torstai 28. toukokuuta 2009

As you might have guessed...

...niin tässä parin viikon hiljaisuuden aikana olen kypsynyt päätökseen lopettaa koko blogini. Aika ei tällä hetkellä millään vain riitä bloggaamiselle - ja luonnollisesti juuri harrastukset ovat niitä, joista olen valmis tinkimään ensimmäiseksi töiden, koulun ja ystävien sijaan. Päiväni ovat liian hektisiä tasaiseen päivittämiseen, enkä halua harrastaa mitään kiukulla ja jonkin ihmeellisen, oma-asettamani pakon sanelemana.

Voi tietenkin olla, että muiden kiireiden helpottaessa palaan jälleen rakkaan blogini ääreen, mutta sen saa sitten aika näyttää. Olen mielettömän kiitollinen kaikille, jotka ovat jaksaneet seurailla blogiani ja kommentoidakin, olo on tosiaan kuin pitkää parisuhdetta päättäessä. :(

I've decided to end blogging because my life is way too hectic right now and I can't manage to find time for my blog. I might start updating my blog again when I've got more time, but cannot promise anything. Thank you all and hope I'll find time and strenght to come back some day!

147 kommenttia:

 1. Tämä oli ihana blogi,ja olen surullinen kun tämä lopetetaan,mutta tärkeintä on se että teet siten miltä itestäs tuntuu:)

  VastaaPoista
 2. voehan ei! hyvä poistuu! nyyh: / hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, tosi harmi juttu! :-(

  VastaaPoista
 4. Mut eihän nyt oo aprillipäivä =/

  Huoh. Kiitos hyvästä blogista! Oikeasta päästä karsit, pitää olla tärkeysjärjestystä elämässä.

  VastaaPoista
 5. Vaikutat tosi ihanalta tytöltä ja on ollut mukava seurata blogiasi. Ei kyllä haittaisi vaikka postailisit esim. vaan kerran kuussa :)

  VastaaPoista
 6. Voi ei! Mietin just et ihanaa ku oot taas postannut ja sitten tämä :( :( tää oli mun lemppari suomalaisista blogeista, toivottavasti palaat vielä!

  VastaaPoista
 7. jätä näkyviin nii voi lueskella lohdutukseks vanhoja jookos :)?

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka harmi! Sun blogisi on ollut niin piristävän selkeä, cool, miellyttävä ja inspiroiva seurattava. Suomen blogitarjonnasta katoo nyt yksi edelläkävijä vailla vertaa.
  Toivon sulle kaikkea hyvää ja että todellakin palaisit vielä joskus. Ihanaa kesää :)

  VastaaPoista
 9. Voi eiii, tosi harmi. :( Tämä on ollut yksi ehdottomista suosikkiblogeistani! Mutta toivottavasti palaat vielä joskus. <3

  VastaaPoista
 10. Voi ei, tää on yks mun lemppariblogeista! No mutta, ihan oikein päätit, jos bloggaaminen alkoi tuntua pakkopullalta. Toivottavasti kuitenkin joskus palaat tän harrastuksen pariin, tulee ikävä!

  Hyvää ja aurinkoista kesää! :)

  VastaaPoista
 11. Voi harmi! Tää oli kyllä ehdottomasti inspiroivin blogi kaikista =))

  VastaaPoista
 12. mulle tuli aika säälittävä ilme kun luin muutamat eka lausetta. Ei voi olla totta! :-(

  VastaaPoista
 13. voi kurja:( no mutta, hyvää jatkoa! :)

  VastaaPoista
 14. Eiii, yks lemppari blogeista :(( toivottavasti palaat vielä!!

  VastaaPoista
 15. Oli pakko minunki tänne kirjoittaa. Olen lukenut jo blogiasi kauan ja minun mielestäni olet paras suomalaisista blogeista. Esittelet uusia juttuja, olet tarpeeksi rohkea kokeilemaan uutta sekä se on myös tärkeä ominaisuus mielestäni bloggarille ettei omaa yksityiselämää tarvitse hirveästi valaista. On ihan oikein että et ole esitellyt miestäsi tai muita yksityisiä asioita kuten monet muut tekevät jatkuvasti. Kuvissa olit myös hyvin! Oli kiva katsella kuvia joissa vaatteet olivat päätarkoituksessa eivätkä kasvosi.

