maanantai 11. toukokuuta 2009

Nopsa huomio

Mielessäni ovat kaikenlaisen muun lisäksi jonkin aikaa jo kiillelleet nämä Hanneli Mustaparran lasit, joissa on ihana liukuvärjäys. Omat vanhat nörderillit tuntuvat pahasti vanhentuneilta näihin verrattuna! Varsinaisten silmälasieni vaihto ei ole nyt ensimmäisenä listalla, joten olen odotellut sopivan halpisversion ilmestymistä näistä YSL:n pokista ja nyt Asos on ehtinyt käsittääkseni ensimmäisenä toteuttamaan oman versionsa.

Olisikohan se aika jo kesän ensimmäiselle Asos-tilaukselle? Kaikenlaista muutakin ihanaa kun olisi ko. putiikissa tarjolla...

Asos made a copy of those lovely YSL glasses that Hanneli Mustaparta also has. I'm not going to spend hundreds of euros on eyewear right now so Asos versions might be my choice.

kuvat: hanneli.lola.no, asos.com

13 kommenttia:

 1. ääh. mieki haluun. onneksi olen laseilta välttynyt hyvin tehokkaasti kaupoissakin.
  ei oo päässy itse sovittelemaan, joten voin vaan päättää että ne ei sovi mulle ;)
  ei tarvitse himoita niin kovin?

  VastaaPoista
 2. Mä kattelin noita Asokselta, mutta kun tarviin oikeasti vahvuuksia laseihin niin en viittinyt ostaa noita...(tosin noi lasit + piilarit olis voinut olla toimiva yhdistelmä..) :)

  VastaaPoista
 3. Aika hyvin sopii Hannelille ja vrmasti sulekkin, mutten itselleni osaa kuvitella :)

  VastaaPoista
 4. Hankin juuri nuo YSL:n pokat London Eyewear:ltä, nyt ne ovat optikolla linssityksessä. Asoksen versiot näyttävät aika erilaisilta kuin alkuperäiset.

  VastaaPoista
 5. Mä olen katellu noita samoja YSL:iä. Toi likuvärjäys keventää niitä ihan tosi kivasti, vesittämättä kuitenkaan niiden massottelua. Noi Asoksen kehykset ei oo musta kyllä läheskään yhtä hienot..

  VastaaPoista
 6. anna-maria: Mulle kans!

  norppis: Noh, mutta kun noi on niin edulliset, ettei se pieni sopimattomuuskaan haittaisi :>

  winda: Mulla on kanssa aina piilarit, mutta käytän vahvuuksettomia nörttilaseja niiden kanssa... kind of tyhmää, toisaalta säästäväistä ;)

  irina: Eiks! :)

  sofi: En tiedä sopisko mulle, mut voishan sitä tuolla hinnalla koittaa!

  trés chic: Joovai! Pitää käydä stalkkaamassa sun blogista :) Paljonko noi maksoi (heitin 200e ihan hatusta :D)?

  veea: Eihän ne yhtä hienot tosiaan ole, mutta tuolla hinnalla antaisin kyllä huonommuuden anteeksi :>

  VastaaPoista
 7. monki on nähtävästi lanseerannut tänä keväänä aurinkolasimalliston, ja ihastuin justiinsa tollasiin liukuvärjättyihin sankoihin siitä valikoimasti. tosin ne on siis aurinkolasit, mutta anyway. :)

  VastaaPoista
 8. Ne maksoi n. 178 euroa postikuluineen, joten ei sun veikkaus mennyt ihan metsään;)
  Punnan kurssi on kyllä aika bueno!

  VastaaPoista
 9. viivi: Mullakin on yhdet liukuvärjätyt, pyöreät hippilasit viime kesältä varastossa eikä liukuväri-innostus tunnut laskevan ollenkaan :D

  VastaaPoista
 10. trés chic: Okei, aika hyvä arvaus siis :) Punta on kyllä edelleen hyvissä lukemissa!

  VastaaPoista
 11. hei mulla ois kysymys noista asoksen toimituksista. Pystyykö laskun maksamaan 30päivän postiennakolla vai tarvitaanko esim.luottokorttia. Kiinnostais kauheesti tilata noita ihania vaatteita tuolla mutta toimitus ei varmaan oo ihan yhtä easy ku esim nelly.com? jos ehit vastailla nii auttais kauheesti :) kiitos!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.