torstai 11. joulukuuta 2008

Joskus pitää osata luopua

Ostin Tokiossa keväällä 2007 käydessämme paikallisesta second hand storen ja normikaupan sekasikiöstä tällaiset ihanat sarjakuvamaisella printillä varustetut kengät. Ne ovat ihan lyttyynkävellyt ja itse olen kävellyt ne päkiän kohdalta hajalle jo kesällä 2007, mutta silti ne ovat säilyneet kaapissani. Nyt saavat lähteä.
Photobucket
Harmitti heittää ne roskiin, mutta se oli ehkä viisain ratkaisu kuitenkin. En olisi käyttänyt niitä enää, koska niillä ei voi kävellä kunnolla; lompsuvat jalasta, sisäpohjat ovat rikki (eka kuva) ja ne imaisevat kaiken kosteuden maasta sisäänsä tuon reiän takia. Vaikeaa oli luopua, joten onneksi otin pari kuvaa niistä vielä, et tällaisetkin mulla oli. Isäkin muuten olis ylpeä, sillä on aina ollut se vanhakantainen käsitys, et kengät tulee käyttää puhki ennen kuin ostetaan uudet :)

Oon muuten töissä, joten ei pysty kommentteihin vastaileen.

7 kommenttia:

 1. Voi miten söpöt kengät! Se on aina ihan kamalaa, kun joku suosikkivaate kuluu niin loppuun, että mitään ei enää ole tehtävissä. Kävelin aikanaan maailman parhailla ballerinoillani, vaikka nahka oli varpaiden kärjistä kulunut paristakin kohtaa puhki niin, että kengän kärjissä oli ihan reikiä. :D Lopulta oli vain hyväksyttävä surullinen tosiasia ja heitettävä kengät roskiin, vaikka olin varma, ettei yhtä hyviä kenkiä tulisi ikinä vastaan. Eikä kyllä ole tullutkaan. :(

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat kengät! Ballerinamaiset, mutta ei kuitenkaan leipälapio-mallia =D

  VastaaPoista
 3. Kyllä muakin potuttas heittää noin makeet kengät kengät roskiin :((

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat nuo ballerinat! Todella kivat. Inhoan sitä kun kengistä menee pohjat, minäkin jouduin juuri luopumaan ikilemppareistani, super mukavista paljettiballerinoista, kun niiden molempien pohjat olivat ihan auki :S

  VastaaPoista
 5. Oi, ihanat kengät! Varmasti harmittaa heittää pois.

  VastaaPoista
 6. Onpa veikeät ja söpöt kengät! Noilla piristäisi asua kuin asua! Vitsi toi on kyllä hirveä tilanne, kun joku lempivaate tai -kengät on kulutettu ihan loppuun ja tietää, ettei niitä enää voi pelastaa, mutta luopuminen on silti vaikeaa.

  VastaaPoista
 7. jenni: Niin on, noi ei vaan olleet enää yhtään kävelykunnossa :/ Harmittaa!

  anniina: Ne oli, mut kun olivat niin rämät!

  hansu: No aijaa, kauan ne olikin mun kaapinkoristeena ilman käyttöä...

  sara: Kiitos! Mulla on niin hassu jalka, et kengät aina kuluu just tuosta päkiän kulmasta :/

  norppa: No tosiaan harmittaa :)

  pinja2: Se on, lempivaatteethan ne kuluvat kaikkein nopeimmin. Joskus täytyy olla luja ja heittää vaan se tavara menemään :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.