tiistai 9. joulukuuta 2008

Eilistä ja mietintää

Tässä on mun eilinen asu, jolla viiletin pitkin kaupunkia (eli toi tossa ekassa kuvassa, farkkujen kera). Olisin halunnut laittaa paremmannäköiset paljettileggingsit, mutta ne sopivat ehkä hitusen paremmin samantyyppiseen bileasuun kuin viiden aikoihin kaupungille töistä tulevan ihmismassan sekaan. Olisin myös näyttänyt hassulta, koska kuljin käsi kädessä pukumiehen kanssa ;)

Tää varustus on myös käytännössä mun tän syystalven perusluottovaatteet, joskin yleensä laitan paidaksi AA:n harmaan collegen.
Photobucket
Jäin haaveilemaan kultanappisesta takista, jonka näin eilen Zarassa. Olisiko aivan silkkaa typeryyttä käydä lunastamassa se näin joulualeiden kynnyksellä?

-pipo/hat GT
-turkki/fur second hand
-leggings H&M Kids
-farkut/jeans Fifth Avenue Shoe Repair
-kengät/shoes Topshop
-paidat/shirts H&M ja American Apparel

Sorry kuvien huono laatu, näin pimeällä olisi varmaan suotavaa, että latoisin noita tänne niin isoina kuin ne vaan mahtuvat. Että niistä saisi edes jotain selvää. Verratkaa nyt vaikka kollaasin ekaa ja sitä yksittäisenä kuvana tuossa alla.
Kumpi parempi, kollaasit vai yksittäiskuvat?

My basic everyday clothing (if I can't come up with anything else) is this. Yesterday in city I looked like this, with jeans (1st photo). Would've wanted to wear sequin leggings, but I guess they're better in nightlife or so. I'm comparing picture qualities, that's why the first picture is also that last one.

Photobucket

PS. Nimimerkki Cristal kertoi, että pieniä MbMJ-pussukoita saa myös Gaudetesta ja tällä viikolla siellä on -20% kantisale. Mikäli ei onnista arvonnassa, mut pussukka on silti must have, pitäkää tämä mielessä!

9 kommenttia:

 1. nuo kollaasit mun mielestä :-) näkee vierekkäi ni kivempi. ja legginsit jätte kivat!

  oivoivoi. en malta odottaa joulualeja :---D mutta jos kyseistä tuotetta vaa muutama,ni tuski niitä ainakaa alessa on:>

  VastaaPoista
 2. Tykkään kanssa noista sun kollaaseista <3

  VastaaPoista
 3. lina: Kiitos, ne on, mut vähän lyhyet tosiaan :D Niin... ehkä mun pitää käydä nappaamassa se takki, kunhan vaan ehdin!

  anonyymi: Ok, kollaasit it is sitten :)

  VastaaPoista
 4. Mä taas tykkään yksittäiskuvista, jos kuvat on sillä tavalla selkeämpiä (kuten esimerkissäsi). Paremmassa valossa otetut kollaasikuvat on tosi jees. :) Voihan noita aina vaihdella tarpeen mukaan.

  VastaaPoista
 5. mitä sun poikaystävä tekee, tai siis millä alalla, jos saa udella?:)) sulla on kiva blogi, saan paljon inspistä, vielä kun inspiroituisin niin paljon että saisin kyhättyä kokoon oman blogin hehe.:) t: fani ruotsinmaalta

  VastaaPoista
 6. Käy hakemassa se Zaran takki, ettet vaan jää ilman! ;)

  VastaaPoista
 7. anna-maria: Joo, mietin kanssa, että ne vois olla huonossa valossa selkeämpiä, mut niitä ei voi laittaa niin montaa...

  anonyymi: Se on KTM ja duunailee..duunii :D En oikein voi kertoa, mut ihan siis perustyötä.

  N: täytyy käydä Turun Zarassa vilkaiseen uudelleen, jossen ole ehtinyt muuttaa mieltäni siihen mennessä! :)

  VastaaPoista
 8. "keskimmäinen" kuva,oot tpaita päällä,LEGGINSSIT (ne jotka kiiltää) on ihanatihanat kerro mistä ne on ja paljonko maksoi? vai oonko sokea ja nään harhoja,onhan ne erit kuin noissa kahdessa muussa kuvassa?

  VastaaPoista
 9. anonyymi: Eiei, et ole sokea :) Noi on paljettileggingsit (muissa kuvissa mustat farkut), ne näyttää vähän hassulta tossa kuvassa. Ostin ne H&M lastenosastolta netissä, en tiedä onko niitä enää...

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.