lauantai 7. maaliskuuta 2009

Balmain f/w 2009

Balmainiin latasin yhtä paljon odotuksia kuin Alexander Wangin syysmalliston onnistumiseen, mutta Balmain näyttää olevan samoilla linjoilla muiden huippumerkkien kanssa, eli ei uutta ensi syksylle.

Asiassa on puolensa ainakin mun näkövinkkelistä, sillä en ole vielä edes tottunut olkatoppauksiin tai kokeillutkaan korostettuja olkapäitä missään vaatekappaleessa. Samalla linjalla mennään ensi syksynäkin, joten sain lisäaikaa opettelulle. Paljetit, nahka, niitit ja tietenkin mustat vaatekappaleet dominoivat myös Balmainin syysmallistossa. Nämä teemat ovat kantaneet miltei kaikkien syysmallistojen läpi.

Tylsyydellä on tosiaan kääntöpuolensa: hyvin pitkälle kaikille tänä syksynä hankituille vaatteille on siis käyttöä ensi syksynä! Paljettimekkoakaan en vielä omista, ehkä sellainen eksyy kaappiini ennen ensi syksyä. Huomioni kiinnitti myös tuo mielettömän kaunis glitterraitapaita, jotain vastaavaa on saatava!

Tämä postaus on ajastettu.

kuvat: style.com

12 kommenttia:

 1. Ihanat glitter-huosut tuossa ylärivissä kolmantena. Ja hieno nahkahame alarivissä, tulee mieleen... Chanelin laukku ! Muhunkaan ei vaan millään uppoa nuo olkapäät, kiiltävät kankaat ja väljät leikkaukset kyllä.

  VastaaPoista
 2. olkatoppaukset on hiukan liian hc mullekkin, mutta muuten hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 3. Noi olkatoppaukset mitkälie on kyllä aika järkyttävät mielestäni. Pilaa muuten ihan hienot vaatteet.. :/

  VastaaPoista
 4. Glitteriä kannataakin hankkia jo kevääksi, sillä se on muotia sekä keväällä että syksyllä - mahtavaa! Henkkamaukalla olen jo ainakin nähnyt jotain paljettitoppeja. Siis sinne.

  Myös jokin hattu on ehdoton hankinta kevääksi. Blogiini keräsin hattumuodista muutaman ihanan inspiroivan kuvan. Tutustukaa! :D

  VastaaPoista
 5. He,he hauskaa kun sä kirjotit että on ajastettu postaus. Mä laitan aina silloin tällöin ajastettuja psotauksia mutta en ole koskaan ajatellut että kertoisin siitä.:)

  VastaaPoista
 6. Miten teiän keittiön rapatun näköset seinät on tehty?:D Hienot!

  VastaaPoista
 7. mää luulin että sä et oo postannu pitkään aikaan mutta löytyhän täältä monta postausta! mikä ihme blogilistaa vaivaa??

  VastaaPoista
 8. café noir: Niin on, ja toi tikattu nahka on tosiaankin myös mun mieleen :) Glitterin jotenkin sulatan, se on vain vaikea käyttää ilman ysärimummoviboja :D

  juppe: Haha, mä ajattelin jopa kokeilla! :D

  roxy: Mun mielestä noi tuollaiset selkeästi terävät ja näkyvät ovat hienot olkatoppaukset, mutta sellaiset, jotka vaan suurentavat hartioita, ovat kauheita...

  aline: Jepp, hankin sitä jo syksyllä, en vaan vielä ole osannut oikein käyttää sitä :) Hattukin on kaapissa viime kesän jäljiltä.

  äppelblom: sillä kai lähinnä perustelen sitä, etten ole vastaamassa kommentteihin :)

  anonyymi: Ne on tierrafino-maalilla tehty, sitä saa Decos-kaupasta. Go Google! ;)

  keijo: No en tiedä! Meinaa mennä hermo niin paljon, lähetin mailia jo niiden ylläpitoon, mut ei mitään vaikutusta...

  VastaaPoista
 9. "--hyvin pitkälle kaikille tänä syksynä hankituille vaatteille on siis käyttöä ensi syksynä!"
  Ihmetyttää hieman se, että luopuisitko tänä syksynä hankkimistasi vaatteista vain sen takia, että ne eivät "enää ole muodissa" ensi syksynä?
  Mielestäni ei ole mitään järkeä lopettaa käyttämästä niitä vaatteita, jotka eivät juuri ole "in", tärkeintä on että vaate näyttää hyvältä päällä ja pitää itse siitä. Eikös?

  VastaaPoista
 10. anonyymi: Joo, mutta todennäköisyys sille, että ensi syksyn vaatteet (jos muoti olisi vielä muuttunut radikaalisti) houkuttelisivat huomattavasti enemmän sitten syksyllä kuin nämä samat niin nähdyt rytkyt, olisi todella suuri. Ja kyllä, varmasti luopuisin vanhoista vaatteista, paitsi nyt jokunen ihan spesiaali jäisi kaappiin. Voi olla, ettei se kaikkien järkeen menekään :)

  VastaaPoista
 11. Ah, Balmainin kokoelma oli ihana <3

  VastaaPoista
 12. anonyymi: Niin oli! Tykkään ihan mielettömästi glitteristä :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.