maanantai 9. maaliskuuta 2009

Cool right now

Eri puolilta poimittuja kuvia, joissa on jotain mielestäni juuri nyt tosi trendikästä. Mikään tyhjentävä listahan tämä ei tosiaan ole, vaan ajattelin laittaa muutaman kuvan sellaisista jutuista, jotka eivät ole vielä puhkipaasattuja:

1. Ristikorut/rukousnauhat
2. Metalliväri
3. Valtavat nahkarotsit


4. Farkkuliivi+nahkatakki
5. Höyhenkaulurit

Alkoi äkkiä harmittamaan, etten hankkinut höyhenliiviä Myllystä (pari postausta alempana). Hinta oli vaan ihan kamala ottaen huomioon, että pitäisi miettiä ja ostaa poikaystävälle myös synttärilahja tässä pikimmiten. Mulla ei ole mitään ideoita sen suhteen! Yleensä kuuntelen poikaystävän puheita sillä korvalla jo hyvän tovin ennen synttäreitä, mutta nyt se ei ole tiputellut mitään pikku lahjavinkkejä edes tahallaan...

Lueskelin jotain Yhdysvaltojen Voguen tammikuun numeroa tuossa joku päivä sitten ja siellä silmääni osuivat nämä Rodarten nahkaleggarit. Ajattelin, että voisin leikellä jotkin leggingsit vähän samaan tyyliin, joskin ne leggingsit olisivat kankaiset.  

Olisko hyvä idea? Toinen DIY-projektini tällä viikolla on sen niittihameen klooraus (kyllä, sekoilukokeilu vei pidemmän korren kuin mustaksi värjäämisen varma valinta) ja kulutuskäsittely. Saa nähdä, mitä siitäkin tulee! :D

PS. Blogilista on ignorannut blogiani neljä-viisi päivää, joten jollette ole käyneet täällä, niin luettavaa on reilun sivullisen verran alempana! Nyt siis toimii jälleen :)

kuvat: stylesightings, fashion flash, TFS

12 kommenttia:

 1. Nyt ainakin päivittelee tuo blogilista myös sinua :-) Ja tuo DIY-projekti näyttää oikein hauskalta, ja tosi paljon sulta :-)

  VastaaPoista
 2. On mulla blogilista toiminu koko ajan ihan normaalisti. Ainakin oon tunnollisesti kaikki merkintäs päässy lukemaan : D
  Noi legginssit näyttää tosi kivoilta! Aika työläs projekti toi tosin voi olla.

  VastaaPoista
 3. Hei, noihin leggareihinhan on jopa tutorial, via outsapop http://www.outsapop.com/search/label/leggins .On kyllä makeen näköisiä, itse en oo jaksanut vaan alkaa tehdä :D

  VastaaPoista
 4. Mun on kanssa pitänyt yrittää tehdä tuollaiset leggarit kun näin ne parkandcubessa tehtynä :D ehkä jos yhdet AAn glitterlegarit kuluvat liikaa niin saisi sopivasti toisen kierroksen niille.

  VastaaPoista
 5. Se Antti Asplundin ristikoru olis ihan mielettömän kiva ja haluaisin sen periaatteessa. Mutta mä en usko enkä edes kuulu kirkkoon, niin mulle tulis siitä jotenkin... tekopyhä olo? En oikein tiedä, mutta jokin mussa sotii ristejä vastaan. Ei tuntuis omalta, jos sellanen killuis kaulassa.

  VastaaPoista
 6. Blogilista on täälläkin toiminu ihan normaalisti.
  Tosi makeet noi legginssit, aikamoinen saksiminen vaan :--)

  VastaaPoista
 7. Oiiih makeet noi leggingsit!

  VastaaPoista
 8. piu: Jep, niin onneksi tekee! Kiitos! Toivotaan, että se onnistuu :)

  ms.fist: Joovai! Hyvä juttu :) Katsotaan, kyllähän se vähän piirtelyä ja saksimista vaatii :))

  vianca: Oi kiitos!! Mä olisin puuhaillut kolmiot kangaskynällä, mutta tuo kyllä helpottaa toteuttamista! :)

  indie: Parkandcube? Ajattelin säästää mun glitterversiot, mut ostaa jotkun perusmustat tohon tarkoitukseen :)

  sara: Hmm, tuossa tarkoitin oikeastaan ihan sellaisia rukousnauharistejä, mutta jos jo Asplundin Sveitsinlippuristi (voihan sen näinkin ajatella ;)) aiheuttaa jonkinlaista ahdistusta, niin rukousnauhat varsinkin kannattaa unohtaa :)

  satu123: Oi vitsit, oon varmaan sitten Blogilistan boikotoimassa vähemmistössä! :D Katsotaan, miten noiden tekeminen onnistuu :>

  anonyymi: Eiks oo!!

  VastaaPoista
 9. http://www.parkandcube.com/

  huippu blogi!

  VastaaPoista
 10. Tuo ekan kuvan malli (vasen yläkulma), onko kyseessä sama tytskä, joka malleilee myös Max Factorin keulakuvana? Mua on jäänyt häiritsemään, kun en tiedä kyseisen neidon henkilöllisyyttä.

  VastaaPoista
 11. ässä: Näyttää ainakin samalta, mutta mäkään en tiedä sen nimeä...

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.