tiistai 21. huhtikuuta 2009

Tarvitaan kipeästi

Ennen kesää on pakko olla kangaslaukku, mutta harvat kangaspussit ovat tähän mennessä miellyttäneet silmääni. Kaikkein paras olisi tietty joku vanha, risainen ja kulahtanut kangaskassi, mutta koska sellaista ei ole saatavilla, keskityn etsimään printiltään mahdollisimman miellyttävää yksilöä. Kuvan laukku olisi jo aika lähellä!

Päivän suunloksauttava juttu on kuitenkin tuo neule, jonka bongasin Fashion Flash -blogista. Suorastaan täydellinen kopio Alexander Wangin neuleesta, joka on nähty Ruminkin päällä, tulee Ginaan! I love you GinaTricot!! Tosin vaate tulee kauppoihin vasta syksyllä, joten ihan heti ei kannata liikkeen ovelle kiiruhtaa :)

PS. Laukku siis täältä!

Two things I'd like to own right now. I have been looking after a proper fabric tote and that one would suit me. What's more interesting is that GinaTricot is going to produce a Wang-inspired knit (got the picture from Fashion Flash blog), which will be in stores by autumn.

kuvat: pause.se/bloggar/fashion%20flash, bunnyhug.co.uk

14 kommenttia:

 1. Mitämitämitä? toi ginan "wang" neule pitää kyllä tsekata :)

  VastaaPoista
 2. toi Ginan plagiointihomma alkaa mennä jo vähän överiksi....... vois edes muuttaa vaatteita vähän enemmän "itsensä" näköiseksi.

  VastaaPoista
 3. voi jummi :) juuri liitin tuon kangasveskan uusimpaan postaukseen. great minds think alike
  -piret

  VastaaPoista
 4. mistä tollasii kangaskasseja saa? Minkähänhintasii mahtaa olla? :D

  VastaaPoista
 5. ei ei ei...toi neule on jo niinku ihan vikatikki. :D

  VastaaPoista
 6. yäk yäk yäk, huhu aika paha järkytys. onneks jaksoin pitää näppini irti tosta wangista, gt kopiot not gut nimittäin.. what a sad destiny. Toi laukku on kyl yber läppä, vaikken printeistä ym teksteistä yleensä välitäkään ;D

  Sophie

  VastaaPoista
 7. voi juku! aika jännä veto gt:ltä. vähän jotenkin... äh

  VastaaPoista
 8. Miks mulla on sellainen tunne, että oon nähnyt tuon paidan jo gt:ssä? Muistan, kun joskus 2 kk sitten sanoin Tampereen gt:ssä poikaystävälleni, että kauheeta kun kaikki on jo ihan kopioita! Hmh.

  VastaaPoista
 9. leoona: No todellakin pitää! :)

  eve: Noooh, mutta mulla ei olis ikinä varaa siihen aitoon. Siksi tavallaan oon mielissäni, et samanlaiseen on joka tapauksessa mahdollisuus. Olishan aito kuitenkin se aito toki...

  piret: Joovai? Haha, meille käy muuten aika usein tätä, ollaan jotain sielunsiskoja? ;)

  prinsessanina: Liitin tuohon linkin, hinta 30£!

  anonyymi: Onko? Miksi? :)

  sophie: Laukku on tosiaan aika makea, tarviis vaan sen Chanelin seurakseen :DD Ginan kopioissa on tavallaan hyvä puolensa (muodin sosialisoiminen ;)) mut toisaalta ärsyttäis, jos itse omistaisi tuon aitona..

  netta and her diary: Vähän, mutta toisaalta... Selvä kopiomaisuus ei estä mua ostamasta ;)

  ystävällinen hei: Hmmm, en oikein usko, ehkä siellä on ollut joku todella samantyylinen? Ainakin yksi about Rodarte-neule oli joku aika sitten :)

  VastaaPoista
 10. Voi kauhistus.. samaa mieltä even kanssa. On kyllä niin suora kopio kuin vain voi olla. Ei siinä mitään, että ostaa ginalta (kun siellä on niin halpaa), mutta ostaa sitten mieluumin jotain sellaista, joka ei ole näin selkeästi "varastettua".

  VastaaPoista
 11. Oi, rakastan sitä aitoa versiota! Täytyy varmaan sitten toi kopio hankkia omaan vaatekaappiin, kun ei ikimaailmassa olis rahaa aitoon :/

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtava toi kangaskassi!:D Tollainen pitäis kyllä omistaa.

  VastaaPoista
 13. Kun noissa kaupoissa kiertelet, niin voisit kerätä omaan postaukseen hyviä kangaskasseja/laukkuja kesäkäyttöön! Oon pyörinyt koko alkutalven noissa liikkeissä ja mitään kivaa ei oo löytynyt.. Tai no yks kiva löyty, mut en tiiä millä sen rahoitan. :D

  VastaaPoista
 14. Siis mään en nyt oikein tajua tätä plagiointivimmaa... Miksi kukaan haluaisi ostaa ruman halpisneuleen joka julistaa maailmalle olevansa pelkkä halpa wang-kopio? Siis kertokaa oikeesti mulle kun en tajua. Jos mulla ei ole varaa aitoon wangiin niin miksi ostaisin köykäisen kopion gina tricotista? :D Ei juma, harmi että vaatemallien kopiointia rajoittaa pelkästään halpaketjujen suunnittelijoiden pokka: jos kehtaa, minkä tahansa idean voi ryöstöviljellä miljoonille. Aika pian voi mennä maku tostakin reikäneuleesta...:D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.