  VastaaPoista
 16. apua ihan kamalaa! täältä sun blogista löyty aina ekana kaikki trendikkäimmät jutut ja kaikki ideat ja kaikki löyty täältä! mutta ymmärrän kuitenki syyt ja kaikki mutta harmittaa vaan hirveesti :< mutta hyvää jatkoa ja toivotaan että susta kuullaan vielä jossain!

  VastaaPoista
 17. Voi harmi :/
  Ymmärrän kyllä kiireen, varmasti sullakin on 1000+1 rautaa tulessa, mutta olisi silti kiva pitää tämä taustalla. Mutta jos ei maistu niin turha sitä on väkisin pitää. Jos vielä innostut niin varmasti löydämme tämän taas :)

  PS. Itse en nimittäin juuri käsitä tätä päivitä joka päivä/lopeta kokonaan- jakoa, mutta kai siinäkin on rutiinikysymys?

  Hyvää jatkoa joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
 18. Voi apua! Tätä tulee kyllä kova ikävä! Mut tsemmpiä sulle jatkossa ja toivottavasti vielä joskus elämäntilanteen salliessa teet comebackin! ;)

  VastaaPoista
 19. eiiiiiiiiii eiiiiiiiii aurora eiii!! :((

  Tosi harmi, ollut yksi ehdottomasti munki lempiblogeista, oikeastaan "seuraankin" vain kahta. Mutta kiitos, kun ilmaisit asian omalla tapaasi, samasta syystä en minäkään ole koskaan blogia aloittanut vaikka välillä mieli tekisi ja sanottavaa olisi. Mutta kuten todettua, ystävät, rakas, työ, yliopisto, kesä ja terassit ovat huomattavasti tärkeämpiä :)

  Iso kiitos kuitenkin sulle! Ja hauskaa kesää!

  VastaaPoista
 20. eieiei! vitsi mua otti äsken oikein mahasta kun luin ton tekstin:( ihan paras blogi ja tyyli ja tyttö ja kaikki!

  mut toivottavasti palaat pian eli vaikka jo heti huomenna ja tuut ainakin kertomaan jos ostat sen chanelin:)

  nyyyyyh <3!

  VastaaPoista
 21. EEEI ! blogisi on paras mitä olen ikinä lukenut ! ):

  VastaaPoista
 22. jätähän näkyviiiin jookos kookos ? olisi tosi mukavaa <3

  VastaaPoista
 23. Voi ei! Mielestäni blogisi aivan uskomattoman hyvä. En välitä laisinkaan bloggarin yksityiselämää revittelevistä "muotiblogeista". Paneudut juurikin asiaan, eli muotiin ja tätä voi todellakin kutsua Suomen parhaaksi muotiblogiksi. Olet Aurora ihanan rohkea edelläkävijä ja blogiasi on ollut ilo seurata, toivon todellakin, että palaat kun vain aikaa löytyy.

  VastaaPoista
 24. Voi ei, tämä on ehdottomasti ollut blogien kermaa! Tosi harmillista mutta kaikkea hyvää jatkossa :)

  VastaaPoista
 25. oh my, i´m shocked!Olet yksi ainoita suomen muotibloggareita jotka voi laskea samaan kastiin monen ulkomaisen tunnetun blogin seuraan! :) Inspiration.
  Mutta ymmärrettävä ratkaisu!

  VastaaPoista
 26. Voi itku! Kuten joku jo aiemmin sanoi, minustakin blogisi on Suomen parhaimmistoa. Todella harmi että lopetat, olen seurannut blogiasi viimeiset 7-8kk ja koko ajan todella loistavaa kyytiä olet pitänyt. Ymmärrän että käy raskaaksi bloggaaminen, sä oot myös mun mielestä aika kovaa tahtia tehnyt postauksia (onko niitä joka päivä, välilä parikin?), mutta silti toivon että huomaat parin viikon tauon jälkeen ikävän heränneen :) Mulla on ainakin ikävä jo nyt, ja odottelen kyllä jos tahdon joskus tulla takaisin!

