maanantai 16. helmikuuta 2009

Alexander Wang fall/winter 09

Olen odottanut kieli pitkällä New Yorkin muotiviikkoja. Latasin (niin kuin varmaan useimmat asiasta kiinnostuneet) suuria odotuksia Alexander Wangin kokoelmalle. Muodin nuoren supertähden kokoelma oli musta, läpinäkyvä ja nahkainen.

Eniten näissä kuvissa mua henkilökohtaisesti viehättävät nuo pyöräilyshortsit ja nuo toiset, vajaamittaiset trikoot. Katselin  jo Wangin pre-fall-kokoelmassa sukkahousumaisempia versioita, mutta nämä ovat ehkä vielä paremmat. Myös niiteillä koristellut trikoot ovat ihanat.
Kokoelma on jopa yllättävän klassinen - mustia, hillitysti leikattuja jakkuja näkyy paljon ja väriskaala rajoittuu mustaan sekä valkoiseen.

Pidän mustasta krokotiilinnahasta ja tuosta glittermekosta, glittertoppi (pari postausta alempana) tuli siis tarpeeseen! Keskimmäinen sekä oikeanpuoleisin asukokonaisuus ovat hitusen liian tutun näköisiä Balmainin jäljiltä, mutta ei se niistä huonoa tee. Mekot ovat yksinkertaisuudessaan kauniita. Kengät eivät tuo mitään uutta i want-osastolle, joten säästyn mielipahalta, kun taas kerran tajuan, ettei tilisaldollani saa edes puolikasta kenkää Wangilta.

...mutta täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että olen hieman pettynyt. Kokoelmassa ei nimittäin ole oikein mitään uutta ja ihanaa, vaikka tavattoman tyylikäs kokoelma on. Olisin ehkä kaivannut myös värejä mukaan (!!), vaikka musta on syksyn the väri ja itse olen mustan vannoutunut kannattaja.

Mitenkään aktiivisesti en aio muotiviikkoja seurata, kunhan nyt kommentoin mielenkiintoisien suunnittelijoiden/mielenkiintoisia kokoelmia.

8 kommenttia:

 1. Vähän sama vika: ei tuosta nyt voi ihan olla tykkäämättäkään, mutta silti olin hieman pettynyt. Tuosta jäi jotenkin puuttumaan se määrittelemätön jokin. S/Sn jälkeen odotukset taisi olla liian korkealla?

  VastaaPoista
 2. toi viimenen kuva kokoelma on paras,mahtavat vaatteet

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan sama: mallisto on ihana, tyylikäs ja niin Wangia, mutta jotenkin tylsä :s

  VastaaPoista
 4. Puuttui se tietty aikaisempien mallistojen Wangimainen rentous, sellanen just et collarit jalkaan ja go. Tää oli jotenkin liian high fashion ja menettänyt sen olennaisen ilmeen. En kyllä sano ettenkö pitäis tästäkin.

  VastaaPoista
 5. yhyy en oo ehtiny muoti dataa täällä, pakko mennä kuolailee lisää khiho

  VastaaPoista
 6. sugarfrosted: Niin munkin mielestä, en osaa oikein sanoa, mikä siitä puuttui. Mutta katsopa sophielinan kommentti, ehkä se oli juuri se wangin entinen rentous!!

  nita-karoliina: Niin on! :)

  sara: Tylsä on totta. En tiedä, ehkä joku väritäplä olisi auttanut, tai vähemmän klassisuutta ja enemmän street-tyyliä? :/

  sophielina: Jess, tuota en saanut juuri sanottua, eli se rentous! Ihmettelin itse kans jotain noita istuvasti leikattuja, mustia jakkuja ja hieman modattuja jakkupukuja... mut se just siitä puuttuu. Rentous :)

  aya: Mee kattoon, mut vähän pettymys toi on ! Ehkä joku muu räjäyttää potin tällä kertaa :o

  VastaaPoista
 7. Mä en ymmärrä noita pyöräilyhousuja. Ne on.. no.. pyöräilyhousut. Niitä pidetään pyöräillessä.. ei niistä mun mielestä saa tyylikästä tekemälläkään :D

  VastaaPoista
 8. morgan: No niiiin... mutta onhan ne nyt ainakin hauskat, joskaan eivät absoluuttisen hyvännäköiset olekaan :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.