torstai 14. toukokuuta 2009

O-ou

Tarvitsen teidän apuanne! Menin tänään ihan vahingossa tentin jälkeisen masennuksen seurauksena ostamaan niittisandaalit, jotka näin Turun Stockalla aiemmin tänään. Vahinko vaan, etten osannut päättää, kumpi väri näistä on parempi, joten otin molemmat! Kotimatkalla järkeni palasi koppaan takaisin ja päätin, että toiset on palautettava. Mutta kummat? Mustia sandaaleita olen tosiaan haalinut jokusen parin kaappiini tässä, mutta en ole ihan varma valkoisestakaan, joskin se olisi ehkä kesäisempi valinta?

Molempien pitämiseen ei siis voi kannustaa, sillä se ei ole vaihtoehto eikä mikään! :D

Oops... I bought two pairs of the same sandals because I couldn't decide which colour is better! I have to return another pair (don't really have use for them both!), but I still can't decide which one. Can you?

94 kommenttia:

 1. mustat on käytännöllisemmät väriltään, noi valkoset näyttää vähän halvoilta.

  VastaaPoista
 2. mä pitäisin mustat =)

  VastaaPoista
 3. Mustat mun mielestä :)
  paljo makso, haluun samanlaiset :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä sanoisin, että mustat. :) Onhan nuo valkoisetkin ihan kivat, mutta mustat sopii paremmin kaiken kanssa. =)

  VastaaPoista
 5. voi ei mikä ongelma :D
  mun mielestä mustat on kivemmat ja käytännöllisemmät, mut jos sulla kerta on jo paljon mustia sandaaleja niin valkoset olis ehkä tarpeellisemmat..?

  VastaaPoista
 6. mustat ehkä kuitenkin, vaikka molemmat on nättejä :--)

  -elli

  VastaaPoista
 7. Valkoiset ovat mielestäni kesäisemmät ja näyttäisivät kivoilta yhdistettyinä vaaleisiin väreihin(ja rusketukseen!), mustat toisaalta turvallinen valinta

  VastaaPoista
 8. Vie noi mustat takaisin, niin mä käyn hakee ne! :D

  En kyl itekkään osais päättää. Millanen hinta noilla on? On aika nätit kyllä ja rupes himottamaan. :D

  VastaaPoista
 9. valkoiset koska muistelisin sulla olevan muutamia mustia gladuja muutenkin :DD on jännempää miettiä uusia vaatecomboja jonkin haasteellisemman kanssa!

  VastaaPoista
 10. Näin sut ehkä tänään Gina Tricotissa :) Luulen ainakin, mietin että näyttääpäs jotenkin tutulta.

  Pidä valkoiset, ne on hienommat!

  VastaaPoista
 11. ei noi niitit oikein sovi valkosiin. mustat

  VastaaPoista
 12. ooh noi mustat on hiaaanot. ja mustat on aina mustat. kätevät. mäki haluun :)

  /veera

  VastaaPoista
 13. VALKOSET!mustat ei oo niin nätit niitttien kans!

  VastaaPoista
 14. Valkoiset! Aivan ihanat ja vähän erilaiset.

  VastaaPoista
 15. kannatan valkoisia...mutta mustat ovat tietenkin aina turvallinen valinta

  VastaaPoista
 16. Ota valkoset vaihtelun vuoks=) Noi on ihanat, mul on mustat:)

  VastaaPoista
 17. Täydelliset niittisandaalit on löytyny!!! Mulle heti tuollaset ;D hitsit vaan ku asun niin kaukana..

  pitäisin ehkäpä mustat

  VastaaPoista
 18. ehdottomasti valkoiset!! mustat on niin perus!

