keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Yves Saint Laurent f/w09

Yves Saint Laurentinkin mallisto ensi syystalvelle noudattelee muiden mallistojen linjoja eli se jatkaa mustavalkoisella tiellä. Ainoa mallisto, jossa itse asiassa olen jotain väriä nähnyt, taisi olla Dries Van Notenin mallisto (kerrottakoon, etten ole kaikkia tosiaan läpi katsellut). Nahka ei esimerkiksi voi olla kenellekään enää mikään yllätys.

Nyt mietin kuumeisesti, missä kaupassa eilen näin sen ainakin nahkaiselta näyttävän haalarin. Ehkä Spirit Store Limitedissä? Huh, miksi muistan kaiken maailman turhia asioita (kuten KKO:n tapausten diaarinumeroita, hmm...?) ulkoa, mutta tällaiset elintärkeät tiedot eivät millään liimaannu edes lähimuistiin?

YSL on lähtökohtaisesti aina klassisella linjalla kokoelmiensa kanssa - hehän tekivät jopa collegepaidasta melko salonkikelpoisen kevätkesällä 2008. Mukava uutinen edelleen jakkuvarastoni kannalta on se, että sekä niin istuvasti leikatut kuin oversize-jakutkin ovat käyttökelpoisia myös syksyn yhdistelmissä :)

Läpinäkyvyys ja glitter voidaan kai laskea myös tämän malliston minitrendeiksi, vaikka näkyvimmin YSL:n syksyssä ovat esillä klassiset leikkaukset jakuissa sekä housuissa, punaiset huulet väripilkkuna - ja tietenkin musta nahka.

kuvat: style.com

3 kommenttia:

 1. Hih, minulla on samanlainen "valikoiva" muisti, joka on hyvä tallentamaan juuri noita diaarinumeroita yms., mutta jotkut tärkeät asiat eivät tahdo pysyä päässä=)
  Stefano Pilati on tehnyt taas tosi hienon malliston YSL:lle.

  VastaaPoista
 2. hassu tuo nahkahaalari ! aika magee itseasiassa =)

  VastaaPoista
 3. trés chic: Hyvä, en ole ainut :) Diaarinumerojen tallentuminen on mun kohdalla vähän hyödytöntä, koska ratkaisujen sisällöt harvemmin muistuvat yhtä hyvin mieleen :D

  anna: Eiks oo! Vitsit kun näin sellasen jossain, mut en muista missä :P

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.