keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Henkareiden perusvaatteet part 2.

Eilen esittelin osan kevätvaatteistani ja tässä tulee loppuosa. Vaikka eilen ei farkkuja näkynyt, ei se tarkoita, etteivätkö ne olisi yksi valokeilan jakajista, mitä kevätpukeutumiseen tulee. Numerot jatkuvat kasista, koska eilen päästiin seiskaan asti!

Ihan huomaamattani kaappiini on hiipinyt paljon vaaleaa farkkua, vaikka ennen olin vaalean denimin vastustaja. Keväällä (ja tietenkin myös kesällä) aion pukeutua ensinnäkin farkkushortseihin (8.). Noista voisi pätkäistä sen verran vielä, että taskujen sisäosa hieman näkyisi lahkeista. Käärmekorkkarit taas ilmentävät sitä trendiä, joka on mieleni päällimmäisenä juuri nyt.

9. On tietenkin suuri trendi revityt farkut, joista mustat, itsetaiteillut versiot mulla on ollut silloin tällöin jalassa melkein läpi vuoden. Nyt keväällä vaaleat, vähän löysähköt farkut tuntuvat ideaaleilta!
10. Nämä kaksi ihastusta eivät ole kaikkien mieleen, mutta itse olen innostunut yhdistelemään farkkupaitaa ja -liiviä milloin mihinkin. Farkkuliivi + ruutumekko + hattu -yhdistelmä näyttää yllättävän hyvältä!

Kevätkesän ehdottomiin varusteisiin kuuluu myös aurinkolasit (11.). Itse ajattelin keskittyä lähinnä pyöreiden lasien sekä clubmaster-wannabeiden käyttöön, mutta sellaiset hauskat mantelinmuotoiset lasit saisivat mielellään liittyä vielä kevätvarastooni.

12. Joku ehtikin jo huomauttaa, että kevätvarastoon kuuluu gladiaattorit - ja tässä ovat nyt mun versiot niistä. En varmaan tule hankkimaankaan tavallisia gladiaattoreita, vaan nämä varrelliset, vähän acnemaiset jalkineet ovat kesäsandaalini nro. 1 ! :)

Mitä sitten vielä kaipailisin kevätvaatetukseeni? Tässä muutama juttu, mitkä ihastuttavat juuri nyt.


Ensinnäkin sandaaleja, etenkään korollisia sellaisia, ei voi koskaan olla liikaa kaapissani. Esimerkiksi Givenchyn (1.) kaunottaria voisin ottaa joka värissä ja kuosissa monta paria... 
2. Jostain syystä olen ihastunut H&M:n läpinäkyvään jakkuun. Ihastus on siten vielä tuore, että olen nähnyt sen kohteen vasta tässä yhdessä kuvassa enkä lainkaan livenä saatika sovituskopissa päälläni. Näyttäisi vaan niin mahtavalta farkkushortsien ja löysän puuterivärisen topin kanssa! Union Jack (3.) viehättää etenkin t-paidoissa. Jos ostaisin sen GinaTricotin version - siellähän tuontapaisia on - leikkaisin varmaan hihat siitä pois. Inspiraatio tulee varmasti täältä!

Nonnih, tässä mun suunnitelmat kevään varalle (osittain myös kesälle) kokonaisuudessaan. Jäikö jotain puuttumaan?

kuvat: net-a-porter.com, google, minoutfit.se

11 kommenttia:

 1. hmm nyt tekee mieli revittyä farkkuliiviä minkö yhdistäisin punaruutuiseen mekkoon ja tohon mustaan hattuun minkä nimeä en nyt taass muista....... =)) (se "indie"hattu=D)

  VastaaPoista
 2. Jotkut revityty farkut ja farkkushortsit tarvitsisin minäkin :)

  VastaaPoista
 3. Toi H&M läpinäkyvä jakku näyttää ihanalta!!!Sandaaleita metsästetään täälläkin,niinkuin niitä ei jo olisi;)

  VastaaPoista
 4. Läpinäkyvät jakut ja paidat ovat jänniä. Tukholman Henkkamaukalla törmäsin läpinäkyvään puseroon, joka olisi pitänyt ostaa! Läpinäkyvä jakkukaan ei olisi paha...

  Kenkiä pitäisi minunkin ostaa. Yritän laittaa tänä iltana vihdosta viimein French Sole -tilauksen menemään. Käärmekorkkarit hommaan sitten vaikka H&M:ltä.

  Tietääkö kukaan, onko Nina'sissa mitään mid-season saleja???

  VastaaPoista
 5. Voi hitsit, että tarvitsen tuollaisen vaalean farkkuliivin! Kiva idea leikata siitä helma pois.

  VastaaPoista
 6. Mekkoja ja hameita tulee varmaan pidettyä. Farkkusortsit oli viime kesänä ykköset, joten ehkä myös tänäkin vuonna. Läpinäkyvä jakku näytti jännältä, kun ekan kerran näin sen jossain blogissa, mutta pitäisi tosiaan nähdä päällä. Ja noita jakkuja kyllä alkaa olemaan ihan liikaa, että tarveta uudelle ei olisi...

  VastaaPoista
 7. Onko tuo läpinäkyvä H&M:ää? Ihmeellistä.

  juliet xxx

  VastaaPoista
 8. Hei, ois mahtavaa saada sulta postaus liittyen oikikseen ja nimenomaan Turun oikikseen ja kaikkeen ammattihaaveistasi pääsykokeisiin! Vai olenko ymmärtänyt väärin, ettet kyseisessä paikassa opiskelekaan? :D

  VastaaPoista
 9. Ihanat gladiaattorit <3 :o

  VastaaPoista
 10. nyt kerrot mistä noi pyöreät lasit ovat!! tajuttomat, really

  VastaaPoista
 11. laura: Yhdistä pois, kuulostaa hyvältä! :) Farkkuliivejä löytyy varmasti kirppiksiltä!

  sofi: Onneks vielä on aikaa hankkia ne, kun säät ei ole lämpöä nähneetkään...

  nuheila: Eiks! Mun pitää käydä tsekkaamassa se pikimmiten :)

  aline: Mulla on yksi musta läpinäkyvä, mutta valkoinen olisi vielä paljon kesäisempi... En tiedä, sen verran harvoin käyn siellä itseäni kiusaamassa :>

  annab: kiitos ideasta Indien! :)

  styledrop: Sama, jakkuostokset pitäis kyllä laittaa jäihin... :D

  juliet: On! Se näyttää laadukkaammalta!

  anonyymi: Haha, oon niin lusmu opiskelija, että en tiedä, kuinka hyvä olisin tekemään sitä postausta.. Laitetaan korvan taa ;)

  anonyymi: Kiitos!! :)

  anonyymi: Haa, ne on vanhat, mut samanlaisia saa H&M:lta :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.