tiistai 9. joulukuuta 2008

Alice, Alice, jag älskar dig

Photobucket
Kukapa ei?? Alexander Wangin mieletön uusi muusa on aivan järjettömän cool, tottakai. Tuosta läpinäkyvyydestä ajattelin jutella myöhemmin, se kun on mun uusi ihastus. Joten aion perustella sitä vähäsen ja ehkä yrittää saada jonkun muunkin ihastumaan ideaan ;)

I'm in love with Alice Dellal's coolness, but who wouldn't be?

kuva: Venäjän Vogue?

10 kommenttia:

 1. omomomomom. alice! Parasta, toi nainen on niin huippu :-----------)

  VastaaPoista
 2. ok. en kovinkaan usein kommentoi blogeja, mutta tätä mun oli pakko kommentoida...

  mulle tuli tätä blogia lukiessani aika paha olo. sä oot jotenkin kaiken sen ruumiillistuma, mitä hienot muotilehdet ja markkinatalous haluaisivat parikymppisen naisen olevan. sä ammennat identiteettisi, tyylisi ja musiikkisi juuri niistä tällä hetkellä IN-olevista asioista: seepraleggingsit, wet lookit, turkistakit ja cut copy. haluaisin suhun enemmän inhimillisyyttä ja omaa itseäsi. jotakin epätäydellisyyttä, joka kertoisi siitä, mitä SINÄ olet. muotiraamattujen matkiminen ja niistä tyylien omaksuminen on varmasti ihan hauska harrastus, mutta pistää miettimään, kuka sinä itse olet, niiden britti-ellen suosittelemien vaatteiden ja last.fm:n puskemien trendibändien takana. vaikutat pohjimmiltasi tosi herttaiselta tytötä, mutta jos uskaltaisit paljastaa pukeutumisessasi ja jutuissasi enemmän junttiutta, dorkuutta ja epäcooliutta, tykkäisin susta ihan mielettömästi.

  VastaaPoista
 3. lina: No niinpä, ja sitä paitsi niiiin inspiroiva ihminen! :))

  tiiu: Haluaisin huomauttaa tuohon, että tää on tosiaan muotiblogi. Ei edes tyyli- tai lifestyleblogi vaan muotiblogi, eli paikka, johon voin purkaa kaiken turhamaisuuteni ja raportit uusimmista trendeistä. Ajatuksiani muusta kuin muodista tuskin tullaan täällä näkemään, niitä varten on yksityiselämäni. Juttuni ovat vain selittäviä ja siloiteltuja juuri sen vuoksi, etten jaksa perustella kaiken maailman asioihin liittyviä mielipiteitäni täällä. Dorkuuteni kun on mun kaveripiirien huviksi, ei muotiblogin. (En muutenkaan pidä koko elämän vuodattamista nettiin kovin fiksuna ideana.)

  Identiteetti on paljon muutakin kuin vaate- ja musiikkimaku. Se identiteetti, joka teille täällä näkyy, vaikuttaa tottakai muoviselta ja yksiulotteiselta, mutta mun minäni muodostamassa kokonaisuudessa vaate- ja musiikkimaku ovat aika pieniä asioita. Musiikkimakuni jaan tiettyjen kavereitteni kanssa (en toki kaikkien), enkä edes ole koskaan kuunnellut last.fm:ää. Sille, et elektrobändit nousee nopeasti pinnalle nykyään, en voi (valitettavasti!) mitään.

  Muotilehdille ja markkinataloudelle musta on hyvin vähän hyötyä. En näet lue juurikaan muotilehtiä vaan lähinnä muita blogeja ja toisekseen fiksaan trendivaatteita paljon kirpparilta. Kiitos kuitenkin kritiikistä, ymmärrän, että joitakin mun kliininen tyyli ärsyttää. Toivottavasti tää perustelu auttaa ymmärtämään sitä :)

  VastaaPoista
 4. Aurora, oli juuri kommentoimassa noita kuvia, mutta se jäikin nyt toisarvoiseksi.

  Hyvä vastaus aiempaan kommenttiin. Tuntuu todella erikoiselta ajatukselta, että tämä sun (tosi kiva) blogi olisi läpileikkaus sun persoonasta. Onhan ihmisessä paljon enemmän kerroksia ja syvyyksiä. Se mitä ihminen ulkoisesti on, on äärettömän harvoin koko totuus. Samaan vääreelliseen ajatustapaan valitettavasti sortuu moni. Ja olethan sinäkin täällä blogissa kertonut ihan inhimillisiä asioita itsestäsi. Ja loppuun on vielä aivan pakko sanoa, että jotenkin ajattelin susta itse ihan eri tavalla; et todellakaan näytä olevan reaaliajassa in vaan paremminkin edellä;)

  VastaaPoista
 5. Aiemmat kommentit sai miettimään sillä minä en todellakaan nää sinua sellaisena ihmisenä millä lailla tiiu kuvaili sinua vaikka en edes tunne sinua oikeasti!

  Ja muotiblogi on aina muotiblogi ja samaa mieltä siitä että koko elämää ei todellakaan kannata rupeamaan vuodattamaan nettiin ja ketä se edes kiinnostais, hahha!:) Niin ja sitten vielä että samaa mieltä Paulisin kanssa, en jaksa nimittäin (laiska kuin olen) kirjoittaa samankaltaista kommenttia!;)

  VastaaPoista
 6. paulis: Niin, no näitä kommentteja tulee varmaan etupäässä sen takia, että juuri nyt monet ihan uudet lukijat käyvät täällä arvonnan vuoksi. Koska avaudun täällä lähinnä vain muodista, niin uudesta ihmisestä saattaa tuntua, että olen kylmä eikä tässä blogissa ole sellaista inhimillisyyttä. Vähän hölmöä sinänsä, koska kysehän on rajauksista, aina ei jaksa joistain hammaskivuista muotiblogiin höpöttää :)

  äppelblom: Joo, mut mä tosiaan luulen, että tällaisia kommentteja tulee sen vuoksi, että olen pitänyt blogin melko puhtaasti vaan ulkoisia asioita koskevana ja lähinnä muotia käsittelevänä blogina. Tähän ei kai sitten ole yhtä helppo eläytyä kuin muihin blogeihin, vaikka välillä eksyn aiheesta henilökohtaiselle tasolle. Uudet lukijat kun eivät ole ehtineet vielä sinne asti :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos siitä ettet vuodata henkilökohtaisia asioitasi täällä. Eihän muuten kavereidenkaan tarvitsis nähdä sua lainkaan kun vois vaan lukea kaiken täältä ventovieraiden tavoin.

  VastaaPoista
 8. -e-: Haha, en oo ehkä niin ekstrovertti kuitenkaan, et jaksaisin kaikista mun asioista tyyliin alushousujen väristä lähtien täällä kertoa ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.