tiistai 17. helmikuuta 2009

Päivän asu

Pahoittelen päivän asuja, ne kärsivät hieman meidän väliaikaisesta muutosta. Kerron sitten myöhemmin, miksi olemme evakossa, mutta nyt tilanne kuitenkin jatkuu samana vielä ainakin yli viikon. Tietty voisin mennä kotiin hakemaan täydennystä vaatevarastooni, mutta laiska kun olen... Päivän asu koostuu tällaisesta yksinkertaisesta setistä. Hiukset on harjaamatta ja sähköiset = pitkin päätä, mutta piti nyt väkisin laittaa kuva niistä, sillä ne näyttävät etäisesti tuollaisina Alice Dellalin punkkaritukalta :D

Harmi, että heitin toissapäiväisen ruutupaidan pesuun, se olisi sopinut komboon loistavasti! Ryhti on vähän vinksin vonksin tuossa ensimmäisessä, senkin vuoksi täytyisi varmaan alkaa urheilemaan. Palaan kohta esittelemään ne Asos-jutut, nyt käyn etsimässä jotain syömistä :)

7 kommenttia:

 1. vähän tollanen naisellinen rekkamies :D

  VastaaPoista
 2. hyvältä näyttää,etkä näytä YHTÄÄN rekkamieheltä. rakastan nahkahousuja ja denim paitaa!

  VastaaPoista
 3. Taas niin kuin jostain ranskalaisesta muotilehdestä, ihana asu siis! :) Tykkään tosta sun rohkeudesta yhdistellä erilaisia vaatekappaleita törkeän kivasti yhteen, se tekee sun tyylistä ihanan persoonallisen.

  VastaaPoista
 4. anonyymi: Kind of joo, mut ei sit kuitenkaan :)

  nita-karoliina: Kiitos! Hehe, en pelkää näyttäväni rekkamieheltä :)

  adriana: Oi kiitos! Oikein mieltä lämmittävä kommentti :)

  VastaaPoista
 5. Mä olisin kysynyt sulta (olen juuri vastikään eksynyt blogiisi ja siitä taitaa tulla vakkariluettavaa! ;) Että onko nuo Vilan nahkahousuhärvelileggingsit hyvät jalassa? Miltä ne tuntuu? Itse olen kanssa miettinyt niiden tilaamista, kun lähin Vila on aika kaukana...

  VastaaPoista
 6. Miksss noi housut näyttää noin kivalta sun päällä :<

  VastaaPoista
 7. just me: Ne on tosi kivan tuntuiset, pehmeät! Tosin kun ovat keinonahkaa tai jotain, niin ovat vähän hiostavat, se on miinus. Plus et ne haisee vähän oudolle, mut muuten todella jees :) Kiitos muuten! :))

  nska: Haha, kiitos! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.