  VastaaPoista
 19. Minusta valkoiset näyttää ainakin kuvissa kivemmilta. Niitit näkyy selvemmin ja koristelut pääsee muutenki valkosta taustaa vasten oikeuksiinsa:) Paljon nuo makso?:)

  VastaaPoista
 20. mmm sanoisin kyllä että valkoiset, vaikka ei nuo mustatkaan pahat ole. :)

  VastaaPoista
 21. Mä ottaisin mustat, mutta sun kannattaisi ottaa valkoiset! Eli tekisitkö niin kuin me tehtäisiin vai niin kuin sun pitäisi tehdä? Ota valkoset :)

  VastaaPoista
 22. Musta valkonen olisi kiva kesään:) Joten ne(= Paljonko muuten maksoivat, tajuttoman siistit, molemmat!

  VastaaPoista
 23. mä kyllä pitäsin mustat =)=)=)

  VastaaPoista
 24. Valkoset kengät näyttää aina halvoilta!

  VastaaPoista
 25. mustat. Valkoisetkin on jees, mutta ne vaan näyttävät hitusen halvoilta.

  VastaaPoista
 26. Mä pitäisin valkoiset, vaikka aika moni näyttäis olevan eri mieltä :-) Noi, ruskettuneet sääret, rento valkoinen lörttöteeppari, farkkusortsit = ♥?

  VastaaPoista
 27. Apuva, mun on pakko saada noi valkoiset yksilöt itselleni! Kai sinne jäi vielä paljon kokoja? :D

  Niin ja sinuna siis pitäisin ne, näyttää kivalta rusketuksen kanssa!

  VastaaPoista
 28. Mä ottaisin nuo valkoiset, mustia löytää useammin kivoja, valkoisia ei.

  VastaaPoista
 29. Makeet sandaalit! Mustat näyttää kyllä tyylikkäämiltä. Kuten moni on jo todennut, valkoiset on vähän halvan oloiset.

  VastaaPoista
 30. Itse pitäisin mustat, ne on tyylikkäämmät ja käytännöllisemmätkin ehkä.. Lisäksi en pidä valkoisesta yhdistettynä tuohon ruskeaan pohjaan!

  VastaaPoista
 31. pidä mustat. valkoset näyttää halvalta

  VastaaPoista
 32. kaikki ovat sitä mieltä että mustat, mutta pidä ihmeessä ne valkoiset! haluan nähdä kuinka yhdistelet ne, ja muutenkin ovat astetta kivemmat kuin mustat :)

  VastaaPoista
 33. Stokkalla ei ole mitään velvollisuutta ottaa sandaaleja takaisin, ne ovat virheettömät. Todennäköisesti kuitenkin saat palautettua, koska panostavat palveluun.

  VastaaPoista
 34. mä pitäisin valkoiset. mutta oonkin haikaillut valkoisten perään niin paljon että kenties tää päätökseni on hieman puolueellinen. :D

  VastaaPoista
 35. Pidä valkoiset, jos kerta mustia sulta monet jo löytyy. Ja valkoiset ovat niin kesäisetkin..

  VastaaPoista
 36. Mustat on kivemmat.
  Ps. Aivan kuolattavat kengät!

  VastaaPoista
 37. Jos sulta löytyy kasa mustia jo valmiiksi, silloin pidät valkoiset!

  VastaaPoista
 38. NYT PISTIT PAHAN :D mutta ehkäpä kyllä valkoset koska ne on todellakin kesäisemmät ja olis kiva nähä mihin yhdistäisit ne ja kun sulla kuitenkin on noita mustia gladuja jo !

  VastaaPoista
 39. Itsehän pitäisin molemmat! Ja tämä kommentti helpottaa varmaan huomattavasti valinnan vaikeutta=) Noi valkoset on superfreessit, jos ois pakko valita ni ne. Minkä merkkiset noi on? Very Balmain!

  VastaaPoista
 40. Mä ehdottomasti pitäisin noi mustat:)

  VastaaPoista
 41. black is beautiful plus käy kaiken kanssa ja on vaan hieno. ite ottaisin mustat, mutta sun omistanjomustatmitäteen-tilanteessa kaikki meneekin sitten varmaan ihan toistepäin. ite tein just tota samaa valintaa mustan ja valkosen mekkotunikan kanssa ja olin nerokas, ostin molemmat. käytössä on ollut molemmat, ihan jatkuvalla syötöllä.