  VastaaPoista
 27. Oh no ! Harvoin kommentoin, mutta sinun blogisi yksi mielestäni yksi parhaista suomalaisista muotiblogeista. Hyvää jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
 28. jotenkin en osannut ollenkaan arvata että lopettaisit. sun kokoinen aukko jää kyllä suomalaiseen blogosfääriin, toivottavasti saadaan sut takaisin vielä joskus lähiaikoina!

  VastaaPoista
 29. voi ei! sulla on niin kiva tyyli, ja tää on muutenkin tosi hyvä blogi, mutta kyllä kaikki ystävät ja koulujutut menee tietysti edelle. =)) Et kai piilota tai poista blogia?

  VastaaPoista
 30. Voi eei. Tämä on ollut suosikkiblogejani, koska sinä Aurora olet siin uskomattoman tyylikäs ja inspiroiva!

  Ymmärrän kyllä tilanteen, mutta jään kaipaamaan upeita asukuviasi ja mahtavia stalkkausessioitasi, muun muassa. En muuten osannut arvata tällaista ollenkaan.

  Tervetuloa takaisin, jos tai kun siltä tuntuu!

  VastaaPoista
 31. Yhyyy tykkään blogistasi niin paljon.
  Olisi kyllä kiva, jos jättäisin tämän näkyville. Sitten olisi ehkä kynnys tulla taas postailemaan vähän pienempi myös.
  Toivon että vielä jonain kauniina päivänä huomaan sinun postailleen! :)

  VastaaPoista
 32. oho, tää tuli puskista. Luulenpa, että vielä palaat;). Hyvää jatkoa ja kesää!

  VastaaPoista
 33. Voi harmi, mutta ymmärrän kyllä päätöksesi.

  Sun blogi on ollut mun ehdoton lemppari, koska kirjoitat hyvin ja sulla on oivaltavia ideoita pukeutumisessa ja blogissasi on aina hyviä kuvia.

  Kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
 34. onpa harmi. :S mutta ymmärrettävää tietysti, aika aikaansa kutakin vai miten se menee!

  VastaaPoista
 35. Voi että, tulipa yllätyksenä. Ymmärrän kyllä, että vähän verkkaisempi postaustahti ei ehkä kiinnosta (siihen on ollut tottumista itsellänikin, kun yleiset vaatimustasot postaustahdista ovat mitä ovat), mutta ehkäpä palailet vaikka uudessa blogissa ihan rennolla meiningillä, postaillen silloin kun siltä tuntuu? :)
  Ha, ei paineita - elämä on todellakin siellä ruudun ulkopuolella. Kiitos inspiroivasta blogistasi, Suomen blogimaailmalta tippui muoti/trendi-asteikko heti.

  VastaaPoista
 36. Aloitin aina aamuni katsomalla, et oisko sulta tullu uutta postausta!
  Kiitos munkin puolesta ihan mahtavasta blogista ja hyviä jatkoja! :)

  VastaaPoista
 37. Tosi harmi juttu, tykkäsin lueskella blogiasi tosi kovasti. Toivottavasti palailet joskus paremmalla ajalla. :)

  VastaaPoista
 38. ÄLÄ VIITTI ! sun blogis on ollu mun lempiblogi, muut bloggaajat tarjoavat lähinnä pelkistettyjä asukokonaisuuksia ja kuvia kämpästään. mitä ne semmoset muotibloggaajat ovat joilla ei edes ole tyylitajua? voih voih, ei voi kun surkutella. tulee ikävä sun shoppailulöytöjä sekä löytämiäs yksilöllisiä kokonaisuuksia unohtamatta hauskoja vertailujas. kaikkea hyvää sinulle ja jatka samaan malliin :) eiköhän sua kuitenkin vielä kaupungilla näe.

  VastaaPoista
 39. Voi ei, toivottavasti kiireiden helpottaessa haluat taas palata takaisin harrastamaan :) Aivan mielettömän ihanaa kesää kuitenkin sinulle, toivottavasti stressi ja kiire helpottavat :)

  VastaaPoista
 40. Voi hitto.
  Olet silti edelleen yksi ihanimmista.

