torstai 22. tammikuuta 2009

Päivän kenkävinkki

No ei, en ala jakelemaan mitään kenkävinkkejä :D, mut sattuipa näköpiiriini tällainen pari, kun selailin tuskastuneena Asoksen sivuja. Mullahan on nuo Topshopin kengät mustana (nykyään niitä saa ruskeina myös), mut mikäli ei ole edessä matkaa Tukholmaan tai muualle Topshopin ääreen, voi hapsukengät tilata Asoksesta. Hinta ei päätä tosiaan huimaa, varsinkaan, jos ostaa punnissa. Silloin hinta on 44,50£ eli n. 46 euroa. Eurohinta olisi 55,36 euroa, eli säästää melkein kympin ;) Kengät täällä!

Itse henkilökohtaisesti rakastan noita hapsukenkiäni, ja vaikka niistä sai pulittaa about 115e Ruotsissa ennen joulua, en ole katunut yhtään. Sen verran kovassa käytössä ne ovat olleet! Se tuskastuttava ongelma, mikä vaivaa mun päätä nyt, on DinSko- kenkäongelma (kolmas maininta...). Eihän se 50e niiiin paljon ole..? Toisaalta työttömän kevät on vasta alussa ja teidän mielipiteetkin jakautui niin kahtaalle. Kävin tänään Helsinki10:ssä ja niille ei ollut tullut niitä Cheapin kloriittifarkkuja. Meinasin ostaa harmistukseeni Vanessa Brunon ihanan neuletakin, mut onneks ahdistuin ainoana asiakkaana ja pakenin äkkiä takaisin lumisateeseen :D

8 kommenttia:

 1. Joo, tiedän yllytin sua eka ostamaan dinskon kengät mutta jos et ole varma niistä kengistä niin älä osta vaan säästä koska suurin osa kevätvaatteista ei ole vielä edes saapunut kauppoihin.:) Ja haaste on tehty!:)

  VastaaPoista
 2. Hei ihanat noi Asoksen kenkulit! Kiitos vinkistä :) Ehkä sorrun tilaamaan..

  VastaaPoista
 3. haaste tehty :)
  ai vitsit nyt tekee mieli tuhlata seuraavat opintotuet noihin kenkiin....

  VastaaPoista
 4. pakko kai se on hommata kevääksi jotkut hapsukengät : ) harmittaa ku pari vuotta saitten möin yhdet matalat hapsunilkkurit, ne ois nyt aivan täydelliset : /

  VastaaPoista
 5. kiitti vinkistä!asos on kätevä!
  suosittelen lontoota ja pariisia syvästi. mahtavia shoppailu cityjä!
  tuu käväsee mun blogissa. laitoin sun linkin blogiini
  xo

  VastaaPoista
 6. piu: Ne on! Mustana ehkä paremmat kuitenkin?

  äppelblom: Täytyy tosiaan ehkä vähän säästää, ja ne kengät olisivat kuitenkin aika hiostavat keväällä, vaikka ovatkin ihanat! Käyn katsomassa haasteen.. :)

  aino: Olepa hyvä! Noi sopii intiaani-aiheisiin hienosti!

  aliliisa: Käyn tsekkaamassa! No mullakin on jo suunnitelmat tehty ens opintotuen varalle :D

  henpa: Harmi :( Onneks nyt on paljon hyviä vaihtoehtoja uusiksi versioiksi kaupoissa!

  nita-karoliina: Kiitos tuhannesti! Lontoo onkin ihana, käytiin siellä just viime viikolla :))

  jonna: Ne on kanssa ihan super!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.