lauantai 15. marraskuuta 2008

Tukholma ja muuta

Olen tillbaks! Tultiin tänä aamuna Turkuun ja mun jalo tarkoitus oli painua suoraan pehkuihin, koska saimme niin vähän nukuttua laivalla, mutta olen vähän liian väsynyt nukkumaan. Hassua kyllä, en saa nukuttua, vaikka aivot ovat ihan jumissa ja päässä humisee...

Aloitetaan sillä muulla, eli blogin uudella ulkonäöllä. En oikeastaan kommentoi siihen muuta kuin että haluan vielä muuttaa blogin ulkonäköä uudelleen, joten ei kannata säikähtää, jos täällä on kaaos menossa kun satut käväisemään :) En tiedä mihin mun html-koodaajan taidot riittävät, joten voi olla, että palaan turhautuneena siihen vanhaan layoutiin myöhemmin!

Tukholman matka oli aikamoista juoksemista paikasta toiseen, sillä 8 tuntia shoppausaikaa sellaisessa shoppingtaivaassa ei ole ollenkaan tarpeeksi pitkä aika. Suosittelen tosiaan yöpymistä paikan päällä, niin ei edes tarvitse yrittää koluta koko kaupungin vaatekauppatarjontaa läpi yhdellä rysäyksellä! Onneksi Tukholmassa on massiivisesti GinaTricoteja ja etenkin H&M:iä, joten niihin ei tarvinnut pistäytyä. Luotan, että ainakin Helsingin Henkat ostavat sisään samat tavarat kuin Tukholmassa roikkuisi rekeillä.

Olen tosi huono kuvaamaan matkoilla (ja näköjään shoppaamaankin, you'll see later), joten saatte nähdä nyt satunnaisia otoksia sieltä, missä nyt satuin kameran muistaa kaivaa esiin.
Photobucket
Tuossa heti muutama kauppa Souk Galleriasta, jossa oli mm. Topshop. Ystäväni osti nuo mustat, täydellisen tyylikkäät korkokengät, joita kadehdin laivalla ja joiden kadehtimista jatkan täällä! Ystävän kengät eivät siis ole tuolla hyllyssä, mutta tuosta kaupasta hän ne osti, jossa tuijottelen hyllyjä!

Photobucket
Tässä on kuvattuna vähän meidän muuta puuhailua Ruotsin pääkaupungissa, eli lähinnä nopeat lounaat -NK:n lounas oli halpa ja hyvä, noin 9e!- ja iltaiset viinilasit Gamla Stanissa. Ja minä, joka näytän kiinniolevassa turkissa vähän jääkarhulta. Turkkeja muuten näkyi kuin näkyikin paljon Tukholmassa, liivin tai kokotakin muodossa!

Ja nyt kun mua tätä kirjoittaessa on alkanut jo taas väsyttää, näytän teille vielä tämän kiusauskollasin, eli sellaisia vaatteita, joita hypistelin, mutta jotka eivät päässeet mukaan. Photobucket
Eniten kyllä harmittaa se, etten jaksanut Monkissa selata hyllyjä kunnolla läpi. Farkkupaita jäi ostamatta, kun vaan tuijotin sitäja ajattelin, että kirpparilta saa satavarmasti samanlaisen. Vaikka olen nimenomaan kirppareita kierrellessäni todennut, ettei löydy sopivaa... Muuten, noita bootseja ja etenkin cowboybootseja oli taas kaupoissa, et ehkä tästä voisi laskea niiden olevan muodissa. Huoh, mitä väsymys tekee. Nyt ottaa päähän, etten juonut vaikka litraa Red Bullia ja tsekannut jokaikistä tuotetta liikkeissä :D

5 kommenttia:

 1. Sitä jotenkin mystisesti väsyneenä hämmentyy tukholman vaateliikkeiden paljoudesta, että luulee löytävänsä jostain vielä hienompaa, eikä malta ostaa heti sitä ensimmäistä. Lopulta se menee helposti siihen, että palaa matkalta tyhjin käsin.. Näin kävi minulle.. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva että olet takaisin. Alkoi itsekin tehdä mieli lähteä shoppailemaan jonnekin ihan muualle kuin omille kotikonnuille.

  VastaaPoista
 3. Millainen tuo Monkin hintahaarukka muuten on? En ole ikinä pistäytynyt, mutta parin viikon päässä häämöttävällä Tukholman reissulla olis tarkoitus:-)

  VastaaPoista
 4. yleensä en vieraile suomalaisissa blogeissa mutta sinun blogiisi ihastuin =)

  VastaaPoista
 5. ragdoll: Se oli meidänkin ongelma! Luultiin myös, et voidaan tulla hakemaan joku hieno tavara myöhemmin, mut sit ne olikin loppu tai ei enää ehditty just siihen kauppaan. Yksi meistä tosiaan palasi sitten tyhjin käsin :(

  may: Jep, se on kyllä virkistävää toisinaan! :)

  sask: Hmmm, olisko H&M -tasoa? En katsonut kovin tarkasti hintoja, kun just Monkissa tuntui väsymys ylittävän shoppaushalut :/

  anonyymi: Kiitos! Ihana kommentti!! :))

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.