maanantai 23. maaliskuuta 2009

Haluaisin tiistain

En oikein tiedä, miten maanantait pitäisi aloittaa, sillä suunnittelimpa koko päivän jo sunnuntai-iltana täyteen tai toisaalta jätimpä suunnittelematta, en saa yhtään mitään tehtyä. Asiaa ei oikeastaan auta se, että pitäisi lukea tehokkaasti perjantain tenttiin ja tehdä ties mitä muuta.

Ainoa, mitä olen saanut aikaan, on nämä farkkushortsit. Plus hakenut kaupasta maitoa. Farkkushortsien "tekeminen" ei tosin vienyt kuin n. 5 sek, kun katkaisin vanhoista Leviksistä lahkeet. Kuva oikeastaan kuuluu toiseen postaukseen, jonka kaavailin tekeväni tänään, mutta voi olla, että senkin kanssa menee huomiseen.

Miten ihmeessä musta on tullut tällainen maanantaivässykkä? :D

Hei huutokaupan voittajat, lähettäkääpä mulle mailia! Vielä kaivataan kommentin 22.maaliskuuta 2009 17:45 jättäneen anonyymin yhteydenottoa (voitit kengät 8 eurolla ja noudolla :))!

18 kommenttia:

 1. Onpa kiva asu taas! Pysyykö farkkushortsien lahkeet käännettyinä vai pitääkö niitä kenties ommella?
  Vielä palaten päivän 21.3. kuviin...olet todella kaunis.:)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että tajusit pointtini. Tuli mieleen, kun sanoit tästä lähipiirin suhtautumisesta, niin voisin sanoa että rikkinäiset sukkahousut ja turkki on herättänyt keskustelua omalla kohdalla, mutta tuntemattomien kanssa.

  Varsinkin, jos menee baariin, niin voi olla varma että jotkut lähelläsi keskustelevat tarkoituksella negatiiviseen sävyyn, että varmasti kuulet, mikä on mielestäni aika moukkamaista ja tyylitöntä. Siitä huolimatta, koska olen pienestä pitäen pukeutunut hieman toisella tavalla kuin muut, niin olen oppinut olemaan välittämättä.

  Luulenpa, että lähipiirini on jo tottunut pukeutumiseeni. Ainoastaan veljeltäni tulee välillä sellaista kommenttia, että tulee mietittyä olikohan hyvä asuvalinta, mutta yleensä tulen silti johtopäätökseen, että oli. Ja jos tulen toiseen,en tietenkään laita kyseistä yhdistelmää enää ja kiitän mielessäni.

  Niin, että kyllä sunkin lähipiirisi vielä tottuu, loppujen lopuksi vaatteitahan ne vain ovat.

  Ja lopuksi, ihanat käärmekorkkarit!

  VastaaPoista
 3. "Suunnittelinpa", "jätinpä". Muutoin asiallista tekstiä ja hyvää suomea!

  VastaaPoista
 4. Maanantait on kyllä niin syvältä. Aika tehottomia ne ovat olleet munkin kohdalla, mutta toivon tämän kevätauringon tekevän minusta energisemmän ja
  aikaansaavemman.

  Sitä odotellessa!

  VastaaPoista
 5. Minulla ainakin löytyi lattialistoja pyyhittäväksi pölyistä ja kirjahyllyä järjesteltäväksi aakkosten mukaiseksi aina ennen tenttiä. Kaikkea muuta teki mieli tehdä paitsi lukea;)
  Hienot shortsit!

  VastaaPoista
 6. onks noi shortsit siitä makkaratalon kulmalla olevasta ginasta? ku meitsi katto alerekis siel iihan samalaisii ja en sit ostanu:D onkohan noi ne:> niit oli vaa yhet

  VastaaPoista
 7. niistä ginan vaaleista reikäfarkuista, että meinaako sulla ne reikien "haituvat" lähtee repeytymään ym siitä?

  VastaaPoista
 8. Ah, maanantaivätystely. Olin uhri tänään - reipastuin vasta äsken, kun kävin salilla mäiskimässä combatia.. Yöinspistä odotellessa.. Odottelishan tossa miljoona sivua luettavaa..

  VastaaPoista
 9. anonyymi: Heh, oi kiitos! Kaippa ne pysyvät, kun tuo farkkukangas on niin jämäkkää :)

  styledrop: Kiitti, ostin ne alesta viime kesänä :) Joo, kaippa noiden on tosiaan totuttava, nyt kun tyyli on tällainen eikä ole siitä muuttumassa. Joskus tosin huomaan, että yritän pukeutua vähän tylsemmin jonnekin paikkoihin, kun en aina jaksa niitä tuijotteluita ja kulmakarvankohottelijoita. Oi miksi Suomi on niin käsittämätön perähikiä, jopa Helsinki välillä...

  ella: Vihaan äidinkielentunteja, -opettajia ja -amatööriopettajia.

  vimps: Ah, onneks on joku kohtalotoveri! Mulla menee ihan hermot ja masentaa vaan, jopa blogikin nykyään... Ehkä mulla on pikemminkin kevätmasennus? :/

  anonyymi: Kiitos!

  trés chic: Haha, hassua, kun venäjä on mun mielestä niin mielenkiintoistakin, niin silti en vaan saa keskityttyä... Onneks sentään on kielen eikä oikiksen tentti, sit sitä siivottavaa vasta löytyisikin :D

  irina: On juu, mutta silloin oli kahdet kun ostin... Jätin sinne sen vikan parin rekkiin :)

  anonyymi: Joo, ne katkeilee sun muuta jatkuvasti, mut oikeastaan tykkään siitä! Saavatkin olla repaleiset :)

  milla: No aijaa, mäkin tulin paremmalle tuulelle vasta urheilemisen jälkeen, sit jaksoi vähän lukeakin :)

  rachell: Kiitti!!

  nami: Kiitos myös :>

  VastaaPoista
 10. Hei saanko udella miten tollasen yliviivauksen saa tehtyä? :)

  VastaaPoista
 11. leoona: Mene html-koodi-kohtaan ja laita yliviivattavan lauseen eteen <*strike>lause<*/*strike> Ota noi tähdet pois tuolta, niin toimii. :)

  VastaaPoista
 12. täällä yksi vapaaehtoinen harmaiden kenkien ostaja, mikäli huudon voittanut anonyymi ei ilmoittelekaan itsestään. itse unohdin kokonaan että huuto loppuu jo sunnuntaina ja jäi huudot huutelematta. :D

  VastaaPoista
 13. anonyymi: Kenkien ostaja ilmoittautui, mutta ehkä ensi kerralla! :)

  VastaaPoista
 14. kunffupandat: Kiitti! Ja ihan superhyvä ostos, maksoivat jotain 7 euroa... :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.