perjantai 6. helmikuuta 2009

Alexander McQueen for Puma


Aiemmin Puman ja Alexander McQueenin yhteistyö on suuntautunut lähinnä jalkineisiin, mutta nyt yhteistyössä on syntynyt myös urheiluvaatemallisto syksylle 2009. En oikein itse amatööriurheilijana innostu ikinä urheiluvaatteiden hankkimisesta, mutta olen joskus ihastellut niitä Stella McCartneyn suunnittelemia urheiluvaatteita. Pystyin kuvittelemaan itseni joogatunnille valoisen salin puulattialle venymään tyylikkäästi kaikkiin jooga-asentoihin ne vaatteet päällä. Tyylikästä urheilua. En edes joogaa.

"Alexander McQueen ja PUMA laajensivat yhteistyötään urheilumuodin kentällä lanseeraamalla uuden syksy-talvi 2009 –mallistonsa. Kokoelma sisältää laajan valikoiman naisten ja miesten vaatteita sekä asusteita.

Alexander McQueen PUMA –yhteistyö on alusta lähtien pyrkinyt murtamaan perinteisen urheilumuodin rajoja haastamalla sille ominaisen muotoilun, käytännöllisyyden ja desiginin. Suositun jalkinemallistonsa tapaan myös uusi Alexander McQueen PUMA –vaate- ja asustemallisto lupaa mullistaa urheilumuodin innovatiivisuudellaan ja luovuudellaan."

Vaikka urheilumuoti on vähän not my stuff, niin odottelen tulevaa mallistoa ihan mielenkiinnolla. Mikäli urheilukipinä syttyy - se edellinen sammui, kun tulin kipeäksi enkä päässyt salille :D - niin ehkä voisin panostaa myös urheillessa ulkonäköön. Olenko vain vanhakantainen, vai miksi se kuulostaa silti niin hassulta?

kuva: alexandermcqueen.puma.com

4 kommenttia:

 1. tässä vähän aikaa selailtua sun blogia, sulla näyttää olevan tosi erikoinen ja kiva tyyli :) niin sitä pitää, osata olla erillainen! ^^

  VastaaPoista
 2. Veikkaan että McQueen + Puma -yhteistyön vaatteet yms. on aika kalliita :S Ainakin Stellan suunnittelemat mallistot on ollut vähän out of my budjet.

  VastaaPoista
 3. nipa: Kiitos, niin piristävää saada tuollainen kommentti!! :)

  sara: Luulen kanssa, lähinnä alerekistä voisin kuvitella Stellaa ostavani. Mikäköhän siinäkin on, että mä voin laittaa "tavallisiin" vaatteisiin monta sataa ja urheilen maailman rönttäisimmissä vaatteissa, hyvä et uudet lenkkarit raaskin ostaa...

  VastaaPoista
 4. Löysin noita Alexander Mcqueen Puma kenkiä suomalaisesta verkkokaupasta nimeltä duetto ... kandee käydä tsekkaan

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.