tiistai 2. joulukuuta 2008

Jotta houkutukset eivät loppuisi


Siis tässä nyt kyllä aletaan testaamaan mun mielen lujuutta - alet alkaa vaivihkaa ennen kuin olen valmistautunut niihin! Huhh... Tuolla olisi Marc by Marc Jacobsia -30% tarjouksessa ja kaiken lisäksi free shipping by UPS eli ei mikään huonompi juttu. Alkaa kyllä ihan itkettää, jos sieltä Lontoosta ei sit löydy mitään... :/ (Oon selittänyt siitä matkasta kohta joka postauksessa, yritän nyt viimein olla jo hiljaa siitä :))

3 kommenttia:

 1. Tiedän niin ton tunteen! Ensin sitä odottaa innolla reissua ja kuvittelee itsensä kaikkiin kauppoihin ja löytää mielessään jo vaikka mitä ihanaa. Todellisuus on itselläni ainakin sitä, että kauheassa nousuostohumalassa menee ihan jumiin eikä osaa tehdä mitään järkevää päätöstä. Sitten viime hetkellä ahdistuksissaan ostaa jotain ihan käsittämätöntä ja kotona huomaa, että ei tää nyt ollut ihan sitä mitä olin alunalkaen ajatellut... Itse lähden pe Köpikseen ja sama fiilistely käynnissä... Ehkä meille ei tällä kertaa käy noin...:)

  VastaaPoista
 2. se matkan odottaminen ja suunnittelu on melkein puolt matkailun ilosta, eli selitä nyt vain! sitä paitsi itsellä ei ole matkoja tiedossa, jotern kiva kuulla muiden matkustelusta (kadehtien, mutta kuitenkin:))

  VastaaPoista
 3. paulis: Sitä mä just pelkään, etten osaa ostaa kuitenkaan mitään sitten matkalta, vaikka suunnittelen jo valmiiksi ihan mielettömästi (tai just siks...). Toivotaan tosiaan, ettei näin käy!

  joy: Haha, ajattelin et porukka jo kyllästyy mun hehkutteluun :) Mut hyvä, ehkä sit uskallan vielä mainita matkan...

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.