so cool) or socks in shoes
and 3. clipped tights under denim shorts or short dresses (check out Eszter's combination)
In the last picture is a photo of me in one magazine aimed for high school students. It's a short interview and that picture was taken last spring - if I could go back time, I would roll those shorts a bit higher though :)

kuvat: amlul.com, stylorectic.blogspot.com, pause.se/bloggar/linn-gustafsson, minoutfit.se/emma, marianne.lola.no, stylebykling.tv4.se, caroline.feber,se

8 kommenttia:

 1. Joo mä luin ton jutun! Oli aika ylläri.:D Siitä tosin huomasin että juttu taitaa olla aika vanha, kun kerroit että postailet joka päivä... :)

  VastaaPoista
 2. Mä en oo kyllä lämmenny oikeen millekkään noista.. :)

  VastaaPoista
 3. Sukat sandaaleissa on mielestäni yksi hirveimmistä yhdistelmistä ikinä. ;)
  Pyöräilyshortseista taas tulee mieleen oma äitini jostain 80-luvun perukoilta, isoineen permanenttitukkineen. =D

  VastaaPoista
 4. Luin kanssa ton jutun tosta lehestä :> toi pyöräily shortsi juttu on ihan hauska

  VastaaPoista
 5. sukat ja sandaalit on ehdottomasti suosikkini noista kolmesta ja aijon todellakin kokeilla sitä syksyllä!

  VastaaPoista
 6. iT: Joo, se oli tosiaan ennen tota mun blogipaussia, kun oikeasti jaksoin postailla joka päivä... :)

  katsku: Höh, mikset! Itse fiilaan etenkin kahta viimeistä.. :)

  ragdoll: Haha, mulle taas tulee mieleen noista sukat sandaaleissa -jutuista meidän isä... muistan kun sillä oli joskus sukat jossain ihme Birkenstock-tyylisissä sandaaleissa joka kesä, tosin olin niin pieni, etten pitänyt sitä mitenkään outona :D Ties vaikka olis vieläkin

  sanni: Toivottavasti tykkäsit jutusta! :)

  biscotti dreams: Sukat ja sandaalit on kyllä todella jees, ajattelin vähän lähteä kokeilemaan niitä mun Acne-kiilakorkojenkin kanssa :)

  VastaaPoista
 7. Tylsää kun ruotsalaisilla bloggareilla on jotain, suomalaiset tulee perässä = kaikki pukeutuu samalla lailla, noudattaen joka trendiä. Kun katsoo Stockholm Streetstyleäkin, jokaisella on samat kuteet päällä: revittyä, mustaa, vaaleaa denimiä, mustat tasapohjaiset tai korkkarinilkkurit + niittejäniittejäniittejä. Ei sillä että niissä olisi mitään vikaa mutta vähän turhan homogeenistä.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.