maanantai 1. joulukuuta 2008

Ahkera aamu

Olen tänään ehtinyt tehdä kaikenlaista muuta kuin koulujuttuja, joten pitäisi kohta varmaan aloittaa niidenkin parissa. Tuotiin kirjoituspöytäkin jo Helsinkiin, joten puitteet ahkeralle opiskelulle alkaisivat olemaan kunnossa. Tosin työtuoli on vielä hankinnan alla. 

Tein itselleni Huuto.net -profiilin, sillä mulla on kaapissa jonkun verran kaikenlaista kamaa, jota en käytä. En tiedä, osaanko luopua mistään, mutta ainakin nämä korkkarit saavat lähteä. Ostin ne silloin kesällä talven juhlia ajatellen, mutta näissä koko 36 osoittautui liian pieneksi. Jalkani kun on oikeastaan kokoa 36,5 - enkä jaksanut koskaan venyttää näitä sopiviksi. Eli ovat olleet kaapissa täysin käyttämättöminä.

En ole vielä listannut niitä huudettavaksi, mutta teen sen varmaankin tämän päivän aikana, jos joku ei nyt halua ostaa niitä tältä istumalta pois. Mieluummin tietty myyn blogin lukijoille :)
Photobucket
Korkoa on 10 cm ja päkiä 8 cm leveä, eli mun akuankkajalka ei mahdu sinne millään menetelmällä. Pohja on kumia, mutta muuten kengät ovat nahkaa. Laatikko tulee mukaan.
Väri on aivan musta, täällä keinovalossa kuvat saavat vähän hassun sävyn :)

EDIT: Myyty RagDollille :)

8 kommenttia:

 1. Ihanat korkkarit! Paljon pyydät noista, postikuluineen?

  VastaaPoista
 2. Täällä olisi myös yksi kiinnostunut. =))

  VastaaPoista
 3. Täällä yksi huuto.netin käyttäjä kommentoi :) luulen että laatikon kera postarit ovat 8,50€.

  Kauniit kengät, ikävää ettei minulla ole noin siroa jalkaa.

  VastaaPoista
 4. Salsa: Nyt laitoin hintatiedot esille :)

  Ragdoll: Tarjous huomioitu! :)

  Joy: Hmm, arvelin, että noi painaa n. kilon (4,50e), mut tietty jos siitä menee yli, niin sit se postimaksu on 7,50e (posti.fi). Otan sen sit omaksi tappiokseni, kun nyt näin ilmoitin :)

  VastaaPoista
 5. Oi HARMI että kokoni on 37 :( Muuten olisin ehdottoman kiinnostunut!

  VastaaPoista
 6. tanja: Voi harmi :( Ei noi kovin kalliit kyllä ole siis Asoksellakaan..

  VastaaPoista
 7. Eikö koko 3 vastaa kokoa 35? =) Ainakin niin luulin. Kyllä ne hieman pienet ovat, mutta eiköhän ne suutarin käsittelyn jälkeen istu paremmin.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.