keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Myydään, säljes!

Tänä aamuna iski heti morkkis kenkien ostamisesta. Olen vain lusmuillut enkä edes tehnyt mitään koulutöitäkään, joten mikä oikeus minulla on kengät ostaa? Päätin nyt omatuntoa rauhoittaakseni vihdoin alkaa purkaa vaatekaappiani ja tutkailla, jos sieltä löytyisi jotain poisheitettävää. Ensi silmäyksellä ainakin nämä kolme, joten ajattelin kysyä, kelpaisivatko nämä teille. Muutaman päivän voin niitä täällä pitää "huudettavana", jonka jälkeen ajattelin laittaa ne Huuto.nettiin, jos ostajaa ei löydy.

Hintavaraus näissä on tyyliin euron ylempänä kuin lähtöhinta, ihan vaan sen vuoksi, jos alkaakin kaduttaa jostain luopuminen :) Minimikorotus olkoon 20cnt. Postimaksu ei sisälly hintaan, mutta se on todennäköisesti n. 1,5e. Kuvia voi suurentaa!

Leopaita, jolle en sittenkään löydä tarpeeksi käyttöä. Materiaali on itse asiassa samettia/velouria. Päälläni se näyttää tältä, olen kokoa S/XS.
Toisena ruutumekko, joka on unohtunut kokonaan käytöstä, muistin sen olemassaolon pari päivää sitten.

Kolmanneksi Resterödsin raidallinen mekko. Siinä sauma vähän kiertää hassusti, en tiedä, onko niin tarkoituskin vai onko se vain vääntynyt niin. En ole edes huomannut vasta kuin nyt :) Se näyttää mun päällä tältä, sorry kiemura-asento :D

Here you go, katsotaan löytyisikö näille uusi koti ennen perjantaita 6.2.2009 klo 23:59. Pesen ja silitän vaatteet ennen postitusta, siitä ei kannata huolehtia!

EDIT: Heip, jos haluatte huutaa jotain vaatetta, kannattaa esittää tarjous kirjallisesti tarjotun hinnan kera kommenttiboksissa, niin tiedän, että osallistutte huutokauppaan :)

31 kommenttia:

 1. Leopardipaita aika ihana. Kannattaa ottaa siitä kuva, missä se on sun päällä, niin näkis vähän miten se laskeutuu :-)

  VastaaPoista
 2. Myös toi raitamekko on kiva! Saisko siitäkin kuvaa sun päällä? :)

  VastaaPoista
 3. Älä tunne huonoa omaatuntoa kengistäsi.. Ne on ihanat!

  VastaaPoista
 4. mua kinnostas tuo leopata tai ratamekko, olen kokoa xs, mutta tykkaan heman isoista vaatteista. lahtiskos vitosella molemmat :D ?
  -Nta-Karoliina

  VastaaPoista
 5. siis raitamekko, tan koneen bappaimsto vttuilee.. ;o

  VastaaPoista
 6. Ruutumekko pisti silmään! Jos vain onnistuu niin mullemulle :)

  VastaaPoista
 7. Tarjoan myös ruutumekosta vitosen! Jos yhdistetyt huudot onnistuu niin raita- ja ruutumekoista yhteensä vaikka 11e! :)

  VastaaPoista
 8. Ääh, toi raitamekko himottais vähäsen. Siis pitääkö tähän jo huutaa, vai? :D

  VastaaPoista
 9. moi. mulla oli joskus sama resterödsin mekko mutta se hävis hotellin pyykeissä.. 12 euroa!

  VastaaPoista
 10. Raitamekko kiinnostaa. Tarjoan 12,50€.

  VastaaPoista
 11. En ole varma onko edellinen tarjoukseni tullut perille, mutta tarjoan ruutumekosta 7,50e!

  -zilla

  VastaaPoista
 12. Tarjoan ruutumekosta 10e! :)

  VastaaPoista
 13. Oho, myöhästyin äsken. Tarjoan 10,40e :)

  VastaaPoista
 14. tai toivon niin, sehän oli ennen 23.59

  VastaaPoista
 15. 23.59 pitää vielä ottaa mukaan :)

  VastaaPoista
 16. jäänee blogistan ratkaisuksi. Kauniita unia!:)

  VastaaPoista
 17. Juuri niin :)
  Kuin myös, kaunista unta.

  VastaaPoista
 18. Paitsi että sanamuoto 'ennen' tarkoittaa mitä tahansa kellonaikaa ennen 23.59. Jos se lasketaan mukaan, pitäis sanoa 'viimeistään', n'est-ce pas?:)
  Ja näinhän luki:
  "ennen perjantaita 6.2.2009 klo 23:59."

  VastaaPoista
 19. Hei kaikki! Leopardipaita näyttää menneen sugarfrostedille 6e:lla, raitamekko mymmelille 12,50e:lla ja ruutumekko 11e:lla Ainolle. Vahingokseni olin tosiaan kirjoittanut "ennen" klo 23.59 vaikka tietenkin tarkoitin "viimeistään", mutta koska osa oli tulkinnut sen sanamuodon mukaisesti, joudutaan pitäytymään siinä tulkinnassa. Voittajat, ilmoittaisitteko teidän sähköpostinne mulle vaikka mailitse, niin kerron tilinumeroni ja saan vaatteet mahdollisimman pian postitettua!

  Kiitos vielä kaikille huutajille, todennäköisesti lisää vaatteita on tulossa myyntiin!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.