sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Viikon inspiroivimmat

No niin, vihdoin taas täällä. Toissapäivänä tulivat Turkuystävämme meille yöksi, joten eilinenkin meni vielä jossain muissa puuhissa kuin blogimaailmassa. Aikamoinen hulinaviikko! Nyt luulen olevani kuitenkin kohtuullisen kärryillä siitä, mitä täällä on viikon aikana tapahtunut... Blogihyppelyn tuloksena keräsin pari inspiroivaa kuvaa kansioihini koneelle, ne olivat nämä:

Rumin punainen niittilaukkukin on upea, mutta huomion asussa varastaa neidin hupparin olkapäät. Ohuilla ketjulla sotilaalliseksi nostettu perushuppari on kyllä varsin omaperäinen vaatekappale, oli se sitten omatuunaama tai ei. Elin Klingin sukkahousuista pätkäistyjä wangmaisia (montakohan kertaa olen käyttänyt tätä sanaa?) minipyöräilyshortseja on ihasteltu mm. Lainahöyhenissä - ja mä liityn ylistyskuoroon. Ehdotonta copycat-materiaalia ;)

Kolmanteen kuvaan liittyen: väitin viikonloppuna ystävälleni kivenkovaan, etten ole ollenkaan sellainen röyhelömekko-tyttö. Tämän tytön kuvan nähtyäni on pakko syödä sanani, niin ikävää kuin se onkin. Mustaan yhdistämällä kaikesta tulee munkin silmissä salonkikelpoista... Missäköhän muuten mun polvisukat on?

PS. Tsekatkaa MeNaisten sivuille tehty minihaastis musta, jos vaan kiinnostaa! (Vasemmassa sivupalkissa) :)

Most inspiring pictures of the last week: Rumi in her hoodie with shouder chain decorations, cocorosa in her ruffled dress and knee-high socks and finally Elin Kling's gorgeous clipped tights.

7 kommenttia:

 1. Ei toikaan ole "sellainen röyhelömekkotyttö" ;), toi on kuitenkin aika maskuliinissävytteinen toi asu muuten. Voisi hyvinkin toimia sulla!

  VastaaPoista
 2. Hei noi sukkikset lyhyiden shortsien alla toimii hyvin selluliitin peittäjinä. :D Aika hauska idis! Tuo Rumin saama huppari on kyllä aivan ihana ja tekis mieli tehdä joku DIY versio, mutta kehtaako kopsata...hmmm..ehkä pienillä variaatioilla...

  VastaaPoista
 3. röyhelömekko on ruvennut itseäkin hieman houkuttamaan :)

  VastaaPoista
 4. patentti: Haha, ei tosiaan olekaan! Nyt pitää vaan hankkia röyhelömekko ja yhdistää se mustaan hattuun sekä bleiseriin - tuntuu jo heti ajatuksissakin omalta jutulta! ;)

  anna-maria: Tosiaan! Täähän tulee sit olemaan se mun koko kesän vakkarijuttu :D Meinaan inhoan sisäreisiläskieni näkymistä minishortseissa... Jeps, mä ehkä ketjuttaisin vain ihan tarkkaan olkapäiden päältä, vähän sellaiseen orkesterihapsuolkapää-tyyliin (öh mikä kuvaus..)

  sofi: Niin muakin! Vaikka vannoin aikoinaan et ei varmasti mun päälle.. :D

  VastaaPoista
 5. ihan hitsin upee toi mekko tossa oikeen puoleisessa kuvassa !

  VastaaPoista
 6. paperisade: Niin on! Tuollaisen röyhelöunelman mäkin voisin kelpuuttaa :)

  VastaaPoista
 7. Vähän törppöä jotenkin, että nyt päätät blogisi, juuri kun sinusta on tehty tuo juttu ja juuri kun siinä hehkutat, että "bloggaus on tärkeä, lähes päivittäinen harrastus". Yes, niin just.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.