  VastaaPoista
 41. .... voi itku ! tämä on ollut ihana blogi :)

  .. mutta tsemppiä ja ihanaa pyöräilyshortsikesää :)

  VastaaPoista
 42. Äää, tosi harmi :(
  Toivottavasti susta kuuluu vielä!

  VastaaPoista
 43. Voi ei! Tämä on ehdottomasti ollut yksi suosikkiblogeistani, mutta toivottavasti palaat vielä joskus!

  VastaaPoista
 44. ounou! Tämä on suomen paras blogi!

  VastaaPoista
 45. Ekana kun luin tuon tekstin luulin, että lasket leikkiä, mutta lopulta tajusin tuon tekstin olevan totisinta totta..
  Et arvaakkaa kuinka jään ikävöimään.. :'(
  Kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti vielä joskus tavataan blogin merkeissä.

  VastaaPoista
 46. Voi ei, apua! MinulleKIN olet ollut yksi inspiroivimmista tyypeistä, joihin olen blogosfäärissä törmännyt, ja olen suorastaan ahminut asu- ja tyylipostauksiasi. Ymmärrän kyllä senkin, että aika ei vain riitä, eikä jaksaminenkaan aina ole ihan pop.

  Muista kuitenkin, että jos löydät energiaa ja intoa vielä blogailla, vaikka edes kerran kuussa, niin täällä ainakin on yksi (monista), joiden Google Reader sen heti rekisteröi, ja täällä joku on sitten hyvin iloinen... :)

  VastaaPoista
 47. Voi ei! Tämä on ollut ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani ellei ihan numero ykkönen, ei turhaa jaarittelua vaan jokainen postaus täynnä ihania asuja ja ideoita. Tätä tulee tosi ikävä :' ) hyviä jatkoja!

  VastaaPoista
 48. Oh noes. Olit niin paras :/ Mutta, se on silti ihan ok. Ei tää saa käydä työstä.

  VastaaPoista
 49. No heihei sitten vaan!

  VastaaPoista
 50. TÄH! Tän on pakko olla vitsi :o Miten niin sulla ei ole aikaa? Ei sun joka päivä tartte päivittää :o

  YHYYYY ensimmäinen blogi mitä ikinä aloin seuraamaan :'< nniisk :'< Ei kiva.

  VastaaPoista
 51. voi ei, nyt harmittaa todella :c
  olit aurora varsinainen inspiraation lähde ja kohokohta oli, kun näin sinut livenä vilahdukselta tampereella. kiitos kuitenkin hirmukivasta blogista !

  VastaaPoista
 52. Voih, harmi! Sitten joskus kun palaat vielä blogisi ääreen niin minä olen täällä muutaman muun kanssa odottamassa;) Aurinkoiset kesät Aurora!

  VastaaPoista
 53. no voehan..:/ niin säännöllisesti tuli luettua ja katottua sun hienoa tyyliä! Kaikkea hyvää sulle!!

  VastaaPoista
 54. voi ei:/ Mutta let me know kun tulet käymään täällä päin:-)

  VastaaPoista
 55. No voi ei! Toivottavasti palaat takaisin joskus! Kaikkea hyvää :).

  VastaaPoista
 56. Voi harmi! :( Tämä on yksi parhaista blogeista ikinä! Toivottavasti kiireesi helpottavat jossain vaiheessa ja palaat ilostuttamaan elämäämme :)

  VastaaPoista
 57. Voi harmi! :( Mutta ymmärrän syysi. Toivottavasti palaat vielä.

  VastaaPoista
 58. Nyt kyllä syö vähän tätä naista. Todella harmillista kuulla, mutta ymmärrän yskän täysin. Parasta jatkoa ja mahtavaa kesää!:)

  VastaaPoista
 59. Voi kuinka ikävää :( kurkkasin sinun postauksen joka päivä. Blogisi on ehdottomasti yksi tyylikkäimmistä suomalaisista!
  Mutta ymmärrän ettei bloggaaminen ole niitä tärkeimpiä asioita elämässä :)
  Hyvää jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 60. Voi itku D: Mutta tsemppiä kiireisiin ja toivottavasti palaat sitten joskus jos jaksat :)

  VastaaPoista
 61. NOOOO???? oIKEESTI lempi suomalainen blogini, kun on jotain oikeaakin asiaa muodista aina!

