sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Korui

Kävin eilen taas Warehouse Outletissa, kun käytiin Ruoholahdessa. Sitä ennen kerkesin hakemaan nuo helmet Ginasta. Nuo rannerenkaat ostin Outletista, ne taitavat olla Friis&Companyn. Ainakin osittain. Inspiraatio jättimäiseen rannekorukasaan tulee tietty täältä! 
Photobucket
Luella-kuvat ovat pyörineet jo vähän aikaa mun mielessä. Hyvä keksiä vaihteeksi muuta inspiraatiota, kun en näköjään saa ostettua valkaistavia farkkuja. Helmikorukasat kaulaan syksyisten Givenchy-tyylisten korujen tilalle!

Tässä siis pari kuvaa, jotka inspiroivat mua nyt. Katselin tuollaista verkkokoristeltua hattua Urban Outfittersissa Lontoossa, mutta se jäi ostamatta. Tuollaiset kesähanskat olisivat myös hauskat!
Photobucket

Ensimmäinen kuva on vaan jostain streetstyle-sivulta, siinä on noi haaremihousumaiset housut yhdistettynä hattuun ja leopardihuiviin (Vuittonin versio), näyttää tavattoman hyvältä. Unohdin muuten näyttää vielä yhdet Balenciagan ihanuudet, jotka löysin Lontoosta, mutta ne jäivät hyllyyn, vaikka olivat alennetutkin. 

kuvat: style.com, the sartorialist?

6 kommenttia:

 1. Nätit helmet, taisin itse hipelöidä samanlaisia tällä viikolla, mutta tajusin omistavani jo liikaa tuon tyylisiä koruja.. kauppaan jäivät :)

  VastaaPoista
 2. Hienot noi rannerenkaat!
  Voitko muuten yhtään sanoa paljon maksoivat?

  VastaaPoista
 3. katja: Kiitos! :)

  delight: Mulla on pikemminkin vajaus valkoisista leluhelmistä, nyt täytyy täyttää vähän varastoja :)

  anonyymi: Kiitos, ne taisivat maksaa yhteensä jotain 16 e.

  VastaaPoista
 4. Nuo kevään odotetut pastellit on aiheuttaneet vilunväristyksiä täälläpäin, mutta Luellan kuvissa toimivat hempukat pastellit. Sitä en vielä tiedä taipuuko kopiointiin asti ;)Mut ihanat nuo helmet on enivei!

  VastaaPoista
 5. joy: Kiitos! Mä luulen, että plagioin Luellasta täysin vain ja ainoastaan noita helmiä, pastillivärien hankkiminen on ainakin vielä ihan jäissä...

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.