maanantai 22. joulukuuta 2008

Roughimpaa

Meillä on tänään pikkuinen glögi-ilta, asiallinen pukeutuminen olis varmaan paksu neule ja tonttulakki. Toi jälkimmäinen on ainakin niin so not me, et laitan mieluummin poikaystävän vanhan t-paidan (urgammal Whyred!) ja Levi's 501:t. Mitä enemmän näitä farkkuja pidän, sitä enemmän niihin ihastun. Kun ostin ne kesällä, olin aivan varma et myisin ne pois, mut toisin kävi ja onneksi näin.
Photobucket
-paita Whyred
-jakku Lindex
-Levi's 501 eBay
-maiharit Din Sko
-rillit second hand


Päässä mulla on arvilindit, välillä kyllästyy Wayfarer-rilleihin. Kun vaan saisin ne Clubmasterit. Mun pitää vissiin siivota tää kämppä jätesäkeistä ennen kuin kukaan törmää tänne sisään, joten palailen taas :)

Ps. Nyt vastasin kommentteihin, kun sitä kyseltiin :D
Pps. Jos haluatte kysyä jotain muhun liittyen, tsekatkaa ensin, ettei vastausta löydy kysymykset-tagin alta!

3 kommenttia:

 1. Olet onnistunut herättämään minussa jakkumanian. Ja seepraleggarimanian. Ja ne Zaran kenkäsi ovat aivan julmetun upeat. Tässähän tekisi mieli vielä käydä hankkimassa itselleen joululahjoja ja sonnustautua Aurora-kakkoseksi ;D Eniveis, olen tuijottanut tämän postauksen (http://muotikaappi.blogspot.com/2008/12/lauantaiasu.html) asuasi nyt kaksi päivää ja kohta varmaan näen siitä jo uniakin :D Että cheers ja hyvää jouluaaton aattoa! ^^

  VastaaPoista
 2. APUA!
  kamelin varvas!!!
  http://en.wikipedia.org/wiki/Cameltoe

  VastaaPoista
 3. idhren: Hah, kiitos :D En osaa sanoa tuohon mitään, sellaista suitsutusta oli! Kiitos kuitenkin tuhannesti ja hyvää joulua sullekin :))

  anonyymi: Höpöhöpö, näät omiasi :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.