  VastaaPoista
 62. Voihan harmi. :( Sun blogi oli kyllä yksi Suomen parhaimmista minunkin mielestäni. Jos vaan into palautuu, niin ei muuta kuin tervetuloa takaisin blogimaailmaan!:) Jäämme kaipaamaan sinua. :)

  VastaaPoista
 63. Tosi harmi, oot ollut kuitenkin tosi pro tämän kanssa ja keskittynyt siihen oleellisimpaan eli muotiin. Tää on ollut piristävä yksilö suomiblogien seurassa, aukko jää ja itselle taas yksi blogi vähemmän seurattavaa.

  Yhyy, mutta tulehan takaisin jos tuntuu että on pakko päästä esittelemään uusia hankintoja ;)

  VastaaPoista
 64. Mitämitämitä?! Voi kakkakikkura sentään, mut ymmärrän kyl. :) Take care, törmäillään varmasti viel. <3

  VastaaPoista
 65. Voi hitsi, vasta löysin tän ihanuuden vähän aikaa sitten! No mutta, ymmärretään, ja ihanaa kesää sulle!

  VastaaPoista
 66. Voii eiih :( Tää oli mun lempi blogi toivottavasti joskus jatkat :) Ja hyviä jatkoja :D

  VastaaPoista
 67. voi hitsi! joskus sanoinkin et on ihanaa kuinka sun blogi on jotenkin "aikuismainen" mutta sun tyyli on samalla just ihana. tää on tällänen blogi ja sä oot varmaan semmone tyttö mitä kai valmistetaan jossain belgialaisissa suklaatehtaissa, haha, oot ollu kyllä suomalaisista ihan ylitse muiden. no joo, tärkeintä on tietty kuunnella omaa sydäntään, mutta toivottavasti palailet joskus!

  VastaaPoista
 68. EII!!! :( Sun blogi on ihan mielettömän hyvän eikä sun tarvis kovinkaan usein postailla, koska sinun yksi postaus vastaa muiden 5 postausta! Ne on vaan niin parhaita.

  Ymmärrän kyllä kiireesi ja muut, ja toivon että et lopeta kokonaan! Blogisi on ollut ihan mieletön!!!

  VastaaPoista
 69. Ääää ! Tää oli mun yks lemppariblogini ja tuun ihan varmana kaipaamaan tätä :(
  mutta toivottavasti tuut vielä takaisin !

  VastaaPoista
 70. harmi että lopetat, tää oli niin ihana blogi :< mut ymmärrän kyllä ja toivotaan että joskus vielä palaat :)

  VastaaPoista
 71. Voi ei ;( Ihanaa tätä blogia on ollut seurata, mutta teet tietenkin mikä on itsestäsi parasta. Toivottavasti palaat vielä

  VastaaPoista
 72. Voi ei :( No mut jos vaan ehdit ja viitsit, niin jos saat sen chanelin laukun, niin olisi kiva jos sen esittelisit ihan vaan nopeasti :)

  VastaaPoista
 73. Mut älä vaan poista tätä blogia !
  Haluun lueskella noita vanhoja postauksia :D

  VastaaPoista
 74. Täytyy sanoa, että tosi kurja juttu :( Blogisi on ollut yksi lemppareistani jo kauan.. toivottavasti jätät arkiston auki, saa pukeutumisinspistä etsittyä edes sieltä?

  Kiitos hyvistä lukuhetkistä ja ehkäpä susta kuullaan vielä :) Kesän jatkoja!

  VastaaPoista
 75. voi harmi, tämä oli lemppariblogini! Mutta joskus aika ei vain riitä, ymmärtäähän sen ! Hyvät jatkot :)

  VastaaPoista
 76. voi itku!:-( tulee ikävä kirjoituksiasi!


  ida

  VastaaPoista
 77. Oho, tulipa yllätyksenä! :D mutta hyvä päätös jos bloggaus tuntuu väkinäiseltä. Kiitos tästä blogista<3

  VastaaPoista
 78. Voi ei! Ihana blogi, tulee ikävä!

