tiistai 6. tammikuuta 2009

Testiasu

En pitänyt tätä asua kuvaushetkeä enempää päällä, enkä koskaan varmaan tule pitämäänkään = en pidä siitä. Kuvattiin lähinnä sen vuoksi, et näkisitte, miltä toppi näyttää päällä ja sekin meni idealtaan vähän pieleen näissä pikakuvaussessioissa, sillä toppi ei paljoa takin alta näy :) Nyt meen katsomaan Simpsonmaratonia.
Photobucket

20 kommenttia:

 1. miksi et tykkää asusta? ü jakku näyttää söpöläiseltä!

  VastaaPoista
 2. Wow, kiva kokonaisuus! Näytti mun silmään hyvältä...

  VastaaPoista
 3. mun mielestä toi näytti oikein kivalta. Ehkä se olis vieläkin kivempi himpun verran löysempänä. :)

  VastaaPoista
 4. Oon ihan samoilla linjoilla edellisten kanssa! Ala turhaan hermoile asusta, tosi hyvalta naytti! Varsinkin kun vartalo antaa periksi noinkin "paljastavien" asujen asettamat rajat.. jos nyt noin voi sanoa! uusintaan vaan, pistat silmaan varmasti positiivisessa mielessa!

  VastaaPoista
 5. tota asuu kyl just kandeis pitää! näytät ihan törkeen hyvälle

  VastaaPoista
 6. hyvältähän toi asu näyttää kaikinpuolin! :>

  VastaaPoista
 7. :o Ei tää nyt mun mielestä mitenkään paha asu ole. Tyylikäs!

  VastaaPoista
 8. En myöskään tajua miks et tykkää tästä :o Musta hienoin asu IKINÄ mitä sulla on ollu :o En ymmärrä sua, joitain hirvityksiä oon nähny sun päällä joista en pidä yhtään esim farkkuliivi (hyi hitto) ja jotain nahkaliiviä haluat, eiiii onneksi et ostanut! Tää asu on UPEIN!!!

  VastaaPoista
 9. Kaikille: Heiiiii, ei tää nyt ollut mikään vartaloangstaus tai säälinkerjuuyritys, tajunnanvirta nyt vain sattui tuomaan oikeat mielipiteeni asusta esille :) Toppi on kiva ja takki ja huivi ja kaikki on sinänsä kivoja, mun silmään tässä vaan joku mättää. Kiitos kommenteista, niistä tuli tosi hyvä mieli! :)

  Hei ja viimeinen anonyymi: onhan se nahkaliivi nyt ihan superupea ;)

  VastaaPoista
 10. Asu näyttää kivalta ja topista tuli hieno!

  VastaaPoista
 11. tämä asuhan on ihan über! rakastuin :----------))) sun kintut on cute.

  VastaaPoista
 12. Asukokonaisuus näyttää kivalta mutta ymmärrän miksi et pidä siitä;)
  Kävin katsomassa tuon Rumin postauksen(400) jossa Kristinillä on tuo harmaa t-paita.Siellä on 2 kuvaa paidasta ja toisesta pystyy laskemaan reikärivien määrän,5 rinnakkain.Ehkä omat reikäsi ovat myös liian suuria?Kuvaa katsomalla mielestäni Kristinin paita on myös aika tiukka ja alla oleva valkoinen t-paita taas isompi.Voiskohan noita viiltoja tehdä mattoveitsellä?Venyisivät sitten päällä aukoiksi?Täällä mä kannustan sua ostamaan uuden paidan ja viiltelemään sen:D

  VastaaPoista
 13. Mä luulen että reiät on ehkä pikkasen liian isot joten kannustan tekemään uuden pienemmillä reijillä.:) Mut ei mun mielestä sun asu ole mitenkään huono mutta toisalta jos ei viihdy niin ei sitä kannata käyttää!:)

  VastaaPoista
 14. NOooooo vaikkei ollutkaan mikään kommenttienkerjäys juttu niin mustaki ntuo asu näyttää kivalta. Tosin tuo toinen toppi tuolla alla vähän häiritsee, kun on lyhyempi :( mut mä oonkin joskus ihan vähän pikkutarkka...:D

  VastaaPoista
 15. nylon: Kiitos!!

  lina: Hahah, cute :D Kiitos!

  nuheila: Hmm, oikeastaan pidän paidasta tuollaisena.. aukot näyttävät liian isoilta, koska olen venyttänyt normaalikokoisen topin noin pitkäksi trikoiden päälle, se on mun mielestä ihan jees myös neljällä rivistöllä :) Enemmän mua ehkä ärsyttää vaan toi kaulahuivi-takki-systeemi, joka näyttää ihmeelliseltä :)

  äppelblom: Juu, tuossa jo sanoinkin nuheilalle et olen venyttänyt toppia kuvaan pikkuisen liiaksi.. Meinaa ei ollut mustia farkkuja kaapissa ja piti siksi laittaa trikoot, niin piti sit venyttää tuotakin vähän pidemmäksi :))

  piu: Haha, no mut pikkutarkkuudestahan tässä onkin kyse, mua häiritsee vaan toi huivin asento tai joku sellainen ja siksi en tuosta tykkää :D

  VastaaPoista
 16. Ooh! mahtava lopputulos!

  juliet xxx

  VastaaPoista
 17. Mun mielestä näyttää just hyvältä!

  VastaaPoista
 18. juliet ja fallenstar: Kiitos tuhannesti! :)

  VastaaPoista
 19. just tollasen takin tarvin. mistä se on? hyvän pitunen minin hameen kanssa. :)

  VastaaPoista
 20. cherries and coconuts: Ostin sen H&M:n alesta, maksoi 19e! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.