keskiviikko 3. joulukuuta 2008

I toss and turn, I keep stressing

Meen taas lukemaan ja tekemään koulukirjoitelmaa. Huomenna on jo työpäivä, joten olis vähän nopsaan saatava toi kirjoitus ainakin johonkin fiksuun vaiheeseen. Nyt tuntuu, ettei se ikinä valmistu, vaan et se hajoaa sitä nopeammin palasiksi mitä enemmän mä sitä ajattelen. Kiva. 
Photobucket
-turkis second hand
-body GinaTricot
-farkut Fifth Avenue Shoe Repair
-Convet
-rannekoru Bless
-laukku Miu Miu


Onneks viikonloppu on kohta, ei millään jaksaisi niitä työpäiviäkään :D Mut jes, American Apparelit tulee huomenna ja H&M-tilaus on Turussa odottamassa mua. Ah, vihdoin ne paljettileggingsit!

9 kommenttia:

 1. hei, siitä american apparellin tilauksesta: miten ne ilmoittaa milloin tavarat tulee, mulle ei ainakaan ole tullut ilmoitusta? tilasin kyllä pari päivää sun jälkeen..

  VastaaPoista
 2. adalmiina: Mulle tuli vain aikaa sitten maili tilausvahvistuksesta, jossa luki että "estimated delivery" on huomenna. En tiedä sit, pitääkö se miten hyvin paikkansa... Toivotaan, et tulevat huomenna :)

  VastaaPoista
 3. ah, ookoo. no toivotaan että mullekin tulee pian :) oon lähdössä ens ti-ke välisenä yönä reissuun joten mitenköhän paketin käy jos en ole täällä!

  VastaaPoista
 4. adalmiina: Kannattaa soittaa UPSiin ja ilmoittaa, että on matkoilla tiettyyn aikaan. Luulen, että he voivat toimittaa pakettisi esim. ystävällesi, jos ilmoitat hänen osoitteensa :) Kannattaa kuitenkin ilmoittaa heille, sillä saattavat muuten lähettää paketin takaisin Saksaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, pitää tehdä niin!

  VastaaPoista
 6. on muuten aika täydellinen tuo sun laukku! ei liian tavallinen, mutta lähes kaiken kanssa passaava silti. juuri sellaisen ostaisin, jos kalliiseen laukkuun satsaisin.

  VastaaPoista
 7. cherries and coconuts: Kiitos! Se on kyllä huippu, voi yhdistellä klassiseen sekä trendikkääseen :) Klassisen malliset ovat aina hyviä sijoituksia!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.