  VastaaPoista
 79. Höh, tulee ikävä. Tsemppiä opiskeluihin. :--)

  VastaaPoista
 80. mitäää eiii! olit ja olet paras! kyl mulle ainaki kävis epäsäännöllinenkin postaustahti.. mutjoo ymmärrän, paitsi toivon silti et teet comebackin ;)

  VastaaPoista
 81. :------------------DD LOL

  VastaaPoista
 82. Kuten jo muut ovat todenneet niin harmin paikka mutta ymmärrän jos aika ei riitä!:)

  VastaaPoista
 83. eihän! ihan mielettömän harmi, tää oli ehdottomasti mun ykkösblogi :(
  tietenkin parempi että lopetat jos itseä ei enää kiinnosta ja niin se on että kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta ikävä tulee! hyvät jatkot ja hyvää kesää sinulle, ehkä vielä tulevaisuudessa joskus innostut taas bloggaamaan?

  VastaaPoista
 84. Tämä oli paras blogi jota seurasin! No, hyvää jatkoa sinulle:D!

  VastaaPoista
 85. EIIIIII !!!! tää on mun ykkös blogi, pliis palaa ees kirjottamaan tätä joskus! Nimittäin susta saa aina kivasti energiaa ku onnistut pukeutumaa nii kivasti, mutta tsemppii kuiteski koluuun !!

  VastaaPoista
 86. Oon aika varma, ettei sun lopettaminen kovin kauaa kestä. :)

  VastaaPoista
 87. Eikä.. On ollu mun ihan lemppariblogi jo kauan! :( Mulla ei kyllä ainakaan hidas päivitys haittaa, koska en itsekään ehdi niin kiinteästi aina lueskelemaan..:)

  VastaaPoista
 88. OH MY! jotain tällaista aavistelinkin, mutta silti... täytyy etsiä joku yhtä kiinnostava blogi tämän tilalle. tuli ammottava aukko mun seurattavien blogien listalle :c

  VastaaPoista
 89. EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIII!!! Sä oot niiiiin parhaista parhain :D ja parempi olla että palaat! mä uskon siihen!

  VastaaPoista
 90. Kiitti kivasta blogista ja onnea ja menestystä jatkoon!

  VastaaPoista
 91. ohho voi ei:( no mut kiitti näist ja toivottavasti palaat joskus blogin ääreen:)!! hyvää kesää<3

  VastaaPoista
 92. Yhyyyyy! Sun blogi on niin paras! Parhaat vaatteet sulla Aurora ikinä. Katon aina sulta mikä näyttää hienolta ja kaupassakin muistelen aina, että mitäs sillä Auroralla oli jne. Yhyyyyyh keltä mä nyt katon?:(

  VastaaPoista
 93. Voi harmi! Toivottavasti päätät palata sitten, kun kiireet hellittää nimittäin olet aivan ihana ja hyvä bloggari! :) Jään odottamaan paluutasi.

  VastaaPoista
 94. Laita blogi kesälomalle ja syksyllä sitten jos intoa riittää! Ei kai kukaan jaksa mitään ilman taukoa.

  VastaaPoista
 95. höö eikä =( toivottavasti palailet VIELÄ!

  VastaaPoista
 96. Yhyyy, tosi harmi! Toivottavasti palailet bloggailun pariin vielä joskus. Hyvää kesää sulle!

  VastaaPoista
 97. Harmi! Tämä on lempiblogini vaikka seurailen blogeja ympäri maailmaa.
  Hyvää kesää ja tsemppiä töihin! :)

  VastaaPoista
 98. Kurja juttu... Onnea kuitenkin jatkossa!

  Ois paljon viel sanottavaa, mutta kun en vaan osaa kirjottaa niitä tähän, niin toivottavasti palaat postailemaan vielä :) Tämä kun oli lempiblogini.

  VastaaPoista
 99. VOI EI, suomen paras, muotitietoisin, j ainspiroivin blogi,itkupotkuraivariiiiiii!jätäthän kuitenki näkyviin?!

  VastaaPoista
 100. Tosi surullista, että lopetat tämän blogin. ): Tämä oli nimittäin parhain blogi, jota seuraan, mutta tee niin, miten parhaaksi näet. (:

  Hyvää jatkoa ja toivottavasti vielä palaat takaisin blogimaailmaan! Sitten kun sinulla on taas aikaa.

  VastaaPoista
 101. :( toivottavasti palaat joskus!

