torstai 4. joulukuuta 2008

Jej Poladroid!

Hahaa, tää voi ehkä kaikkien muiden mielestä olla so last season -juttu, mut mulle tuli ainakin ihan uutena tuttavuutena tällainen pikku ohjelma, jolla voi tehdä kuvistaan Polaroideja! Lueskelin sattumalta Cool Cupcaken Lauran kirjoituksia ja löysin sitä kautta tämän söden ohjelman. Täältähän sen siis löytää, yhteensopiva vissiin vain maceille.
Photobucket
Tossa on tän päivän asu ja sitten joku vanhempi asu, jossa on sama paita.

En taida jaksaa lähteä tekemään polaroideja ihan jokaisesta kuvasta, jonka tänne tuun lättäämään, mutta jos joskus postauksen kuvat ovat polaroideja, niin tiedätte mistä se johtuu (ja että mulla on liikaa aikaa ;))! Mut fun fun, tein polaroideja kaikista vanhoista asukuvista, jotka mulla oli säästössä täällä koneella...

4 kommenttia:

 1. tämä on kyllä niin magea keksintö, en voi muuta kun ihastella näitä kuvia! olen kyllä niin surullinen, ettei sitä saa ollenkaan windowsille :(

  VastaaPoista
 2. Hi!
  I relly love your style! You wouldn't consider writing in english?

  VastaaPoista
 3. Onnex puuceellekin on varmaan kohta tulossa versio! Meanwhile pitää nakittaa Tärk.Hlö tekeen mulle polaroidit :) Kiitos linkistä, ja hieno asu!

  VastaaPoista
 4. anna: Niin on, mut onneks se on tulossa (tsek sugar kanen kommentti!) :)

  anna: I used to translate my text in English before, but then I thought that it's useless... so maybe I'll start doing it again :) Och du kan också kommentera på svenska för att jag förstår det riktigt bra!

  sugar kane: :D Haha, no mut pääasia, et niitä jostain saa.. ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.