lauantai 31. tammikuuta 2009

Tylsää kyllä

mutta tässä on vielä pari suosikkia menneeltä Tukholman muotiviikolta. En tiedä, kuinka moni teistä näitä seuraa, mutta mun mielestä on kiva inspiroitua catwalkin trendeistä ja yhdistelmistä. Nämä on varmaankin nähty jo monessa blogissa, mut antaa silti mennä vielä kerran...

Tässä ensin Acne, no tottakai!

Acnella ei oikeastaan ollut catwalkia, vaan installaatio. Mua eniten kiinnostaa noi omituiset super-platokengät ja muoviset leggingsit. Elmukelmuwannabeita en tällä hetkellä voisi missään nimessä kuvitella kiskovani jalkaani, mutta katsotaan ajan myötä, voihan olla et innostun niistä täysin, kun olen tällainen muodin suhteen epäkriittinen tyyppi. Lisäksi toi tapettimekko on mielenkiintoinen - tuleekohan tuo ihan oikeasti tuollaisena jonnekin tuotantoon? 

Tokan kuvan glitterjuttu oli nähtävissä jo etukäteen. Itse olen yrittänyt etsiä kaupoista sopivaa glitterhörsellystä. Nimenomaan glitter, ei edes paljetti :) Niistä tulee useille varmaan raju kasariysäriflashback, mut oon jotenkin onnistunut tartuttamaan itseeni sellaisen fiiliksen, et se näyttäisi coolilta... Kun syksy tulee Acnella, niin tekoturkisjutut, liivit ja herrainhousut jatkavat. Näköjään mun uusia tekonahkapöksyjäkään ei kannata heittää mäkeen, vaikka hiostavalla ilmalla siirrän ne suosiolla varaston viileyteen.


Luulin, et Whyred veisi mun mielenkiinnon, mut niin ei käynyt. Ainoastaan tuo ensimmäinen kuva on Whyredin näytöksestä, tällaiselle läpinäkyvään ihastuneelle tuo look kolahtaa.

Tiger sen sijaan ihastutti graafisilla leikkauksillaan ja yksinkertaisella kauneudellaan. Sametti on näköjään tulevana syksynä ihan yhtä in, ja tuollaisen ihme kotsan haluaisin päähäni. Vajaamittaiset housut voisi laittaa ostoslistalle: mustan jakun, nilkkureiden ja valkean paidan kanssa ne olisivat enemmän kuin nappiin. Punaiset huulet, mustaa ja valkoista (häivähdys luumua) sekä korukasa: Täydellinen Syyslook á la Tiger!

5 kommenttia:

 1. Tiger näytti hyvältä kyllä! Samettisuus tosin tuntuu nyt kevättä odotellessa jotenkn tosi raskaalta, mutta ihania luukkeja silti.
  Komppaan sua myös tuossa läpinäkyvyydessä. Mietin vain että miten itse voisi sitä soveltaa, kun rinnusta ei ole pienintä mahdollista sorttia... Tulee helposti härski fiilis tiedäthän...

  VastaaPoista
 2. joy: Se kyllä yllätti! En ole viime aikoina diggaillut liikaa Tigeriä, mut pitää varmaan korjata mielipidettä... Mä tykkään käyttää läpinäkyvää paitaa vaikka yksinkertaisen mustan korsetin päällä ja farkkujen kera, näyttää kivalta :) Voisin yrittää keksiä tänne muitakin keinoja käyttää sellaista paitaa, täytyy miettiä!

  leoona: Eikös! :)

  VastaaPoista
 3. Mistä löysit Acnen näytöksestä kuvia?

  juliet xxx

  VastaaPoista
 4. juliet: www.fashionweekbyberns.com! Go check out :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.