keskiviikko 10. joulukuuta 2008

See through this

Sanoin tavallaan hassusti, kun lupasin perustella teille läpinäkyvyystrendiä. En oikeastaan perustele, vaan pikemminkin esittelen muutaman jutun, josta mun innostus on lähtenyt. Näiden lisäksi olen aivan satavarma, että näin jotain vastaavaa ehkä Fashiontoastin Rumilla, mutta selailin äsken hänen blogiaan enkä enää löytänyt mitään kuvaa vastaavasta. 
Photobucket
Aluksi olin ihastunut tuohon Acnen hassuun t-paitaan, josta vain veikkaan, että se on jotenkin neulottu. En tiedä. Sivuilla lukee matskuksi lyocell, joka ei oikeastaan hälytä mulla ollenkaan (meinasin kirjoittaa et doesn't ring a bell, mut se olis matchannut vähän liiankin hyvin :)). Monkista metsästelin tuota oversizetoppia, mutta kuten aiemmin kerroin, Ruotsinmatkan huonoin vire sattui juuri Monkin kohdalla. Sinne jäi farkkupaita ja tuo kaunistus, buu.

Viimeistään A.Wangin kevätshow sai mut tajuamaan, että läpinäkyvä voi myös olla hienoa. Aiemmin jo YSL:n syysnäytöksessä fiilistelin samettia, joten toi asu olisi aika käyttökelpoinen, jos ton topin alle laittaisi jonkun toisen topin. Sillä tavalla voisin sen tänne toteuttaakin ilman, että tästä tulee K-18 blogi :D

Tuossa toissapäivänä otetussa kuvassa mulla on se American Apparelin läpinäkyvä paita H&M:n korsetin kanssa, mut se ei oikein näy turkkitakin alta. 

I'm attracted to my new see-through top and now I tried to explain everyone why. First I fell in love with that Acne top, but then I saw these catwalk photos and Monkis top and they changed my mind. I bought mine from American Apparel and wore it two days ago. You might see it on those photos from yesterday.

5 kommenttia:

 1. Tuo Acnen neule on kyllä tosi kaunis! Jos olis joku näpsäkkä mummo (tai muu neulova ihminen), niin voisi tilata..

  Pakko vielä sanoa että samettimekko pisti nauramaan kun ajatteli itsensä siinä ihan luomuna ;) Toki tuskin kukaan näytöksen ulkopuolella sitä noin käyttää...

  VastaaPoista
 2. joy: Niin on! Meidän mummo on valitettavasti erikoistunut villasukkiin :D Ja joo, ei toi YSL:n juttu oo ehkä ihan tolla tavalla käytettäväksi tarkoitettu!

  VastaaPoista
 3. Jeps, läpinäkyvä musta on kaunista. Lyocell on ns. muuntokuitu, kutn vaikkapa viskoosi, selluloosatuotannon lahka pukeutujalle, aikas kivaa matskua. Lisätietoja tuolla: http://vaatetus.com/html/kuitu/teko/cly.htm

  VastaaPoista
 4. indie: Pitäisköhän harkita tota Acnea viel uudelleen...

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.