torstai 5. maaliskuuta 2009

Jotain muuta

Kävin keskustassa hoitamassa kaikenlaista muuta kuin hupiasioita, mutta yritin poiketa Kluuvin Indiskaan Porthanialta poiskävellessäni. En vaan muistanut, että olin itsekin penkomassa siellä alerekkejä muuttomyynnissä joitain kuukausia sitten... Kluuviin poikkeamisessa oli kuitenkin hyvä puoli, nimittäin löysin sieltä Ordning&Reda -puodin! En edes tiennyt, että heillä on Suomessakin oma kauppa. Nyt loppui sitten päivien unohtelu, sillä ostin itselleni paperikalenterin. Ne olivat -40%, joten joskus kannattaa olla hitusen mattimyöhäinen... ;)

Lisäksi kävin hakemassa itselleni Ranskan (Pariisin) Voguen maaliskuun numeron, sillä itseltäni ei löytynyt inspiraatiota edes mihinkään kunnon päivän asuun. Jälleen mentiin mustaharmaissa, joskin eri vaatteissa. Käytin sentään Clubmaster-wannabeitani ensimmäistä kertaa! Kevään kynsilakka on taas punainen - sekin on tällä kertaa nimeltään Paris, viime vuonna oli Marrakech. Molemmat Mavalan. Nyt saavat mustat kynnet väistyä!

Tässä muuten Nicholas Kirkwoodin Rodartelle suunnittelemia kenkiä, kun eilen siitä Kirkwoodista niin hihkuin.

Rajuja! Kun laittaisi tuollaiset jalkaan, ei tarvitsisi mitään koruja tai muuta tilpehööriä asusteeksi. Mahdollisimman neutraalit (mun kielellä mustavalkoiset ;)) vaatteet ja nuo... Kengistä puheenollen: on niin väärin, ettei Zaraan tullut useampaa paria Balmaintyylisiä kenkiä - eikä lisääkään ole tulossa. Myyjä tosin osasi kertoa, että myöhemmin keväällä/kesällä on tulossa koroton versio niistä sandaaleista. En löydä tähän kuvaa, mutta niittisandaaleistahan tässä on kyse, tottakai!

Tänään on ollut aika köyhien postausten päivä. Tuntuu, että unohdin jutella jostain teille... Huomenna lupaan (itselleni) skarpata ainakin asun kanssa, edessä onkin matka Lounaisrannikolle jälleen.

kuvat: TFS, google

8 kommenttia:

 1. killer heels indeed! aah ihkuttelun arvoisia

  VastaaPoista
 2. Se batch, mikä tuli Zaraan oli Exclusive-mallisto ja niitä tais tulla noin 10 paria.
  Onneks, koska sitten taas jokaisella olis ne ja ne menettäisvät loistonsa! Itsekään en saanut omaa kokoani 36 mutta pakkohan se 37 oli ottaa.

  T. Onnellinen omistaja.

  VastaaPoista
 3. mmm pakko saada ne matalat versiot...

  VastaaPoista
 4. aya: No aijaa! Love it!

  anonyymi: No ei kai yksi pari mun kaapissa olisi koko sarjaa pilannut, 37 olis kelvannut mullekin... t: kateellinen

  kid: No niin on kai, jos mikään muu halpiskenkävalmistaja ei nyt äkkiä väsää omaa versiotaan :/

  VastaaPoista
 5. Minullekin kelpaisi tuollaiset ihanat kengät, jos niillä vain pystyy kävelemään, ettei käy niin kuin yhdessä muotinäytöksessä New Yorkin muotiviikoilla. Manoloissa tuli kompasteltua enemmän kuin tarpeeksi. Blogissani (uusin viestini Style Stars -part2)on linkki tähän surkuhupaisaan videoon!

  VastaaPoista
 6. Siis onko Zarasta loppunut jo ne timanttikorkkarit vai mokkakorkkarit keltaisena ja mustana? Vääryys. Kerrankin suomalaisilla olisi ollut mahdollisuus upeisiin kenkiin, mutta sitten on vaan sitä niin perus...Ja kiitti vinkistä, oon tähyillyt GT:tä siinä toivossa että sinne tulisi.

  VastaaPoista
 7. Niitä Zaran kenkiä on mielestäni Turussa aika paljon eri kokoja. Ootkos kysynyt myyjältä voisko se pirauttaa Zaran liikkeisiin muissa kaupungeissa ja laittaa tilaukseen kenkulit jos löytyy? :)

  VastaaPoista
 8. aline: Kaippa noilla voisi kävellä, kun nytkin kipittelen välillä 12 cm koroilla :)

  styledrop: Ei ne mokkaiset ole loppu, timanttiset on!! :P Eipä kestä :)

  anonyymi: Soitin Turun Zaraan äsken, mutta niille ei ole edes tullut niitä niittikorkkareita :/

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.