  VastaaPoista
 42. hmm jos sul on jo muutamiaki pareja mustia, niin oisko vaatekaappiin ihan mukava lisäys yks pari valkosia?!

  VastaaPoista
 43. Hassua, tilasin muutama viikko sitten Go Janelta miltein tismalleen samanlaiset, omani ovat tosin beiget. En tajunnut että suomestakin olisi löytynyt samanlaisia. Noista pitäisin kyllä nuo mustat, ovat käytännöllisemmät ja muutenkin jotenkin kivemmat :)

  VastaaPoista
 44. Mustat. Ite ottasin mustat vaikka mulla oiski monet mustat kengät muttei valkosia.

  VastaaPoista
 45. "Stokkalla ei ole mitään velvollisuutta ottaa sandaaleja takaisin, ne ovat virheettömät. "

  ööö...tottakai on. en nyt ihan ulkoa muista lakipykäliä (toisin kuin tämän blogin pitäjä;) ) mutta kyllä normaaleilla tuotteilla on aina palautus- tai ainakin vaihto-oikeus. Stokkalle voi palauttaa hyvällä tsägällä jopa ilman kuittia tai palautusajan umpeuduttua, nimim kokemusta on :)

  VastaaPoista
 46. hei tahon kans, onko ne ihan nahkaa? mut siis, mustat takasin ja valkoset jää kaappiin :)

  VastaaPoista
 47. Kaikille: Kiitos tosi paljon kommenteista!! Äänet menivät valkoisille 27-25, mutta kerkesin just ihastua mustaan versioon enemmän. Äänestystulos laittoi taas miettimään... Voi jösses :D

  Noi on siis merkiltään Bullboxer ja niitä saa varmaankin jostain Spirit Storesta ja Aleksi13:sta myös. Hinta yhdelle parille on 45e, mutta eivät ole nahkaa. Kokoja oli vielä paljon, olivat tulleet vasta vähän aikaa sitten kauppaan. Plus et yhet kolmekutoset palautuu Helsingin Stockan hyllylle huomenna! ;)

  vra: Ai Turun Ginassa? :) Käytiin siellä tosiaan nopsaan pyörähtämässä, mut halusin vaan äkkiä pois, kun näytin niin rähjääntyneeltä :D

  Palautusoikeudesta: Periaatteessa myyjällä ei tosiaan ole mitään velvollisuutta ottaa virheetöntä tuotetta takaisin (puheena ollut 14 pvän lakisääteinen palautusoikeus liittynee etämyyntiin tms.?), mutta enemmän Stockalla asioineet tietävät, että siellä on miltei kaikille tuotteille 14 päivän yleinen palautusoikeus. Vaikka olisi ihan vaan tullut toisiin aatoksiin.

  winda: Kauanko muuten GoJanen toimitukset kestää? Oon miettinyt sieltä tilaamista, mut en kyllä missään nimessä jaksaisi odotella viikkotolkulla epävarmuudessa :P

  VastaaPoista
 48. Whä! Taas muistutit mua mun hatarasta päästä! Piti nimittäin tarttua noihin aleksi13:ssa mutta unohdin :s ehkä tänään!

  Pitäisin mustat, ne on kuitenkin helpommat. tai siis valkoiset on keväisemmät... en tiedä! Paha.

  VastaaPoista
 49. Mun mielestä valkoiset! Mustat on niin perus tavaraa :P

  VastaaPoista
 50. Ihanat on molemmat! Onnex postasit sandaaleista, sillä kävin heti tänään aamulla hakemassa valkoiset itselleni. Oon ettiny niin kauan valkosii sandaaleja joissa ois niittejä ja helmiä ja nyt löysin ne! Mul on viel tosi matala jalka, mut ne sopi hyvin, eikä remmit jääny roikkumaan rumasti. Samoja oli myös Aleksilla mut mustana ja beigeinä ja ne oli mokkapintasia.

