lauantai 17. tammikuuta 2009

sveitsiläistä juustomössöä

Jos näitte tän näköisen tytön juoksentelemassa pitkin Helsingin keskustaa tänään - kirjaimellisesti juoksemassa - se olin 99,99% varmuudella minä. Meidän on tarkoitus järjestää tänään ystävillemme fondue-ilta ja poikettuamme Ruoholahden Cittarissa tarvike-ostoksilla (Kalliostahan on enemmän kuin loogista mennä just Ruoholahden Citymarketiin...), tajusimme, ettei siellä myydä mitään fondue-juustoja. Tai no Emmentalia kyllä, mutta Gryuere-juusto loisti poissaolollaan. En edes tiedä, miltä se näyttää tai mistä se koostuu, joten ei voitu summanmutikassa ottaa mitään vastaavaakaan juustoa tiskistä mukaan.
Photobucket
-t-paita ja huivi H&M
-jakku Zara
-korut ainakin H&M, Burberry, "iinap"
-farkut Tiger (pitkästä aikaa jalassa, näyttävät aika kivoilta!)
-laukku Mulberry
-kynnet Mavala Black

About puoli viisi oli sellainen mylläkkä keskustan Stockan Herkussa ja mulla sellainen kiire, että ainoa vaihtoehto oli puikkelehtia ihmisten seassa enemmän ja vähemmän sulavasti mahdollisimman nopean etenemisen toivossa. Välillä otin pari laukka-askeltakin, mun menossa on ollut kyllä silmien pyörittelemistä :D

Kävin vähän kiirettäni aiemmin Zarassa tarkastelemassa aleiden viimeisiä rippeitä ja sieltä löysin tällaisen. Ärsyttääkö, no ärsyttää! Tosta oli S-kokoa vielä jäljelläkin... Jos tuota on vielä maanantaina S-kokona jäljellä, se on varmasti kohtalo ja mun pitää ostaa se. Tällä kertaa mun järkevä puoli kuitenkin vielä veti voiton.

Sorry huono kuva, mutta varmaan hoksaatte, millainen on kyseessä. Tälläkin hetkellä yritän vain hokea itselleni, etten tarvitse kahta orkesteri-henkistä villakangastakkia :) Nyt meen fondue-emännöimään, ainakin ihan kohta!

6 kommenttia:

 1. Hihi, hassua että muutama lempibloggari asuu kotikulmilla, ties vaikka naapurissa :)

  VastaaPoista
 2. Toi oli just se takki, jonka ostin! Ja oon ollu tyytyväinen. Tosin näillä pakkasilla en oo pitänyt sitä paljonkaan.

  VastaaPoista
 3. Jos olet vastaisuudessa etsimässä Gruyèreä Kallion tienoilta, pari vinkkiä: Hakaniemen hallista, esim. juustoliike Lentävästä lehmästä löytyy sitä tai sitten Hakaniemen Sokoksen S-marketista, jossa on varsin monipuolinen juustovalikoima. (Ei siis Ympyrätalon S-marketissa.) Jommasta kummasta löydät ihan varmasti!

  VastaaPoista
 4. huomasin et sulla on cheap mondayn farkut ja koska itelläni olis aikomus tilata sellaset nettikaupasta, ni kysyisin vaan pitääkö koot hyvin paikkaansa??? :O kirjotat muute hyvää blogia...

  VastaaPoista
 5. katja: Niin on, saattaa vaikka törmätä :)

  missu: Toi on kyllä tosi hieno! En vaan tiedä, teenkö sillä mitään...

  anna x: Kiitos vinkistä! Varmasti tulen ensi kerralla suuntaamaan Hakaniemeen päin sitten :)

  chérie: Kiitos!! :)

  anonyymi: Hmm, no se riippuu ihan siitä, ovatko ne stretchiä vai eivät, koska stretchittömät täytyy aina ottaa (paria) kokoa isompina. Mulla on vaan stretch-farkkuja Cheapilta, mut niissä koot ainakin pitää paikkansa. Kontrolloi vaan, et on palautusmahdollisuus, niin voit tilailla rennommin :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.