keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Outouksia

Sharon haastoi mut tähän kyselyyn, joka onkin ollut jo monessa blogissa. Mun mielestä nämä ovat hauskoja, koska olen niin superutelias, että mieluusti luen muista bloggaajista hauskoja juttuja :D

Säännöt ovat tässä:

1. Linkkaa tyyppiin, joka sinut haastoi.
2. Kerro haasteen säännöt postauksessa.
3. Paljasta 6 randomia asiaa itsestäsi.
4. Haasta 6 uutta ihmistä, ja linkkaa tyypit postauksen loppuun.
5. Ilmoita kaikille haastetuille tapahtumasta!
6. Kerro myös haastajalle, kun olet paljastuksesi tehnyt.


1. Kohtelen vaatteitani, kenkiäni ja laukkujani todella huonosti. Esineen arvo ei oikeuta sille mitään erikoiskohtelua, vaan kaikki laukut ja kengät ovat samoissa kasoissa siitä riippumatta, maksoiko tavara 5 euroa vai 500 euroa. Dustbagit ja laatikot keräävät pölyä omissa kasoissaan… Kamat ovat nimenomaan kasoissa, keskellä huonetta useimmiten :D

2. Olin aikaisemmin, klassisen tyylin kaudellani, pashminafriikki. Pashminahuiveja ja niiden tyylisiä huiveja oli mulla jossain vaiheessa joka värissä, muuton yhteydessä suurin osa lensi Uffin keräyslaatikkoon.

3. En syö leipiä, joissa juusto on leikkelesiivun päällä, niiden kuuluu olla toisin päin! Jos juusto on leikkeleen päällä, vaihdan niiden paikat ja haukkaan sitten. Huh harhauskoisuutta, niitä ei voi laittaa toisin päin :D

4. Alleviivaamisen lisäksi kirjoitan tenttikirjojen marginaaleihin omia huomioitani tekstistä (eivät ole välttämättä mitään ruudinkeksijä-juttuja...). En tosin kirjaston kirjoihin, sen verran huomaavainen olen. Raapustukseni ovat joko yksittäisiä sanoja tai jopa koko sivun mittaisia höpötyksiä.

5. Pienenä tein siskoni kanssa "Skandaali"-lehden, johon leikkasimme sanomalehdestä kuvia ja kirjoitimme niihin uudet tekstit. Tekstien taso oli suurin piirtein tällaista: “Missi yöpyi uimarannalla ja ravut purivat häntä varpaasta, nyt missi katuu syvästi, kauheaaaaa!”. Jutut lehdessä lipesivät karkkihuuruissa käsistä ja loppuosassa onkin jo juttuja siitä, miten koko Suomi räjähtää. Lehden tuotantotiimi päätti suuren suosion vuoksi tehdä läpyskälle myös jatko-osan, “Eläimet skandaaleina”. Poikaystävä muistelee loistolehteä edelleen, kun kerran sen sattui lukaisemaan… Ilmeisesti meille olisi pitänyt tulla joku juorulehti kotiin, ettei olisi itse tarvinnut keksiä.

6. Palataanpa nykyisyyteen… jos löydän hyvän biisin, kuuntelen sen puhki. Replay replay replay, sama juttu ruokien kanssa. Jos kokkaan itselleni jotain uutta, erityisen hyvää, kokkaan sitä itselleni peräjälkeen niin kauan, että en pysty enää vuosiin syömään sitä ruokaa.

Siinäpä ne tällä kertaa :D Outouksiahan olen aikaisemmin jo tunnustanut itsestäni täällä!

Haastan vuorostani Äppelblomin, Anna B:n, Piparin, Linan ja Aliliisan.

8 kommenttia:

 1. Hahah toi Skandaali-lehti :D Meilläkin oli joskus kaverin kanssa Drienx-lehti. Mistä ihmeestä tuo nimi tuli! :D

  VastaaPoista
 2. pikku-Liisa Ihmemaassa21. tammikuuta 2009 klo 22.48

  Mun mielestä nuo ei ollut outouksia... vaan järkevän naisen toimintaa. Koska juusto ei missään nimessä tule leikkeleen päälle!!! Joku roti pitää olla!

  VastaaPoista
 3. Oonkohan koskaan kommentoinut sulle mitään, vaikka oon seurannut jo aika pitkän aikaa, hmmmm. No nyt teen sen :D Eli oot muodostunut yhdeksi ehdottomaksi lempparikseni, sulla on mielenkiintoinen, piristävä, kadehdittava, koukuttava ja superinspiroiva blogi! Toivottavasti jatkat ikuisesti :D

  VastaaPoista
 4. Tuo juusto juttuhan on itsestään selvyys! ;) Juusto alle ja leikkele päälle.

  VastaaPoista
 5. katja: Drienx-lehti? :D Aikamoista mielikuvitusta kyllä, me ei älytty vaihtaa lehden nimeä miksikään coolimmaksi...

  pikku-liisa ihmemaassa: No aijaa! Tässä asiassa ei sallita minkäänlaista anarkismia

  ladyam: Hehee, en pysty muistamaan, ootko kommentoinut... :) Eikä, aivan mielettömän ihana kommentti, oon ihan pökkyrässä kehuista! Kiitos tuhannesti!! :))

  ragdoll: Kaikille ei valitettavasti ole, joten ehdotan jonkinlaisten valistustilaisuuksien järjestämistä asiasta! ;)

  VastaaPoista
 6. hih tuo viimeinen on hassu =))

  VastaaPoista
 7. Mulla juuston suhteen toisin: sen tehtavana on estaa mua nakemasta leikkeletta :D Pelkkaa leikkeletta en voisi kuvitellakaan syövani, se on AINA peitettava!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.