sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Sotilaallinen yksityiskohta

Sen lisäksi, että kaikissa kuvissa jokaista muotilehteä myöten esitellään Balmainin kevätmalliston militanttisia takkeja ja Doc. Martensin maiharit olivat superin syksyllä, löysin sattumalta viime viikolla Garance Dorésta kuvan Géraldine Sagliosta. Saglio vaan on lisännyt erilaisen army-henkisen elementin asuunsa, nimittäin maastokuosin! 

Itse en koskaan ole ollut armeijakuosin ystävä, vaikka muotivirtauksena juttu ei tosiaan ole mikään uusi. Yleensä se vain on realisoitunut ihmisten asuissa mielestäni liiallisissa määrin. Sen sijaan, että Saglio olisi vetänyt armeijakuvioidut reisitaskuhousut jalkaan, hän on pitänyt kuvion käytön minimissä, mausteena muulle asulle. Koska kuvio on niin huomiotaherättävä, koko muu asu on musta - ja tässä kuvio sitten toimii! Pitäisiköhän itsekin alkaa suhtautua lämpimämmin tuohon kuosiin? Tai edes tuollaisiin shortseihin? Onko kopioimisen arvoista, eli in vai out?

Ps. Vastaan kommentteihin myöhemmin, bloggailu on ollut minimaalista nyt viikonloppuna...! 

21 kommenttia:

 1. Tuolla tapaa maastokuvio toimii. Eli sanon in.

  Maastokuvioiset housut, takit, hatut yms OUT. Yök yök.

  VastaaPoista
 2. sanon että out. Vaikka maastokuosi olisi missä tahansa muodossa maailman tyylikkäimmän fashionistan yllä niin ei,ei,ei. Tulee mieleen teinit maastofleece-huppareineen 2000-luvun vaihteessa tai sitten normi skinhead-tyyli. yök, ei! :D Mielipidekysymyshän tämä toisaalta on, mutta itse en vielä ainakaan usko maastokuosin paluuseen, ainakaan omaan vaatekaappiini:D

  VastaaPoista
 3. Hauskasti tuo piristää, vaikken yleensä maastokuosista pidäkään :)

  VastaaPoista
 4. Itse olen sitä mieltä että kaikki (melkein) voi olla hiennoa/kaunista jos sen yhdistää oikein mutta maasto kuosista niin on ihan pakko sanoa että ei edes Geraldine saa sitä näyttämään hienolta! Joten out!

  VastaaPoista
 5. Ainakin tossa kuvassa armeijakuosi toimii! Yleensä kuviosta tulee vaan mieleen pikkutytöt siideripullot kädessä, mutta tämä kuva on hot :)

  VastaaPoista
 6. Yleensä sanoisin, että camokuosi on aina ja totaalisesti ja poikkeuksetta kamalaa ja out, mutta tämä nyt on jo lähes siedettävä ;)

  VastaaPoista
 7. tollasena yksityiskohtana toi camokuosi toimii. :)

  VastaaPoista
 8. ehei, missään muodossa
  pakko sanoa että out

  VastaaPoista
 9. ah näyttää pitkästä aikaa hyvältä armeijakuosi siis!

  VastaaPoista
 10. Tossa kuvassa näyttää hyvältä, mutta ylensä armeijakuosi on tolaallisen out! :D

  VastaaPoista
 11. Osaisitko auttaa tätä tumpeloa, miten saat kuvan vinoon ja taakse ton varjon? :)

  VastaaPoista
 12. ihanaaaaaa! ehdottomasti in. kiitti ideasta, meenkin heti lyhentämään mun reisitaskuiset army-housut minisortseiksi! :----------D

  VastaaPoista
 13. Tuollaiset shortsit in, mutta tuo kuosi out :D mutta vain mun mielipide

  VastaaPoista
 14. Ei nappaa minusta, vaikka ihan ookoo kyllä kuvassa.

  VastaaPoista
 15. No tosta kuvasta ja asusta sanon in, vaikka normaalisti maastokuosi aiheuttaa mussa lähinnä yökkäyksiä.

  VastaaPoista
 16. pieininä määrinä tuo maastokuvio voi olla tosin ihan söpö.muuten,miten saat noita kuviasi leikattua tuollai kuin olet leikannut ylätunnisteessasikin?

  VastaaPoista
 17. Pakko sanoa out. Kuva on hieno ja asukokonaisuus hieno, mutta tuo maastokuosi ei vain uppoa. :)

  VastaaPoista
 18. mitä blogeja seuraat intohimoisesti joka päivä ja silloinkin useamman kerran päivässä?

  VastaaPoista
 19. kaikille: Suurin osa taitaa olla sitä mieltä, että maastokuosi on auttamattomasti out - kieltämättä siitä tulee vähän skinit ja lissut mieleen vieläkin. Tosin itse voisin käyttää normiväristä camoa pieninä annoksina (no vaikkapa just shortseina), mut en todellakaan ole ryntäämässä nyt armyhousuja ostamaan ja leikkailemaan. Jos kaapista löytyisi valmiina, niin toteuttaisin!

  anonyymi 15. maaliskuuta 2009 17:24 ja moko: Teen nuo Photoshop-ohjelmalla :) Ylätunnisteessa oleva leikkaus tapahtuu lasso-työkalulla.

  anonyymi 15. maaliskuuta 2009 23:27: En seuraa mitään ihan intohimoisesti, joitain ruotsalaisia blogeja käyn tsekkailemassa useammin päivässä :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.