maanantai 1. joulukuuta 2008

Dagens myöhäinen

käytiin etsimässä Makuunissa leffaa illaksi, kun ei ihan toi Matti-leffa maistu. Ei löydetty, joten nyt poika kattoo Mattia ja mä bloggailen :D
Photobucket
-laukku Miu Miu
-kaikki muut äskettäin nähty...

En ostanut sitä laukkua. Poika melkein hermostui mun aikeista ja muistutteli matkasta. Se on kyllä totta, sinne pitää säästää. Ja toisekseen alet alkaa kaikkialla joulun jälkeen. Siihen asti saan pitäytyä vähän halvemmissa hankinnoissa :)

7 kommenttia:

 1. En oo äskettäin nähny, tai en vaan oo tajunnu: mistä tuo turkki? :) Jollain tukholmattarella oli saman näköinen, sen oli hennesiltä.. :)

  VastaaPoista
 2. Mihin ootte lähdössä matkalle?

  VastaaPoista
 3. sun turkki hipoo kyllä melkein täydellisyyttä! ja muutenkin tosi kiva asu. :) ja LAUKKU!

  VastaaPoista
 4. No ehkä oli hyvä että et ostanut sitä laukkua vaikka kyllä se oli ihana ja eikä mikään paha hinta jos ajatellaan merkkiä ja laatua!:) Ja kyllä sä varmaan löydät sieltä Lontoosta jotain tai siis sun on ihan pakko!;) Vaikka aina kun lähtee matkalle ja sitä suunnittelee yhtä ja toista mitä pitäis/vois ostaa mut just silloin sitä ei löydy...

  VastaaPoista
 5. kate: Aaa, musta vaan itsestä tuntuu, et se on aina mun päällä. Löysin sen UFFilta jokunen kuukausi sitten :) Joo, se HenkkaMaukan iso turkki on kyllä superihana!

  anonyymi: Lontooseen, mun synttärilahjamatkalle, tammikuussa :)

  anna: Haha, kiitos!! Toi on mun vanhempi Miu Miu :)

  äppelblom: Niin.. toivotaan, että löydän sen laukun Lontoosta, jota etsinkin. Ja siellähän on alet, joten ei haittaa, vaikka suunnitelmat muuttuisivat lennossa ;)

  VastaaPoista
 6. Hehe. Sielläkin päässä miespuoliskot hermostuu? Niin täälläkin. Voi apua näitä pre-aleja! Pitää myös sen takia sinnitellä, että jolun jälkeen ne on ne samat alet edelleen, mutta paljon isommin prosentein. Tsmeppiä! :)

  VastaaPoista
 7. trikoo: Joo, se pitää paremmin huolta mun rahoista kuin mä itse ;) Yritän vakuutella itselleni, et joulun jälkeiset alet ovat paremmat !

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.