lauantai 2. toukokuuta 2009

Identtiset kaksoset

Muutamat teistä ihastelivat joku aika sitten mun eBaysta huutamiani niittisandaaleita ja pari päivää sitten käydessäni kaupungilla kävin vihdoin kuvaamassa sellaiset niittikengät, jotka eräänä Tavastia-iltana bongasin läheisen liikkeen ikkunasta. Kyseessä on siis liike nimeltä Liwe's, joka sijaitsee Keltaisen Jäänsärkijän vieressä Kampissa.

Liikkeessä myytävät kengät ovat nahkaa ja niiden korko on hieman inhimillisempi kuin mun kiikkeröiden. Kultaisen väriset niitit kengissä ovat vähän särmikkäämmiksi hiottuja, mutta muuten ovat selkeät siskokset! Hinta kengille on 79 euroa ja väri ruskea.

9 kommenttia:

 1. pätkä vai pitkä sinäkö olet????

  VastaaPoista
 2. Ootko koskaan miettinyt minkäänlaista eBay aiheista postausta? :)

  VastaaPoista
 3. mulla on ihan sellanen tunne että Skanssin Aleksi13:ssa olis noita myös? tai sitten ne oli vähän erilaiset. tosi samanlaiset kyllä.

  VastaaPoista
 4. siis sen liikkeen nimi on kyllä LIWE'S, jos puhut Urho Kekkosen katu 2 sijaitsevasta liikkeestä. Tavastian vieressä semmonen pikkuliike.

  VastaaPoista
 5. Cool! en ole Suomessa noita nähnytkään, omat Primarkit on myös eBaystä.. Aitoa nahkaa olevat olisi tavallaan kivemmat, mutta ei taas ruskeat :P Tykkään myös Primarkin versiossa kahdesta soljesta yhden sijaan, helpottaa istuvuutta, ja on kiva yksityiskohta :)

  VastaaPoista
 6. Mä tilasin samantyyppiset kengät go janelta :)

  VastaaPoista
 7. Arvaas kuka bongas sut turun skanssista? Varsin tuimalta näytit ;D

  VastaaPoista
 8. anonyymi: Pätkäpä hyvinkin! :)

  viv: Joo, itse asiassa olen, haluaisitteko jonkunlaisen ohjeistus-postauksen sen käyttöön?

  eve: Hmm, Aleksi13 kengät ovat vähän klohmommat, mutta aikas samannäköiset kyllä :)

  kikki: Kiitos! En muistanut yhtään, mikä sen nimi oli... Korjasin :>

  christa: Kaksi solkea ovat kyllä kivat, mutta nahka olisi nahkaa :)

  winda: Ahaa, sielläkin on! Hyvä tietää !

  halla: Äh sorry, olin varmaan todella äkäisen näköinen... kofeiinittomuus, krapula ja hammassärky=Turun kiukkuisin tyttö! :D

  VastaaPoista
 9. Vagabondilla myydään lähestulkoon samanlaisia, niitit vaan ei oo kullanväriset! Hainpa omani tänään :-D En löytäny netistä pikavilkaisulla kuvaa mutta ihan siis samaa kamaa. Eli siellä Aleksi13:ssa mistä joku mainitsi voi hyvinkin olla just näitä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.