sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Sequin leggings

Käväisin nopsaan lähiÄrrällä hakemassa mun H&M-paketin, joka sisälsi alusvaatteita ja nämä leggingsit. Ne oli tosiaan H&M:n lastenpuolelta, mutta melko hyvän pituiset (tilasin 164cm pitkät), paksua kangasta ja ennen kaikkea edulliset. Nyt vois vähäks aikaa loppua tää internet-tilailu ja voisin jalkautua Helsingin kauppoihin. Tuntuu vaan, että on niin kiire, ettei ehtisi mitään...

Ne maksoi 12,90e :)

Tässä pari kuvaa, jotka vähän auttavat mua kartoittamaan seuraavia innostuksenkohteitani. Terävät olkapäät, orkesteritakki (tää vois olla myös DIY kotona?) ja sit noi haaremihousut, joita en aio ostaa. Mut ihmettelenpä vaan, miks jätin ne ostamatta, kun niitä keväällä niin fiilistelin?
Photobucket
PS. Linnan juhlia en ajatellut käsitellä, mut en pitänyt siitä tipunkeltaisesta. Värin olis voinut vaihtaa tai sitten jättää sen hopeahörsön pois. Minna Kauppi oli kaunein ja kauniita pukuja näkyi monella. Jätetään niiden ruotiminen lehdille :)

I got my H&M order today (yes, I've been ordering a lot from internet lately) and there was these sequin leggings from H&M Kids. They were so cheap I couldn't resist, only 12,90 euros! You are going to see them a lot in my outfits from now on :) On those streetstyle photos is some trends I'm interested in - except the harem pants, because I just don't get why I didn't buy them on last spring when I was so excited about them...

kuvat: garancedore.fr, stockholmstreetstyle.feber.se

6 kommenttia:

 1. Hei, olisi kiva nähdä paljettileggingseistä kuvaa sun päällä! Mun sisäinen paljettiharakka on herännyt vasta nyt, esim. viime talvena en innostunut yhtään paljeteista. Noi leggarit vois olla makeet!

  VastaaPoista
 2. Mäkin haluaisin niiiin paljon noi legginsit, mut niitä ei vissii oikee enää saa mistään :/

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Sulla kun on hanskassa toi nettishoppailu niin olis kivaa jos sä joskus voisit listata sun suosikki nettikaupat :D Ei välttis HMää, mut just noita enemmän merkkipainotteisempia mistä sä olet tilannut laukkuja yms. Se olis tosi mielenkiintoista luettevaa :D
  TackTack!

  VastaaPoista
 4. noi leggarit on kivat, harmi vaan on 178cm pitkä ! :D

  VastaaPoista
 5. Mulle ei ikin riittäis lasten leggareitte/housujen pituus :--/ kokeiltu monet kerrat ja joka kerta pettymys. mun jalat on vaa nii kilometri pitkät.

  VastaaPoista
 6. pinja2: No varmasti laitan ne pian asukuvaan :) Mulla on lisäksi paljettimyssy ja paljettikorkkarit, toiveissa olisi vielä paljettitakki!

  jenna: Eikö niitä ole enää H&M nettikaupassa? :/

  anonyymi: Kiitos postausideasta! Toteutan sen varmasti jossain vaiheessa :)

  laura matilda: Höh, niitä oli kyllä 170 pitkille, mut oot vähän liian pitkä :P

  lina: Joo, ne on kyllä vähän lyhyet, mut ei ihan liian lyhyet onneks. Ihme juttu, kun oon itse just 165 pitkä, et ne on liian lyhkäset?

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.