perjantai 10. huhtikuuta 2009

Kengät, joista en koskaan päässyt yli

Kenkäaiheisissa asioissa aloitetaan tämäkin päivä, nimittäin löysin sattumalta GoJanesta yhden korkkariparin, joka kummasti muistuttaa mun lempparisuunnittelijan luomuksia. Saako muuten sanoa lempparisuunnittelijan, vaikka ei olisi varaa yhteenkään hänen kenkäpariinsa? ;)  Oikeanpuoleiset kengät tulevat siis Nicholas Kirkwoodin f/w 2008 -mallistosta, joka on saanut aiheellista hehkutustaan osakseen kaikkialla, täälläkin.

Hintaero on ihan massiivinen, joskin intoa laimentaa kovasti se, että GoJanen kengät näyttävät halvoilta jo heti kuvassa ja postimaksut ovat niille 30 dollaria. Silti! Olisihan se melkoista patsastella edes unelmakenkiensä look-a-likeissa...

PS. Äh, tätä ajastaessani löysin Park and Cube -blogista noista kuvan eiliseltä (eli tältä päivältä). Pitäis lopettaa muiden blogien lukeminen, niin vois elää pienessä pinkissä kuplassa ja luulla, et on aina ensimmäinen ;)

kuvat: gojane.com, nicholaskirkwood.com

9 kommenttia:

 1. "Saako muuten sanoa lempparisuunnittelijan, vaikka ei olisi varaa yhteenkään hänen kenkäpariinsa? ;)"

  -Saa sanoa!!! :D <3

  Oon miettiny tota kenkien tilaamista ulkomailta viime viikoina aika paljon (ok, kahdet jo tulossa, eli ei jäänyt miettimisen asteelle) ja noi postimaksut on just se, mikä vähän kammottaa... Siis jos kengät maksaa vaan jotain kakskymppiä, postimaksuista tulee sitä hintaa jopa enemmän kuin kengistä. MUTTA.. Hinta jää monesti SILTI alhaisemmaksi kuin jos ostais jostain kotimaan kenkäkaupasta sen parin!! :D

  Okei. Ei noilla summilla mitään huippusuunnittelijoiden kenkiä tilailla, mutta uudet kengät on aina uudet kengät.... 3)

  Nyt vaan toivon ja rukoilen, et noi tilaamani kengät olis sopivan kokoiset. Sit voisin hyvin ja rohkein mielin jatkaa tällä juuri löytämälläni tiellä... :D ;)

  VastaaPoista
 2. Oho,noi kengät näyttää epäilyttävästi härskisti kopioiduilta ! Oon niin sinisilmäinen, etten usko H&M:ään kooioivan vaatteitaan muilta :D

  VastaaPoista
 3. Mä en tykkää noissa GoJanen kengissä noista kultaisista yksityiskohdista. Ne on jotenkin liian kirkkaat ja saavat kengät näyttämään vähän halvoilta.

  VastaaPoista
 4. Mulla ois sulle haaste, eka ihan ite keksimä!:D

  Mieti ja kuvaa asu, jossa mahdutat samaan asuun 4 allaolevista lähiaikojen trendeistä. Tarkoitus ei kuitenkaan ole tukkia asuun väkisin mahdollisimman paljon kaikkea, vaan koittaa saada aikaiseksi kaunis ja toimiva kokonaisuus. Haasteen saa heittää myös neljälle eteenpäin. Mielikuvituksen käyttö sallittua!

  1. Haaremihousut
  2. Hapsut
  3. Niitit
  4. Chinot
  5. Pastellisävyt
  6. Eläinkuosit
  7. Revitty/rikottu pinta
  8. Ranneröykkiöt
  9. Pitsi/läpinäkyvyys
  10. Röyhelöt

  VastaaPoista
 5. Noita löytyy muuten eBaysta just samoja halpisversioita, oon laskenut että postikulujen kanssa about 50 dollaria taitais kustantaa... hopeat vähän kiinnostaisi mutta kattoo nyt loppukuusta miten on varaa :-D

  VastaaPoista
 6. Totta kai voit fanittaa vaikka mitä kenkäsuunnittelijaa omistamatta hänen kenkiään. Kaikkihan niin tekevät. :D

  Itselläni juuri paha kenkäkuume. Jotkin korkkarit pitäisi lakkiaisiin löytää... Niina Kurkinen, järjestäisitkö hyvät Mid-season Salet, kiitos! ;)

  VastaaPoista
 7. lulu: Haha, hyvä juttu, jauhan N. Kirkwoodista sen verran usein :D Totta kyllä, en ole ajatellutkaan! Esim GinaTricotissa kaikki kivemmat on heti vähintään 49e, ja sillähän sais jo noi rahdattua Suomeen... Täytyy harkita uusiksi, hyvä pointti! :)

  kinja: No ne ovat, mutta GoJanelle kopioiminen ei liene niin uutta kyllä :P

  pinja: Just niin!! Ja sitä paitsi mä en arvosta myöskään tuota tekokiiltonahkaa, aivan muovin näköistä (ja sitähän se toki onkin :DD)

  ladyam: Hih, kiitos haasteesta! Tää vaikuttaa sen verran kivalta, että on pakko pyrkiä toteuttamaan :) Menee vaan vähän aikaa suunnitellessa... :>

  jenni!: Aijaa, kiitos vinkistä! Täytyy sitten tsekkailla eBayta as well, jos mullakaan on tosiaan varaa ;)

  aline: Mulla riehuu kenkäkuume kyllä jatkuvasti, olispa siihen joku antibiootti :D Hyvä, sitten Kirkwood on mun lemppari! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.