tiistai 24. helmikuuta 2009

Pitäis ehkä hankkia...

...reppu. Muistin vasta Honey Junkien pikkulaukku-postauksen luettuani, että tästä olen halunnut teille jutella. Ihmetyksekseni olen alkanut vähän lämpenemään idealle repusta vaihtoehtoisena tavaroidenroudailuvälineenä ihan kaupunkikäytössä, suurin syypää tähän lienee Fashiontoastin Rumi. Pikkureppujen valtakaudesta ei ole mitenkään liian pitkä aika, mutta silti erityisesti sellainen miniversio kiehtoo. Mustana ja nahkaisena tietenkin... se olisi riittävän outo ja ysäri = hieno!

No joo, jos nahkaista pikkureppua ei löydy (kiitos nimimerkille Anni muuten vinkistä!), niin ehkä voisin kelpuuttaa tuollaisen Alexander Wangin repun myös (Rumilla vasemmanpuoleisessa kuvassa), ainakin unelmissani ;)

kuvat: fashiontoast.com, google

15 kommenttia:

 1. voi miten herkku! meillä taitaa jossain ollakkin joku, pitääpä tutkia ja käydä kaivelemassa paikkoja.. kuitenkin muistan väärin, tai haluaisin vain muistaa että meillä on minua varten kiva nahkainen musta reppu. :-D

  VastaaPoista
 2. Voi apua, muistan et tosi monella oli musta nahkainen pikkureppu lukioaikoina baarilaukkuna(!). No, lukioajoista on se kymmenen vuotta aikaa eli en yhtään ihmettele pikkurepun uutta tulemista kun kaikkea muutakin niiltä ajoilta tuttua on alkanut näkymään. Kai sitä on vanhaksi tulossa kun muodin kiertokulun nopeus yllättää... :)

  VastaaPoista
 3. Nuo mustat pikkureput on kyllä söpöjä - saattaisin itsekin kelpuuttaa tuollaisin kaappiini. Tosin haaveeksi jää tuollaiset Alexander Wangin ihanuudet. :<

  VastaaPoista
 4. ma kans olen jo varmaa toista vuotta kuolannu tollasta pikku reppua..katotaas jos jostai loytys

  VastaaPoista
 5. Hmm, voi olla että tämö trendi jää käyttämättä. Vein vuosi sitten nuoruusvuosien pikkureppuja pelastusarmeijalle, enkä kaipaile niitä takaisin. Tosin Rumin Chanel-reppu voisi toimia kesällä farkkusortsien kanssa, että jos musta nahkainen nätti yksilö tulee vastaan, voin harkita:)

  VastaaPoista
 6. Kevään ja kesän trendinä näyttäisi olevan tosiaan reput. Itse hiukan karsastan reppuja (= tarkoittaa, että kohta tepastelen sellainen selässä), mutta tuo Chanelin olisi ihan mukiinmenevä :)

  VastaaPoista
 7. Toi Alexander Wangin reppu on kyllä aika yli rento. Kelpuuttaisin oitis jos joku joskus tulis tollasta tarjoamaan, ilmaseks tietty. ;>

  VastaaPoista
 8. ööh joo. Reput on jotain niin kamalaa, vaikka kuinka ois Chanel tai Wang =D

  VastaaPoista
 9. voi,tää postaus sai mutkin innostumaan tuollaisista repuista.siis sellasista pikkuisista.voisihan ne ollakin ihan söpöt,kunhan ei ole mitään jättikokoisia rinkkoja!

  VastaaPoista
 10. jetta: Hih, eikös! Mä kävin eilen lunastamassa itselleni pikkurepun kirpparilta :>

  agnes: Haha, ysäri on tekemässä kyllä rajun comebackin nyt.. ihmettelempä vaan, että mitäs sitten ysärin jälkeen, kun 2000-luvun ensimmäinen vuosikymmen ei ole vielä edes ohi! :)

  christina: Niin mullakin, mutta kirpparilta löytyy varmaan hyvä korvaaja :)

  nita-karoliina: Kirppikselle hop, löysin eilen ensimmäisen omani :)

  styledrop: Mä hyppäsin mukaan tähän hullutukseen, saa tosin nähdä, kuinka pitkäaikaiseksi mun ihastus reppuihin jää. Ajattelin aloittaa mustalla nahkaversiolla :)

  anonyymi: Muakin vielä vähän epäilyttää tää :D

  aha: Se olisi tosiaan, mutta köyhänä tyydyin merkittömään versioon :)

  rezzi: Se on! Tosin en oo niin vakuuttunut, et menisin reppuja kalliilla ostamaan :D

  freya: Eeeh ostin eilen repun, en vieläkään tiedä, onko se kamala vai kiva :>

  jmmy: Eiks voikin! Ajattelin aloittaa kokeilut sellaisella pienellä mustalla, joka tarttui mukaan eilen :)

  VastaaPoista
 11. Sanotaanko näin että täytyy olla erittäin taitava pukeutja jotta saa repun näyttämään nykyaikaiselta ja tyylikkäältä.
  Toki uskon että Auroralla siihen riittää taito ja tyyli, mutta muita suosittelisin olemaan varovaisia.
  Valitettavasti katukuvassa näkyy edelleen liikaa Anttilasta hankittuja tekonahkaisia/nailonisia pikkureppuja, ei niin tyylikkäissä asuissa.

  Mä myös vihaan Marimekon tms. nailonreppuja ihmisillä jotka eivät ole matkalla urheilemaan, vaan ovat shoppailemassa kaupungilla!!!!

  VastaaPoista
 12. Zarassa oon nähny kivan niiteillä koristetun repun. Vielä itelle jotenkin vieras ajatus.. kai se kohta löytyy taas selästä! :D

  VastaaPoista
 13. malia: Mä en siedä melkein mitään muita reppuja kuin rinkkoja vaelluksella, sillä salillekin on keksitty salikassit... No joo, ja pikkureppuja oikein yhdisteltynä :D

  thp: Joovai! Pitäisköhän mun koristella mun pikkureppulöytökin niiteillä, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 14. Ou a-t-elle acheté son sac (pas le chanel mais l'autre ) ?

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.