keskiviikko 18. helmikuuta 2009

William Rast f/w 2009

Niittejä, nahkaa ja farkkua ei ole syytä haudata kesän jälkeen, mikäli uutta amerikkalaista suunnittelijakvartettia nimeltä William Rast on uskominen. Minä uskon tällaista mielelläni, sillä olen syttynyt kaikille kolmelle edellä mainitulle täysin. Kaapistani löytyy (teko)nahkapöksyt, farkkuliivi, farkkupaita, farkkutakki, acid wash farkut, niiteillä koristeltu jakku sun muuta. Nahkatakkia siellä ei kyllä ole, vaikka se pitäisi varmasti muotibloggarilla olla. En ole vain löytänyt tarpeeksi ihanaa sellaista.

Rastin syyskokoelmassa huomion kiinnittävät myös hapsukengät ja vetoketjut. Tämäkin sopii oikein hyvin hapsunilkkureihinsa ihastuneelle, eli minulle. Toivoin jotain tämänsuuntaista, jotta hapsunilkkurit ja minä saisimme vielä jatkoaikaa ensi talveksi! 

Terävät olkapäät näkyvät melkein kaikissa kokoelmissa nykyään. Itselläni ei ole mitään erityistä kammoa niitä kohtaan: ovathan ne huvittavia vanhoissa kuvissa äitini päällä, mutta itse en tuon trendin uhriksi joutunut, sillä buumi oli kauan sitten mennyt ohi, kun aloin edes ymmärtää trendien päälle. Tätä on siis kokeiltava, menipä se sitten allikkoon tai ei. 

Rakastan oikeastaan nyt kaikkea Rastin kokoelmassa. Kaksoisnapitetut takit, mustat kynsilakat ja ruutupaidatkin miellyttävät. En tosin puutu siihen, onko kokoelmalla enää mitään uutuusarvoa kaiken kevätmuoticatwalkeilla ja blogeissa nähdyn jälkeen. Jaksaako acid washeja katsella vielä syksylläkin?

ps. Mintun blogin synttäriarvonta!!

5 kommenttia:

 1. uhm william rust = justin timberlake + trace ayala :)

  VastaaPoista
 2. indie: I know timberlake, mutta eikö kyse ole kvartetista, suunnittelija tosiaan on W.rast... hmm ei, tarkistin style.comista. Kiits :D

  VastaaPoista
 3. Aika perusmeininkiä eli kauheasti mitään uutta tarjonnut tämä mallisto. Kyllähän noin tulee pukeuduttua vielä ensi syksynäkin, koska ei tähän vielä ole kyllästynyt, mutta olisi voinut jotain uuttakin tarjota tai uudella tavalla.

  VastaaPoista
 4. Katoin eka että onpas kiva miesten mallisto 8D

  Mukava tietää että hapsutrendi jatkuu, itse olen syttynyt siihen niin hitaasti...

  VastaaPoista
 5. styledrop: Ei niin, tosin moni muukin oli ihan samoilla linjoilla kuin tänä syksynä. Vähän outoa kyllä, luulen, että näihinkin niitti- sun muihin juttuihin tulee kyllästyttyä aika rankasti vuoden aikana!

  noa: Hahaha :D Totta, olkatoppaukset tekee miehisen olemuksen vähän? Hapsuista mäkin olin onnellinen!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.