sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Taksil Turuus

Tältä näytin eilen niissä tupareissa. Mulla oli noi kiharat pitkästä aikaa, joskus pari vuotta sitten pidin niitä joka kekkereissä, mut nyt on ollut vähän taukoa. Syynä on suurimmaksi osaksi varmaan ollut se, että mulla on ollut polkkatukka jonkun aikaa, eikä siihen voi kiharoita tehdä. Nyt taas on hiustenkasvatusprojekti menossa, haluan takaisin mun pitkät, vaaleat hiukset!
Photobucket
-farkut Diesel
-t-paita Acne
-rintakoru Miu Miu
-laukku LV

Eilen muuten meni vähän maku Turun taksikuskeista. Olimme lähdössä Blankosta jatkoille ja tilasimme Blankon eteen pari taksia. Tietty taksit tilannut tyttö hyppäsi ekaan taksiin ja emme heti muistaneet, kuka ne taksit tilasi, joten taksi ei suostunut ottamaan meitä kyytiin, vaan odotteli tyhjänä Blankon ulkopuolella. Lopulta kuitenkin pääsimme ko. kuskin kyytiin, joka alkoi avautumaan, että pitäisi pitää aina paremmin mielessä kuka ne taksit tilaa. Asiallinen huomautus, mutta sama valitus jatkui koko matkan!

Merkillisempi taksikuski sattui meille, kun olimme lähdössä jatkoilta kotiin. Odottelimme taksia kylmässä pihalla, eikä sitä alkanut kuulua, joten kokeilimme, jos saisimme lennosta taksin. Yritykset eivät onnistuneet ja tilaamamme taksi tuli. Kuski alkoi heti avautumaan, ettei saa huitoa muita takseja, kun olemme tilanneet juuri sen taksin. Puolustelimme sillä, ettemme tienneet, kauanko olisi pitänyt odottaa. Taksikuski jatkoi valittamistaan ja avautui, että tällainen käytös kertoo kaiken meidän ajatusmaailmasta ja blaablaa. Olimme ehkä vähän töykeitä, kun pyysimme, että kuski olisi vaan hiljaa, kun arvostelusta ei tullut loppua. Kuski kivahti, että mun nimi on Markku ja mä en oo hiljaa!:D Kun kyydissä ollut kaverimme oli jäämässä pois, pamautimme kaikki ulos taksista ja menimme kaverimme luokse skumpalle.

Hengattuamme kaverin luona jonkun aikaa otimme pojan kanssa vielä taksin. Toivotin kuskille hyvää yötä poistuessamme taksista ja kuski toteaa, et tiedoks, nyt on kyllä kello yli kuusi aamulla. Eikä mitenkään vitsaillen.

Oonko mä asunut liikaa Helsingissä, etten tajua enää Turun huumoria, vai mikä noita kuskeja täällä oikein riivaa?!

Mut argh, tekipä hyvää avautua! Nyt tää naurattaa mua, mut ette tiedä, miten tuohtunut olin tuosta Markusta yöllä... :D :D

9 kommenttia:

 1. Vähänkö mulla olisi ainakin palanut pinna tuollaisten ääliöiden kanssa :O Ovat olevinaan niin asiakaspalvelijoita..

  VastaaPoista
 2. Ihana tukka! Kumma kuski, ei tosiaan oo ainakaan helsingissä tullu vastaan :D

  VastaaPoista
 3. ihan täytyy Markkua vähän puolustella, että se sitä varmaan otti päähän, että jos kyyti, jonka hän on kuitannut menee jollekin muulle, niin Markulle sit tulee hukkakyyti ja rahat on häneltä iteltään pois. Mutta olisihan markku varmaan asiansa voinut paremmin esittää.. tai esittää kerran ja jättää siihen.. Olen siis tällä hetkellä päivittäin tekemisissä taksikikuskien kanssa ja vaikka osa onkin ihan mukavia, niin kyllä niistä löytyy aika kärttyjä tapauksia... :)

  VastaaPoista
 4. en olekkaan ainoa joka on kohdannut taksikuskejen ihanuuden turussa! :--D ruisrockista kesällä oltiin tulossa,paleltiin kauppatorilla ja taksikuski jaksaa skitsota heti kun päästiin autooon :-D vaikkei sanottu mtn!

  ps. hieno asu!

  VastaaPoista
 5. roosa: No aijaa, pienessä hiprakassa vasta paloikin käämi :))

  mnea: Haha jep, täytyyhän sitä jollekkin avautua Markunkin :)

  nola: Kiitos!! No ei, en tiedä sit noist turkkulaissist :)

  kullanmuru: Kiitos kiitos!! :))

  reetta: Joo, kyllä me ihan pointti saatiin ja ymmärettiin tuo. Tosiaan oltiin eka vaan et anteeks, mut hän päätti jatkaa asiasta ja alkaa arvostelemaan meitä, niin sitten alkoi kärähtää pinna... :D

  lina: Haha, joo, en oo ennen Turussa moiseen törmännyt, mut nyt mokomia tuli ihan urakalla yhtenä iltana :D Ja kiitos!!

  VastaaPoista
 6. Kokemus taksikuskista Helsingissä:
  Maksoin taksin pankkikortilla ja maksettuani sanoin tavalliseen tapaan: "Ei kiitos, en tarvitse kuittia", johon kuski töykeällä äänensävyllä: " mä mikään roskis ole" ja survoi kuitin käteeni. Osataan sitä asiakaspalvelua siis muuallakin kuin Turussa:-)

  VastaaPoista
 7. minna: Joovai? Huhhuh, hyvin voisi sattua mullekin, koska en koskaan ota kuittia, vaan totean just tuon "kiitos, en tarvitse kuittia"!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.