sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Rag & Bone pre-fall 09

Photobucket
Siivoillaan parhaillaan Turun kämppää kaiken maailman roskasta, mut silti ehdin tässä välissä kommentoida parilla sanalla silmääni miellyttäneitä Rag&Bonen ensi syksyn esimakuja.

Jotenkin noi pipot ja harmaat jakut tuovat mieleen Alexander Wangin 2008 vuoden kevät- ja syysmallistot. Samoin taskulliset t-paidat ja nahkaliivi (oli siis jo R&B:n kevätmallistossakin). Rag&Bonen mallistossa maistuva pieni kopioinnin maku katoaa kuitenkin materiaalivalintoja ja yksittäisiä leikkauksia tarkasteltaessa, sillä niissä on haettu päinvastaista linjaa kuin Wangin mallistossa. Rag&Bonen malliston vaatteet istuvat ja materiaalit näyttävät siloitellummilta kuin Wangin yksinkertaisen karut valinnat. Yleensä ottaen pre-fall mallistosta voi todeta lyhyesti, että se on wangia pariisilaisella eleganssilla. Kaiken kaikkiaan mallisto on varmasti mieluinen klassista tyyliä arvostavalle Wang-fanille.

7 kommenttia:

 1. Katselin ihan samaa. Ja sit pitäis vaan saada jostain rahaa tohon persikan/vaaleen lohenpunaseen t-paitaan ja harmaaseen jakkuun..

  VastaaPoista
 2. Jännän mittaiset nuo oikeen alakulman housut.. Mietin just että mun yhdet farkkulegginssit on liian lyhyet, mutta nehän onkin trendikkäät =D

  VastaaPoista
 3. Lyhyesti sanottuna, olen hurmaantunut :)

  VastaaPoista
 4. anna: Niin näyttää!

  sugarfrosted: Mä ajattelin, et hankin sen tapaisen recessionista-tyyliin joko kirppikseltä tai hyvässä tapauksessa H&M:ltä ;)

  anniina: Haha, kannattaa siis olla heittämättä pois!

  invisible inkie: Mulle kolahti kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan väljiä vaatteita. Noissa olo on varmasti letkeä. Varsinkin ekan kuvan iloisenvärinen t-paita on ihana.

  VastaaPoista
 6. alexandra p: Totta! Omia suosikkejani on myös tuo valkoinen paita-harmaa jakku yhdistelmä, joista ottaisin molemmat heti (no mitäpä noista tosin en ottais :D)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.