  VastaaPoista
 51. Olisin just sanonu että pidä valkoiset, ei ole ihan niin tavallinen väri..kaikilla on nykyään mustia..tosin, eihän kenkävalinnoista erikoisuudentavoittelu ole mikään kriteeri.. Oma tentti meni ihan päin mäntyä, tai jopa ohi männyn..elokuussa uusiks :( Ja mun tenttimasennuksessa meni reilut 100e! Piti vain nopsaa piipahtaa Turun Ginassa katsastamassa 4,9e-rekki..ja sinne päästyäni oli matkassa jo kengät ja bikinit.........

  VastaaPoista
 52. valkoiset, ne näyttää kivan kesäisiltä ja mustia on yleensä kaikilla liikaa :D

  VastaaPoista
 53. "ööö...tottakai on. en nyt ihan ulkoa muista lakipykäliä (toisin kuin tämän blogin pitäjä;) ) mutta kyllä normaaleilla tuotteilla on aina palautus- tai ainakin vaihto-oikeus. Stokkalle voi palauttaa hyvällä tsägällä jopa ilman kuittia tai palautusajan umpeuduttua, nimim kokemusta on :)"

  tottakai ei ole. Niinkun aurora tossa jo valaisikin, kaupoilla ei ole mitään lakisääteistä pakko ottaa palautuksia vastaan, ellei niissä ole jotain vikaa. Nettikaupoilla on aina pakollinen 14 vuorokauden palautusoikeus. Suurin osa kaupoista tarjoaa palautusoikeuden ihan hyvää hyvyyttään.

  VastaaPoista
 54. Valkoset ehottomasti, koska sulla on ihan hulluna mustia kenkiä (niinku mulla), joten kannustan kokeilee erilaisia juttuja.

  VastaaPoista
 55. kallistun kyllä enemmän valkoisiin :)

  VastaaPoista
 56. Molemmat on kyllä tosi nätit! Mutta ehkä mustat on käytännöllisemmät? Vaikka toisaalta jos sulla ei ole vielä valkoisia.. vaikeaa! Ei taida minusta olla apua :D

  VastaaPoista
 57. mustat on järkevämpi valinta:)

  VastaaPoista
 58. VALKOISET:
  + erilaiset
  + kesäisemmät
  + sulla ei ole vielä valkoisia

  MUSTAT:
  + turvallinen valinta
  - mustia sinulta löytyy jo
  - ei niin persoonalliset kuin valkoiset.

  VastaaPoista
 59. Turun Ginassapa hyvinkin! :) Olin siinä koruja kattelemassa kun kuljit ohi kaverisi kanssa ja mietin, että kukas toi oli, kuuluisiko tota moikata? :DD

  VastaaPoista
 60. Valkoiset! Jos sulta mustia kenkiä löytyy jo. Nuo on sitä paitsi iha huippukivat kesällä, ruskeiden jalkojen kaverina!

  VastaaPoista
 61. Kuules nyt palautat ne molemmat ja sit ostat kuudet kengät tilanne -loppuvkon lähes kaikki tavarat Stockalla -20%.

  VastaaPoista
 62. "Valkoset kengät näyttää aina halvoilta!"

  Omituinen periaate... Jos valkoiset kengät näyttää aina halvoilta, niin syy voi olla käyttäjässä.

  VastaaPoista
 63. "Stokkalla ei ole mitään velvollisuutta ottaa sandaaleja takaisin, ne ovat virheettömät. Todennäköisesti kuitenkin saat palautettua, koska panostavat palveluun."

  Jos kuitissa mainitaan palautusoikeudesta, niin silloin se pitää.

  VastaaPoista
 64. Kommentoin vaan tähän15. toukokuuta 2009 klo 20.45

  ""Stokkalla ei ole mitään velvollisuutta ottaa sandaaleja takaisin, ne ovat virheettömät. "

  ööö...tottakai on. en nyt ihan ulkoa muista lakipykäliä (toisin kuin tämän blogin pitäjä;) ) mutta kyllä normaaleilla tuotteilla on aina palautus- tai ainakin vaihto-oikeus."