  VastaaPoista
 102. Voi höh, tää oli kyllä kiva blogi vaikka vasta melko hetken olin lueskellut! :<

  VastaaPoista
 103. hei :----------------------(

  VastaaPoista
 104. Onpa kyllä todella todella harmi, blogis on todella yksi lempiblogeistani ja juttusi (sekä tyylisi) on juuri sen takia ihania, että eroavat massasta hyvin positiivisesti. Mutta ymmärrettäväähän tuo silti on. Toivottavasti kirjoituksiis ja juttuihis törmää vielä jossain tulevaisuudessa! Kaikkea hyvää :)

  VastaaPoista
 105. Yhyyyyy ;( Tää oli paras blogi mitä tiesinkään. Toivottavasti joskus innostut taas jatkamaan. Ja jätä jooko näkyviin 8)
  Pärjäile :)

  VastaaPoista
 106. Eikä! Tää on mun lempiblogi ja tartten päivittäisen annokseni sua.

  Toivon siis, että palaat vielä.

  Oot sellainen, että haluaisin halata sua samalla lailla kun tänään halasin mun rakkainta työkaveria, jolla oli synttärit!

  Kaikkea hyvää, sinä ihana ja kaunis!

  VastaaPoista
 107. Eikä! Tää on mun lempiblogi ja tartten päivittäisen annokseni sua.

  Toivon siis, että palaat vielä.

  Oot sellainen, että haluaisin halata sua samalla lailla kun tänään halasin mun rakkainta työkaveria, jolla oli synttärit!

  Kaikkea hyvää, sinä ihana ja kaunis!

  VastaaPoista
 108. Voi harmi, kun yhdelle suosikeistani käy näin :/

  Ihan kun menettäis kaverin :D

  VastaaPoista
 109. Voi harmi! Tää oli ihan paras...

  VastaaPoista
 110. Voi ei! Tämä oli mun suosikki :(
  Toivottavasti tuut vielä joskus takaisin :)

  VastaaPoista
 111. SISTER NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooo!

  Toivottavasti palailet hyvin levätyn loman jälkeen. ;)

  VastaaPoista
 112. tää on parhain suomalainen muotiblogi ja nyt se loppuu :< eihän tätä tartte kokonaan haudata, tosi harvaan tehdyt postauksetkin riittäis :) jätähän kuitenkin nää sivustot niin, että vanhoja postauksia pystyy lukemaan !

  VastaaPoista
 113. harmi että lopetat! oon lukenu blogias melkeen joka päivä ja oon aina kattonu kui hyvä maku sulla on vaatteiden suhtee. Toivottavasti jatkat sitte ku on enemmä aikaa(:

  VastaaPoista
 114. sinä aurora siellä ! sä et voi tehä tätä meille! sä olit/oot paras suomalainen bloggaaja, oikeesti ! siis mä en ymmärrä??? miksi? sä voisit postailla vaikka viikonloppusin pelkästään, mut älä lopeta, jooko? tää sun blogi on niin superinspiroitava. Ja arvaa mitä, sä oot oikeestaan mun yhteys kaupunki elämään ja noihin kauppoihin joista sä teet noita postauksia jossa esittelet kauppojen 'antimia'. Miten mä nyt tiiän mitä kaupoissa (varsinkin zarassa) on myytävänä, ku en asu kaupungissa, vaan täällä korvessa josta läheisimpään kaupunkiin on 78km. Anteeks tää purkaus, mut nyt ottaa aika pahasti päähän, ku olin niin innoissani uudesta postauksesta niin sitten tulee vastaan tämmöstä. anteeks, mut voitko vielä harkita?? :)

  VastaaPoista
 115. voi harmi ! :( no toivottavasti kuullaan susta vielä ! ihanaa kesää sulle =))

  VastaaPoista
 116. Ois ihanaa pystyä sanomaan kuten tää ensimmäinen kommentoija, mutta kaikessa itsekeskeisyydessäni en vaan kykene siihen, eikä oikeastaan paljoa kiinnostakaan, sillä todella toivon ja uskon että jossain vaiheessa pyörrät päätöksesi! Sulla on pettämättömin tyylitaju ja mieletön tyyli kirjoittaa; nimenomaan ei mitenkään erikoinen vaan just sellainen mitä on kenen tahansa millä vain motiiveilla ilo ja helppo lukea.

