torstai 19. helmikuuta 2009

Inspiracion

Välillä haen inspiraatiota katumuotisivujen puettavista yhdistelmistä ja välillä taas esimerkiksi The Cobrasnakesta, jossa ihmisillä on päällään melkein mitä sattuu. Tämä inspiraatiopostaus kuuluu tuohon jälkimmäiseen luokkaan.

Viime aikoina tässä blogissa on nähty paljon niittejä, (revittyä) farkkua ja nahkaa - en voi sille mitään, kun ne viehättävät niin paljon! Kuitenkin, jos tuosta kuvasta pitäisi valita, minkä ottaisi ensimmäisenä, haluaisin varmaankin tuon acid wash -paidan keskeltä (ikävä kyllä se on Topshopista...). Onni on, että melkein samanmoisia löytyy American Apparelilta :)

kuvat: fashion flash, topshop.com, asos.com, leatherup.com, pause.se/linn, thecobrasnake.com, forever21.com, monkigirl.se

8 kommenttia:

 1. toi niittirannekehan on melkein kun mun :-D tosin mun niitit on vähäsen hillitympiä ;-)

  VastaaPoista
 2. voii harmittaa,kokeilin topshopissa noita shortseja, mut oli vaa koko 8, ei ollu 6 ollenkaa ja 8 oli liia iso.. mennaa huomenna oxford streetille ni taytyy kattoo uudellee jos ois tuonu lisaa, ne on ihanat!!!

  VastaaPoista
 3. juuri eilen ihastelin noita olisiko ollut vuosimallia -92 Voguen chanel kuvia :) mahtavia !

  VastaaPoista
 4. piu: Oh, sun niittiranneke on varmaan hieno! Mä niin haluaisin tuollaisen :)

  nita-karoliina: Arrrrgh mäkin haluan Lontooseen tai edes Tukholmaan!! Ne on todella ihanat, t:kade ;)

  piret: Joo, 92 toi on, jotenkin aivan supermahtava koruyliannostuksineen!

  VastaaPoista
 5. Kyllä mä ainakin american apparelinkin paitaan tyytyisin, eiköhän ne voita ton topshopin 10-0 kun puhutaan laadusta, hahhaa tai sit aasta on vaan tullut mulle semmonen luottomerkki...

  VastaaPoista
 6. american apparel on hyva! suosittelen, mutta myos topshop!olen molempien ketjujen suur kuluttaja, just ostin yhen wet-look hupparimaisen takki/padan, minimekon, ja huomenna rintsikka ja body ostoksille :) siis american appareliin, luulettavammin piipahan myos topshopis ja jossai muussa ;)

  VastaaPoista
 7. anonyymi: Se voi toki olla totta! Mieluusti AA_lta kaikenlaista ostankin :)

  nita-karoliina: Mäkin olisin, jos asuisin edes Ruotsissa... Mutta ei, täällä Suomessa nökötän ja vaan haaveilen Topshopista :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.