  Näin ei todellakaan ole. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee ainoastaan etämyyntiä. Kauppa voi vapaaehtoisesti luvata asiakkailleen tämän oikeuden ja sitten se tietenkin velvoittaa.

  VastaaPoista
 65. gojanella näytti olevan täsmälleen samanlaiset sandaalit 16 dollaria, eli osta toiset sieltä ;)

  VastaaPoista
 66. Kaikille: Valitsin nyt toiset ja toinen pari palautettiin tänään Stockalle. Lopetetaan tästä palautusoikeudesta juttelu, johan se selvitettiin miten hommat menee :) Stockalla on ns. mainitsematon 14 päivän palautusoikeus, vaikkei se taida missään lukeakaan. Koskee myös aivan virheettömiä tuotteita, kuten mun palauttamia sandaaleja. :)

  lili: Vähän harmitti kyllä, kun tajusin tänään et siellä on -20% ale! Ei ollu eilen :P

  vika anonyymi: Tosiaan, mutta GoJanen toimitus maksaa Suomeen alkaen 30$, joten ei se paljon halvemmaksi tulisi :/

  VastaaPoista
 67. mustat ehkä juuri sen takia, että valkoset on vähän halpis-kenkien näköiset, mutta toisaalta mitä sitten...

  itse pitäisin mustat, koska niillä olisi tosiaan enemmän käyttöä!

  tsemppiä päätökseen ;)

  VastaaPoista
 68. Voi ei, toivoittavasti valitsit valkoiset.. Ne on älyttömän hienot ja freshit (((:

  VastaaPoista
 69. Mustiin on aina hyvä turvautua, mutta mä taitaisin pitää valkoiset :) ne on jotenkin kesäisemmät!

  VastaaPoista
 70. Valkoiset! Musta noihin sandaaleihin sopii enemmän valkoinen väri ja turhaan sitä mustalla alkaa synkistelemään kesän kynnyksellä. ;--) Ja kun sulla vissiin niitä mustia jo löytyy aimo kasa, niin senkin puolesta valkoiset.

  VastaaPoista
 71. Kannatan mustia, ne on särmikkäämmät, ja valkoset näyttää HYVIN helposti tosi likasilta, omistan yhet valkoset sandaalit ja voin sanoo, met ne oli vikaostos

  VastaaPoista
 72. hei kävin tänään aleksi13 ja siellä oli nuo täysin samat kengät, mutta merkki oli o-i-s. Mietin vain, että onko nuo kengät varmasti bullboxerin? :)

  VastaaPoista
 73. anonyymi: Luulisin näin, kun Stocka ne antoi Bullboxerin laatikoissa. Stockalla ei kai muutenkaan myydä Ois:ia, eikö se ole joku Aleksi13:n oma merkki? En ole tosin varma asiasta... :)

  VastaaPoista
 74. hmm, hassua kun kengät olivat oikeasti TÄYSIN samat, pohjakuvioineen :)

  VastaaPoista
 75. Käyttämättömät kengät, joissa on laput tallella ja joilla ei siis todella ole kävelty sisällä, ja ne palautetaan palautusoikeuden (yleensä 7-30pvä) sisällä otetaan lähes poikkeuksetta takaisin PAITSI jos liikkeessä ei ole palautusoikeutta. (kuluttajasuojalainmukaan pitäisi olla tai avokauppa mahdollisuus)

  huh olipa totista :D valkoset oli upeammat, mustissa niitit ei erotu edukseen ja valkoinen on halpa vain piikkikoroissa+saappaissa. käyn itse hakemassa valk. huomenna stockalta :)

  - ent. kenkämyyjä, nyk. vaatemyyjä

  VastaaPoista
 76. halpismerkit kopioi aina kalliimpia, esim spirit biancoa yms..

  VastaaPoista
 77. noi valkoiset on ihanat ! sit viel ku ois oikeen ruskettuneet jalat...paljon noi makso? :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.