  Oon jossain määrin aina pitäny sua ja sun blogia siis myös jotenkin suomen blogien parhaimmistona. Ikävää olla vaativa lukija sun näkökulmasta, mutta siihen sä vaan oot meidät totuttanut! ;-) Kaikkea hyvää kumminkin, jos päätös pitää!

  VastaaPoista
 117. Ok, poistin sinut kirjanmerkeistä.

  VastaaPoista
 118. kurjaa... tästä on tullut äskeittäin mun lempiblogi. :< Noh...toivottavasti palaat.

  VastaaPoista
 119. no höh, toivottavasti kuullaan susta vielä! on meinaan ollu tosi ihanaa lueskeltavaa <:

  VastaaPoista
 120. :O eeiieieieieieieiiei! nyyh =( tätä oli niin ihana lukea! Toivottavasti palaat vielä kirjottelee!!

  VastaaPoista
 121. Voi ei! :-( mutta tietysti oma jaksamisesi tärkeintä!

  VastaaPoista
 122. harmin paikka! toivottavasti palaat joskus :D

  VastaaPoista
 123. Ok:--( Toivottavasti vielä palaat joskus!<3 Voimia ja tsemppiä nyt kuitenkin kesään:--) On se ihanaa töiden jälkeen tehdä jotain muutakin kuin kyyhöttää koneella... I know. Eli siis KAIKKEA HYVÄÄ!!!:--)

  VastaaPoista
 124. Voi harmin paikka! Mutta kiitos valtaisasta inspiraation määrästä, toivottavasti palaat vielä.

  VastaaPoista
 125. no voi harmi, mä olen niin myöhäisherännäinen että löysinkin tänne vasta ihan äskettäin.

  VastaaPoista
 126. Oh no! :( Harmittaa. Toivottavasti päätät joskus jatkaa kirjoittelemista tässä upeassa blogissasi. :) Kiitos kuitenkin tähäsastisista ihanista kirjoituksistasi!

  VastaaPoista
 127. ei voi sanoo muuta ku et multa poistuu kyl samalla yks ehdottomista suosikkiblogeista bookmarkseista. pitää vissii pukeutuu mustaan tää viikko ja viettää suruaikaa:(

  VastaaPoista
 128. Neeej! Så tråkigt! Jag kommer att sakna din blogg, speciellt dina fita outfits. Men du vet bäst själv vad du måste göra. Hoppas du börjar blogga senare igen! Tack för en fin blogg!

  VastaaPoista
 129. Voi ei! Vitsi et jäin tuijottaan tätä näyttöö suu ammollaan, ei voi olla totta. Sun blogi on aivan ihana ja inspiroiva, ihan parhaimmistoo ehdottomasti! No mut ymmärrän sua kyllä, mut toivon todellakin, että jatkat vielä kiireiden helpottaessa =) jätäthän blogin näkyville? olis kiva käydä kattelemassa vanhempia postauksia =) <3 kaikkee hyvää !

  VastaaPoista
 130. Yhyy, tämä oli myös mun yksi ehdoton suosikki! Mukana on siis varmaan ollut paljon kaltaisiani, joka ei yleensä osaa kommentoida mitään, mutta diggailee kyllä. Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 131. Buu, toivottavasti tulet syksymmällä vielä takasin :O

  VastaaPoista
 132. Ymmärrän kyllä hyvin ratkaisun. Nyt on vaan niin tyhjä olo kun ei löydä millään sun blogille korvaajaa.. Hyvää kesää Aurora!

  VastaaPoista
 133. Kaikkea hyvää Sinulle! :)

  VastaaPoista
 134. VOI EI :(
  jätäthän näkyviin blogisi :)
  ja toivottavasti palaat vielä!!

  VastaaPoista
 135. Voi ei! Oot yksi mun ehdottomista lempibloggaajista, ja oon seurannut blogiasi silmä kovana ja korva kuulolla. All the good things come to an end. Mutta hyvä, että sulla on asiat oikeessa tärkeysjärjestyksessä! Jään odottamaan paluutasi :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.